Okategoriserade

Julklappstips:)

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart.

.

Matsmart ❤️ De räddar inte bara mat, utan ibland kan man hitta helt makalösa fynd inom de mest varierande kategorier.

Som smycken

Eller spel:

Eller hörlurar!!

Älskar att de har sånt här ibland, och kan väl säga att tomten kanske passat på att julhandla lite nu på morgonen😂🙈

.

Jag har min speciella ”runda”när jag handlar på Matsmart, precis som i alla fysiska butiker:)

Först kollar jag kategorin Nyinkommet, för att inte missa några nya fynd:) Sen tar jag Sista chansen, och sen går jag på Skafferi.

Ofta kikar jag igenom alla kategorierna och låter det ta lite tid:) Ja, som när man går och letar matinspiration i butiken helt enkelt. ⭐️😁

Jag har beställt mer Dadelmassa för den var så jäkla enkel att jobba med. Och god!

Sen beställde jag massa bakchoklad så vi kan göra julgodis:) Barnen är duktiga i köket och kan få fria händer, så det är bara att luta sig tillbaka.

Jag vill verkligen slå ett slag för att handla på Matsmart, för man både sparar pengar och bidrar till att minska matsvinnet.

På köpet får man massa nya varor att ta ställning till, det är mycket jag inte ser på hyllorna i mina butiker irl. För mig innebär det att jag blir inspirerad och nyfiken till att testa nya saker:)

Det här är inte nytt för mig, men jäklars vad goda! Slut nu, men har man tur kommer det in snart igen.

Det är ju lite charmen också, att det kommer och går varor:)

Matsmart hittar ni här

Kommentarer

  1. Em

    Köpte faktiskt pilgrims setet efter ditt inlägg. Perfekt julklapp till mamma som aldrig önskar sig något men ändå älskar att få julklappar.

    1. G C Hemdal

      Den vol au vent hade Nonno på sin syjunta på 70 talet!! Dina studier och resor och barn låter himmelriket allt utom karln men du har inte en GODE man/förvaltare över dig som 👿 varje dag man får tex inte köpa julklappar till sitt barnbarn och inte till bonusbarn en eller bonusbarn barnen ingenting absolut inte någon mstsmart glad om man får en lunch!! ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing