Okategoriserade

Blekt och stramt :)

Innehåller reklam och annonslänk för Swiss Clinic

.

Black week har börjat! Jag tänker idag berätta om min plan, blekning och en kräm:)

Planen gör inte ett dugg ont när det är så här bra rabatt:) 40% på ALLT🤗

Vi tar krämen först!

Det är en helt suverän ögonkräm.

Ju äldre man blir ju mer inser man vad smart det är med speciella produkter till speciella områden:) Jag har en helt oupptäckt värld framför mig, för jag har knappt använt hudvårdsprodukter alls. Tvätta fejset med tvål och vatten funkar alldeles utmärkt. Tills man börjar smörja in sig, då jäklar kräver huden mer och mer 😂

Jag har ingen måste-ha-produkt, eller jo, men inga speciella märken. Jag vet att man kanske inte ska hoppa runt men det gör jag. Den här ögonkrämen gör sitt jobb väldigt bra. Den är dryg, lätt att dutta in i huden och jag tycker jag ser skillnad. Alltså nu är det ju ingen som tror på mirakel hoppas jag, men den gör definitivt det den ska. Ser till så huden runt ögonen mår toppen. Smårynkorna syns inte och den återfuktar och reducerar det mörka och påsiga. Jag tycker det känns som att de trötta ögonen blir piggare. Och det behövs inte minst så här års!

.

Sen har jag äntligen beställt hem ett kit för tandblekning! Jag tänker alltid att jag ska fråga min tandläkare men sen har jag alltid så bråttom därifrån att jag glömmer det🙈

Det här setet innehåller en skena och tandblekningsgel.

Jag har inte hunnit testa än men har fina rekommendationer från en vän som gjort det:) Hennes tänder blev superfina!

Det här ska vara lika effektivt som hos tandläkaren och det är EU godkänt, och massa sånt där:)

Jag ser fram emot detta men måste ha lite tid att pyssla, skenan ska ju formas först och sånt där.

Med fyrtio procent så är det heller inte dyrt, så det är bara att passa på!! Jag vet att ett par av döttrarna önskar sig detta i julklapp:) Min plan är att spara massa pengar på Black Week:)

Det finns ju massa annat också, deras skinroller ska vara to-die-for men jag har inte testat den, men kanske borde man? Nån som testat och har nåt bra att säga?

Swiss Clinic hittar ni här ⬅️:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing