Okategoriserade

Konstigt

Jag gillar inte uppdateringar 🙈

Jag tror min blogg eller blogg-app har uppdaterats och inget funkar. Så stökigt!

Att lägga till en bild är plötsligt en omöjlighet. Suck! Eller omöjligt är fel ord för jag lyckades ju i förra inlägget, men allt är knepigt

Och NU klurade jag ut vad som var felet (tror jag) Jag hade begränsat åtkomsten till bilderna i mina inställningar🙈

Alltså, ibland tror jag att mobilen har ett eget liv. Å andra sidan tar det lika lång tid att ladda upp en bild som att äta två glassar … fatta att jag kommer rulla fram snart. Jag har noll tålamod med sånt när jag vill skriva. Noll.

Kanske är det nåt annat som felar…? Jag har startat om telefonen och uppdaterat appen. Få se vad jag kan hitta på nu.

Jag vet att reklamen ser ut som skit också. Jag hoppas innerligt att den stilar till sig för som det är nu är det bara fult. Den försvinner, det gör den, man får vänta lite, nån sekund. Tror de sa förut att den visas 1,7 sekunder om den ligger ovanpå texten och det bör man ju kunna hejda sig för… men ändå. Jag har tyckt att den reklam som jag har här är ok jämfört med många andras, men just nu känns den sisådär.

Det är alltså inget jag styr över utan jag får leva med den på samma sätt som ni. 🙄😫🙈

Nej, jag måste publicera och se hur det blir!

Vi hörs så fort jag får ordning på det hela 😬✊🏻🙏🏻

Kommentarer

  1. H

    Herregud, jag trodde först att det var min katt 😂 Shit vad lika Hunter och Sellman är i eh.. den där.. positionen. (Som Hunter har ganska frekvent 😂)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing