Okategoriserade

Mössor och vantar!

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart.

.

Det är kalla morgnar nu och ungarna har rotat reda på mössor och vantar. Som vanligt är någons mössa borta, en annans har blivit för liten (Ooops krympte i tvätten🙈) och någon är trasig. Jag löste det i år med hjälp av Matsmart🙂

Mössorna finns i både barn och vuxen storlek och de kostar 29kr🙏🏻

Bakom mössorna ligger vantar som det också är en strykande åtgång på.

Jag har också laddat upp med ett antal sådana här, svarta strumpor=hårdvaluta hemma.

Läs noga, det är alltså två stycken sexpack för 79kr👌🏼Finns större storlek också, köp till pappa i julklapp vetja:)

Hela familjen, utom Robban, har ungefär samma skostorlek. Mellan 37-40 vilket innebär att alla kan sno strumpor av varandra🙈Jag köper så mycket strumpor, för alla vet ju att det bor ett monster som äter sådana i tvättmaskinen/tumlaren.

Nästan alltid svarta så man kan para ihop en svart med en svart i alla fall🙈 Om den sen är lång eller kort spelar mindre roll 😉

.

Matsmart har förutom massa matvaror även en hel del från Pierre Robert, så kolla in. Ska ni baka? Göra julgodis? Glöm inte att kolla in där först 👌🏼

Hörs snart !

Kommentarer

 1. Anonym

  Hur länge ska du hålla på att studera. Blir du aldrig klar att ta ett avlönat jobb? Ska du hålla på att belasta statsfinanserna med universitetsstudier till döddagar? Kanske någon annan med mer motivation att börja jobba och betala skatt är mer berättigad av din plats som är skattefinansierad?

   1. G C Hemdal

    OMG det är inte jag 👵. Skulle bara gratta till alla fina namn som barnen har och idag skulle min mamma fyllt 101 år på NAPOLEON dagen supergrattis till honom, det var det allra snyggaste sedan LOVELIA och igår skrev du om JORDAN och JANELLE. Hon ska väl vara jt glad att hon inte hamnade i tvång sjukersättning som jag!! ❤️

  1. Emelie

   Ehm, Carola jobbar ju redan?
   Borde du väl veta som läser här? 🤔
   Influencer är ett jobb..
   Att hon dessutom studerar är ju grymt!
   Heja dig Carola! ❤️

   1. familjenannorlunda

    Ja, det finns till och med en utbildning till influencer nu förtiden har jag hört, så nog är det ett riktigt jobb allt. Men du och jag vet att alla inte fattar det🙈Sen ska de bevisa sin dumhet i långa haranger om saker som de inte har en aning om🙈Sjukt pinsamma människor!
    Tacka vet jag sådana som dig ❤️😘

    1. Åsa

     Carola, jag tycker det är jätteintressant att läsa om dina studier. Skolat om mig helt och därför pluggat mkt. själv under många år (senaste vändan för dryga tre år sedan) och ser att man aldrig är fullärd. Är idag lärare med trippla legitimeringar där mycket språk- & språkutveckling stått på tapeten likväl som barnlitteraturstudier. Så kul med nya erfarenheter, insikter och kunskaper. Jag applåderar dina studieinsatser och ser med glädje fram emot fler inlägg där du berättar om vad du lär dig. Blir så inspirerad. ☺

  2. helahea

   Du sitter kanske själv där bakom tangentbordet och får något form av bidrag som du tycker att ingen annan skall ha rätt till? Sådana människor som du är tyvärr så ignoranta att de retar sig på alla andra men klappar sig själva gärna på axeln 😳

   1. familjenannorlunda

    Och? Vad är det med det då? Vill du ha studiemedel så får du väl söka en utbildning? Eller? Vill du ha det bara ändå, så funkar det inte riktigt så. Det krävs något som heter motprestation.
    Ofantligt intressant att du tror dig ha koll på var mina inkomster kommer ifrån 😂Vem fan bryr sig om sånt? Fast du kanske muttrar över din kusins inkomst, eller grannarnas eller tjejen på Ica, läkaren?
    Jag kommer aldrig begripa sånt här.
    Sköt dig själv och skit i andra är ett råd som är som skräddarsytt för dig 😶

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing