Okategoriserade

Black Friday – Cellbes ⭐️

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Okey! Upp till 70% på Cellbes är ju bara härligt härligt🤗

Jag hittar massor, såklart 🙂

Även på julsakerna kan man fynda, dock inte på den här som jag ju lovade att visa er. Den står i mitt sovrumsfönster:

Den är så himla fin!

Så här ser produktbilden ut, det är lite svårt att göra den rättvisa själv.

Däremot så är det fin rabatt på min andra ljusstake som står i vardagsrummet och är maffig:

Superfint !! Jag har sen sjuarmade likadana i det andra fönstret, som jag haft i några år. Men den här är som sagt maffig och tar för sig:)

Jag älskar julbelysningar av alla de slag, det är nåt med de små lamporna som glimmar ⭐️ Man kan inte ha för mycket. Speciellt inte när det är mörkt ute. Allra vackrast är det ju ändå när snön kommer, då gnistrar det extra tjusigt.

Den här toppen är toppen och till toppenpris nu:) finns även i en röd/bränd orange/ korall färg😍 Så snygg!

Byxorna finns här

Jag har inte bestämt mig än för om jag vill ha snö eller inte, det är rätt skönt utan, men, jag skulle gärna vilja kunna använda min vinterjacka😜Den verkar var slut, den var ett superfynd tidigt i höstas men det finns massor av andra:)

Förutom massivt sänkta priser så har Cellbes också förlängt returrätten till sista januari. Det ger mer än gott om tid att hinna returnera eller byta om man råkar ge bort något som inte funkar i julklapp👌🏼

Så, Cellbes hittar ni HÄR ⭐️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting