Okategoriserade

Okey, tar paus i surandet

Men kommer vara sur som en jävla citron tills detta är löst på nåt vis.

Och ja, jag vet att försäkringsbolaget kan hjälpa till men allt jobb och meck kommer jag inte undan. 🙈😫

Nåväl!

Förutom frystjafs har jag haft en bra dag! Träna, duscha, äta.

Åka på utvecklingssamtal med Lovelia.

Ja, irl. Kändes väldigt retro🙈😂Men förutom läraren träffade vi inte en kotte.

Fick lov att tanka också, inte kul när soppamätaren piper när man startar och det inte var jag som körde sist😅. Det finns runt sju liter kvar när den varnar men har inte jag kört så vet jag ju inte alls. Det kan vara sju liter och det kan vara 0,7deciliter. Stor skillnad.

Sen handla. Lika bra att ta allt på en gång. Jag har åkt runt med återvinning i bilen i några dagar, min förhoppning var att ”nån annan” skulle ta den men den gubben gick inte, så nu åkte Lovelia på det:)

Det blåste och duggregnade. Varför gör det alltid det när man ska stå där och peta in saker?

Alla gör inte det utan väldigt mycket ligger på marken…

Usch! Jag som tar upp kvitton som råkar flyga upp ur fickan, eller små bitar av en pappersnäsduk. Aldrig att jag skulle göra på det här viset! Folk är så jävla dumma.

Eller som här:

”Oj då min jättestora dunk gick inte in i hålet här… men vaddå? Jag lämnar den där. Vad ska jag göra då???”

Idioter.

Suck.

Jaja, vi fixade vårat, och sen handlade vi.

Lovelia har glömt allt sen hon var liten och alltid var med mig, och nu sista tiden har ingen unge varit med i affären mer än nödvändigt.

Och nån förfasar sig säkert över att hon inte väntade i bilen, men nu gjorde hon inte det. Det var väldigt lite folk på Willys.

Funderade på jul-munkar 😍

Men valde nån saffranswienerbröd-wannabe

God! Men inte superdelikat. Man måste få ett bakverk när man får beröm på utvecklingssamtal. Det är sen gammalt.

Lovelia är mitt fjärde barn som går på samma skola, Katarinaskolan. Jordan har fått plats, inte så konstigt eftersom han stått i kö sen han var nyfödd 😂🙈och sen kommer väl Jamie också.

Det är en privat skola, med katolskt tänk. Inriktning språk. Alla som frågat om jag är katolik under åren får vatten på sin kvarn när de fattar att kidsen går i en katolsk skola. Varför det då? För att den är bäst. 😁

Lärarna har pondus. På ett bra sätt. De tar tag i saker direkt, som för ett tag sen när det var tjafs, så fick jag ett Mail hem direkt. Det var en fredagseftermiddag och ”förövaren”hade hunnit gå hem men de ville att jag skulle veta vad som hänt och att de tagit tag i det. Sen blev det samtal med rektor, skolsköterska, skolpsykolog och spec.lärare för de som varit dumma. Perfekt!

Varför jag valde den till en första början är enkel. Den kommunala skola som ligger närmast oss, där Janelle och Patricia gick, suger. Den kvinna som var rektor då är förvisso borta nu, och hon var en stor del av problemet men jag sätter inte en unge till där. Det är bättre nu kanske, men då var det dagliga trakasserier, skåp som sparkades upp, saker som förstördes eller stals.

Saker ställdes på sin spets när rektorn skickade hem Patricia utan jacka i -20 grader. Hennes hade blivit stulen ur hennes skåp och rektorn bara ryckte på axlarna och sa att så kan det bli, man måste låsa sitt skåp. Ja, och efter att ha köpt ett tiotal hänglås som alla bröts upp så vet jag att det inte direkt funkar. Hade behövts ett lås till en Mc, men så stora byglar gick såklart inte in.

Jag och exet krävde ett möte, och när det var så hade jag tappat rösten totalt. Jag kunde kraxa fram ord men ingen fattade🙈 Förstå frustrationen att inte kunna prata just då. Men, eftersom rektorn var en evil bitch då med så beslutade jag att resten av mina barn inte skulle sätta sin fot där.

Robban och Corrinda gick då i femman och skulle behöva flytta upp dit till sexan så det blev jäkligt bråttom. Tacksamt nog var det inte lika svårt då som nu att få in barnen på olika skolor, och de fick plats på tre. Katarina, Kunskap och Gränby. (Kommunal)Den sista enbart för att de hade basketklass och corrinda ville gå det. Gränby ligger annars inte så högt på min Gilla-lista, det är ett stökigt område. Men hon hade bra lärare och klass:)

Robban valde Katarina, och för första gången delade mina tvillingar på sig.

Eftersom jag tycker om när skolan ställer krav, ställer upp, och får fina resultat så var det sen ingen fråga längre. Övriga barn går på Katarina. Jag ställde alla barn i kö direkt:)

Sen får de be Vår Fader på en morgon-samling på måndagar(pre-Corona) och finna sig i att det sitter ikoner på väggarna. Vem bryr sig. 🤷🏼‍♀️

Lite Guds ord kan vara bra.

Fast jag vet inte hur mkt som stannar i huvudet på dem. Det måste vara så att de glömmer hålla för det andra örat, för det verkar åka rakt igenom skallen.

Mina barn som gått på kyrkis sen de var tre år, som hängt i kyrkan sen de var nyfödda, har noll koll på ungefär allt i bibeln. 🙈

”Vilken dag hängde Jesus på korset mamma? Var det julafton?”

”Ja, det var det. Och ni kommer ihåg att på Midsommar så återuppstod han, det är därför alla dansar runt midsommarstången.”

Nej, jag säger det inte men OM så skulle de bara säga- ”aha, det är därför .”😂🙈

.

Igår tvättade jag håret. Med nya schampoo/balsam. Så jäkla bra!

Håret, som är rätt frizzigt, lugnade ner sig fint.

Nästa vecka är det Black Friday, och jag har fått en bra rabatt till er att dela med mig av då. Håll utkik.

Idag är det hästsvans igen :

Utsläppt är det alldeles för sällan. Men det är besvärligt med hår i fejset.

För när jag sen handlat klart så var det dags att åka och spackla och slipa hos syrran. Neverending story!

Vardagsrummet är snart klart för målning, sen är det ett rum kvar i den här vändan.

Plus massa fix lite här och var.

.

Just det!

På söndag har jag ett Me&i party, ONLINE!

Jag tror jag kan ge er en Partykod, ska kolla. Deras rea börjar… idag! Det är onsdag idag ju…? Seriöst? Fan vad fort det går!

Men iaf, kolla in meandi men vänta tills på söndag om ni vill vara med på partyt, det brukar vara fördelar med det:)

Nu är det sovdags!

Hörs snart, natti natti 😘

Kommentarer

 1. A

  Men vem ÄR du? Och hur kunde någon ens hamna här och STANNA? Du verkar ju inte ha alla hästarna hemma överhuvudtaget!
  Läste någonstans att du kallade dig influenser och jobbade med att göra samarbeten… Suck…
  I rest my case…
  Att dessutom påstå allt från att det är ok att hålla på med gymnastik inomhus och i grupp är total galenskap! Och därtill göra mer alla kommunala skolor och förorda katolska utan att varken vara troende eller ha normala värderingar gör att jag ifrågasätter rätten till att skaffa hur många barn man önskar!
  Gode Gud! Skona oss…

  1. familjenannorlunda

   Vem är du? Som lallar förbi och känner ett oemotståndligt behov av att kasta skit? På nån du inte ens vet vem det är… jisses. Hoppas det känns bättre, men ett tips är att se över dina möjligheter att gå en kurs i läsförståelse, och en i vett och etikett. Och sen kolla över dina egna hästar som verkar vara på rymmen deluxe.
   Sov gott 🙂

 2. Carina

  Men snälla alla! Ja, det är en rekommendation ! Men måste vi svenskar ha lag på allt🤔 kan vi verkligen inte ta eget ansvar🤔 om den dagen kommer då jag/ ni hamnar på IVA. Ska personalen då säga ” nä, du behöver ingen plats här, du har ju följt rekommendationerna 🤔så då kan du inte vara sjuk i Corona. För attan ta ansvar för dej själv och för andra! Snälla! Menar inte just Carola utan vi alla måste ta eget ansvar! 💕

 3. Vanessa Johansson

  Hej! Träna inte på gym säger statsministern. Då är det ju det som gäller, då kan man ju inte strunta i det- det gäller ju faktiskt alla. Kör inte Friskis livepass som man kan göra hemifrån? Sats har (tror icke medlemmar också får se).

 4. Karin

  Snälla säg att du inte tränade på Friskis. Kolla annars på vad statsministern skarpt sa. Träna inte på gym. Kom inte med ursäkter om varför detta inte skulle gälla dig. Det är allvar nu.

   1. Annika

    Lagen träder väl i kraft den 24e, nu är det ”bara” en rekommendation? Det är väl därför en del gym har fortsatt öppet?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing