Okategoriserade

Påminner och samlar ihop :)

Innehåller reklam och annonslänkar

Smartshake – med koden CAROLA får du 20% på nedsatta priser, totalt blir det runt 70% off 🤟🏼

.

Protein.se har upp till 50% på grymma proteinpulver, immunbooster, prestationsboost, vitaminer och allt man kan behöva för att kroppen och knoppen ska må toppen ⭐️

.

Dharmazone

Bästa hårprodukterna jag haft! Helt seriöst! För varje gång jag tvättar håret blir jag mer och mer nöjd. (Och jag gömmer flaskorna så inte ungarna ska sno dem🙈)

För den delen, ett av de bästa hudserumet jag använt också😍 Ekologiskt, svenskt, inspirerat av vår underbara skandinaviska natur. Det här är riktigt superbra grejor till ett vettigt pris!!

Med koden CAROLA30 får ni 30% rabatt på hela sortimentet. Jag tror det är en av väldigt få koder som de gett ut och den gäller till 30/11. Men varför chansa? Beställ nu! Produkterna passar alla, både män och kvinnor🤗

.

.

Swiss Clinic har 40% på ALLT, och här är det en strykande åtgång!

Är du sugen på några av deras produkter så är det rappa rappa som gäller 😅

Jag kan varmt och från hjärtat rekommendera ögonkrämen och tandblekningen! Jag visste det inte, men det kom flera mail som guidade en igenom processen, allt från att forma skenorna till att hälla i medlet. Det tycker jag är finfin omtanke om kunderna😊

Resultatet håller i sig i 1-2 år, kanon!

.

Gavelo ! Här slog de minsann till med upp till 70% nu idag och jag som siktat in mig på dessa :

Tyckte det var för fjuttig rabatt på dem och har i stället klickat hem de här:

Halva priset på de blå och från 700kr till 209kr på de rosa. Jag kan inte räkna procent men jag kan räkna minus 🙂

Kolla för övrigt de blå

Hehe, blir fint ihop med min Mötley cru shaker 😉

Det är riktigt bra priser på en hel del, och de här tightsen är bland de skönaste jag någonsin haft, och det vill inte säga lite.

.

.

Furniturebox har ju alltid superbra priser men ännu bättre än vanligt nu:)

Jag har ett jättefint marmorbord därifrån

Gammal bild, var tvungen att googla upp en;) Jamie är liten och sjuk och soffan rosa😍

Jag älskar mitt bord som dessutom kom hemlevererat, skönt för det är tungt:)

.

.

Jotex kan man inte glömma när det handlar om Black Friday! De är en av mina stora favoriter inom heminredning. Det är där jag kan fastna i timmar och vara insupa inspiration🤗

Givetvis har de grymma deals!! Alldeles för många för att jag ska försöka sålla ut några. Men jag fastnade länge 🙂

Glöm inte ange: 421397 i kassan för att få 25% på din order!

.

.

Glossybox presenten till dig själv (eller nån annan) som räcker så länge du vill:) Det finns flera sätt att prenumerera, några få boxar eller en löpande. Jag har haft Glossybox i många år nu och älskar att få öppna den varje månad 😍

De kan de med, 99kr för välkomstboxen! Värdet på produkterna är väldigt mycket högre 🙂

.

.

Cellbes är minsann inte sämre än nån annan och har också upp till 70% på massor av varor!

Bland annat finns min underbara fleece till mindre pris:)

Massor av ytterkläder, och julsaker och skor och allt möjligt.

😃

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing