Okategoriserade

Testar vidare:)

Strul får mig att bli sur.

Jag får se hur det funkar nu. Vet inte vad jag ska skriva om bara, för surkurt är ingen bra inspiratör 😉

Men kanske att jag för ett tag sen testade padel? Det hade jag glömt men hittade bilder nu:)

Som funkade att få in 😉

Jag har inte haft nån större längtan efter att prova det, jag tycker mest det är fånigt när saker blir värsta flugan🙈Tänkte inte ens berätta för er att jag testat, för att det kändes så löjligt mellanmjölkssvennigt;) Alla ska spela, alla har plötsligt ett eget rack och bokar tider och snackar paddling;) Planerna ploppar upp som svampar om hösten, till och med i småstäderna. Nu finns det minst en pizzeria och en padelbana i varje by😂 I Uppsala finns de överallt. Jag väntar ändå med iver på Zlatans PadelZenter:)

Till och med våra kära pub-kompisar paddlar. Där nånstans gick gränsen, kan de så måste man i alla fall testa en gång. 😎

Så då gjorde vi det. Eller rättare sagt så här : en kompis frågade om vi ville spela med henne och hennes syrra. Våra barndomskompisar. Jag erkänner att jag var högst tveksam. Syrran var om möjligt ännu mer tveksam. Hennes bollsinne är inte så välutvecklat 😉

Jag spelade massa tennis hemma på gatan som liten. Med en sån tennistrainer, en sandfylld låda med snöre och boll. Jag kan träffa en boll med ett rack. Däremot är jag inte så snabb i fötterna😂

Jag var lite avig när vi åkte dit, jag minns att jag hade ett pass med David inbokat och hade väl egentligen hellre gått på det. Men vafan, lovat är lovat och det kan ju vara kul.

Och döm om min förvåning när det var skitkul! Syrran tyckte samma och hon träffade många bollar 🙂

Jag sköt in en hel del bollar till gubbarna på banan intill och fick vackert be om ursäkt😅Herregud! En liten smal öppning som man såklart inte skulle träffa om man siktade, men där minsann åkte bollen in.

Det var alltså väldigt kul. Jag har sagt att jag tycker det ser ut som en lite långsammare tennis, och ungefär så. Fast ändå inte. Ganska enkla regler, man får använda väggarna, det ska studsa på ungefär samma sätt som tennis. Eller squash kanske? Jag vet inte.

Men kul. Svettigt. Man fick tänka lite. Springa lite, ha lite koordination.

Vi sa att vi såklart måste spela igen, och det har vi inte gjort 🙈

Men nu blev jag väldigt sugen! Jag kanske ska önska mig ett padelrack i julklapp? (Aka svennebanan-klapp🙈😂)Jag trodde det skulle bli årets julklapp men det blev ett stormkök. Wow.

Det har jag redan 🙈😂Man är ju ändå gammal scout.

Så, trots att jag tycker det är trams att alla plötsligt ska göra samma sak, så får jag erkänna att jag fattat varför. Kanske får vi, när vi övat ganska mycket mer, utmana killarna på match. Före ölen;)

Det känns dock som allt kul ligger en bit framåt i tiden.

.

Fasen nu verkar det funka!

Det här är också en gammal bild som inte alls gick att ens få fram nyss, men på samma vis som padelbilderna går det utmärkt nu.

Skumtomtar ❤️Jag älskar dem! Den blå är riktigt jäkla god, nästan så den slår den klassiska. Så fina att ha blandade i en skål, färgerna är precis mina favoriter.

Testar en ännu äldre bild :

Eller två:)

Min fina fina rosa jacka!! Den måste jag leta reda på i morgon! Den brukar alltid hänga i hallen men tror jag flyttade den till klädkammaren. Den måste tvättas och det är kemtvätt 😫Orka! Undrar om man törs köra den på handtvätt i maskin??

Skulle ni våga?

Bilderna är från ungefär ett år sen. Jackan är köpt i London för tio år sen, och jag hinner använda den kanske fem gånger om året;) Enbart på hösten. Men inte för tidigt. För pälskragen signalerar snö och jul:)

Den är snygg men det blåser rakt igenom den och den är för tunn för att ha nåt tjockare under. Sen tycker jag att den pälskantade kragen känns för julig framåt våren när temperaturen tillåter den igen.

Så, väldigt begränsad användningstid men jag älskar den och blir glad av att se den:)

Jag har ju en annan kapp-jacka fast svart som jag köpte samtidigt i samma stad. (Ja det var trångt i resväskan hem) Den hänger också i klädkammaren och ska genast hämtas den med. Den är i ull så den värmer bättre, och den är så fin.

Nu borde den kunna vara perfekt:)

Nu blev längtan till London stor också! Inte bra att scrolla bland bilder från när världen var normal.

Avslutar med detta budskap:

Vi hörs snart!

Tack för att ni stod ut med att vara klagomur och testpanel 😘

Kommentarer

  1. Ekot

    Ofta står det kemtvätt fast vatten går bra. Går det att ta loss pälskanten? Kolla sedan vad det är för material i jackan, är det sådant som tål vatten så går nog handtvättsprogrammet bra, bättre för miljön och enklare. Är det dun i så krävs torktumling. Stäng allt som går och vräng.

  2. G C Hemdal

    😂🤣AS men det är Corona symbolen. Skall kolla om CASSI 👩🏻‍✈️ gjort det jag beställt av henne till dig. Kram 🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing