Okategoriserade

Black friday – Smartshake!

Innehåller reklam och annonslänk för Smartshake

.

Okey, till er som vill ha med er en flaska eller shaker, av vilken anledning som helst – till träningen eller enbart för att den är snygg:)

Att ha en av Smartshakes raringar på skrivbordet gör att man definitivt kommer ihåg att dricka vatten. Jag har ofta i hallon eller valfri annan frukt/bär och vatten. Shakergallret håller bären på plats och den ljuvliga smaken är guld värd:)

Jag har en beställning som är på väg, med bland annat denna, ur deras Rockband Collection, Mötley Cru såklart 🤟🏼

Finns andra rockband med, men mitt hjärta klappade extra för den här ❤️

Smartshake har en hel del Officially licensed shakers, och när jag beställde missade jag att de även har DC comics !!

I stål. Jag älskar stålshakers för hur snygga de än är i plast, och hur fria från konstigheter, så räcker det med att glömma sin proteinshake i några timmar för att den ska surna och lukten för evigt fräts fast i plasten😬 För andra, lite mer ordningsamma är det kanske inget problem, men min hjärna är ofta gjord av teflon;)

Men här fanns de, de snyggaste av de snygga, i stål. Superenkla att hålla fräscha 🙂

En sån jäkla otur! Tänkte jag som äskar Batman, men sen såg jag priset och blev glad igen, och skyndade mig att beställa. Priset är helgrymt! 99kr Istf 199kr, OCH dessutom, med min kod :

CAROLA får man ytterligare 20% på nedsatta priser🤗🤗Men fattar ni! Det blir typ 70%

Tjoho!

Vill man ha med sig proteinpulver så har man det ytterst lämpligt i en sån här burk:

Kostar 29kr, utan min kod, men den använder ni såklart. Ett tips är att de här funkar suveränt till vällingpulver också, de går att stapla så man kan ha med många mål:)

Alla produkter är vätsketäta såklart och det är ingen risk för spill och kladd även om man slänger ner i väskan. Ja, så länge man satt på locket då:)

Det finns mycket mer att välja mellan, även snygga smarta flaskor:)

Koden är CAROLA och ni klickar här för att komma till Smartshake

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting