Okategoriserade

Okej..grått:)

Jag kan inte sova:D Stört jäkla omöjligt. Jag somnar förvisso, men sen vaknar jag efter en kvart eller halvtimme och efter den powernapen går det inte att somna om.

Det ger sig, det gör det alltid. Men jag är trött:D

Inte för att vädret på minsta lilla vis gör det värt besväret att kliva upp och klä på sig, än mindre gå ut. Att det kan vara så jämngrått.

Tittar man i väderappen så ser det ut som att detta är vad som kommer bjussas på framöver. Ja, varför inte? Allt annat är ju tråkigt i år. När jag var ute och körde idag, så kunde jag notera att buskarna fått nya skira gröna blad. Doris fäller som att det vore april och katterna ligger inte långt efter. Min gräsmatta är frodigt grön och i min rabatt såg jag idag att snödropparna var en decimeter långa. Jodå, ur led är världen.

Jag har inte gjort så mycket mer än suttit med dels jobb och dels plugg. Det är kul grejor båda två, men till sist gick ögonen i kors. Då var det bara till att resa sig och skaka runt lite:)

Vet ni förresten hur otroligt viktigt det är med små rörelsepauser i vardagen? Det gör ni säkert, men tänker ni på att ta dem? Det är jag ganska usel på:D Jag har ju problem med nacken, allra helst så här års när det är kallt och man har tunga jackor som hänger på nacken. Men om jag kommer ihåg att rulla på axlarna, töja och böja lite på nacken åt olika håll och vrida och bända lite på ryggen, och gärna baksida lår, så känns det så mycket bättre. Det räcker med några minuter, för att resten av dagen ska kännas mycket bättre:)

Jag har just nu lite sådär härligt ont i nacken, på ena sidan. Musklerna som fått på käften, och ju mer man sitter still ju stelare blir det. Det enda som hjälper är att röra på det som gör ont.

Ont ska med ont fördrivas;)

Haha nä, det är inte nödvändigt men ofta gör det ju lite ont att röra på saker som smärtar. Av förklarliga orsaker 🙂 Patricia var iväg till en naprapat här för ett tag sen, hon har haft ont länge. Han knäckte och masserade och det var tydligen väldigt skönt. Hon är lite mer sned än vad som är riktigt bra, och extremt högerhänt. Hon har ju jobbat inom restaurang och burit tungt och nu pluggar hon till frisör som ju är tungt på ett annat vis. Hon behöver verkligen ta hand om sin kropp och förebygga det som går.

Jag försöker få något av barnen att bli intresserade av naprapatyrket, tänker att det vore gott att ha en sån i familjen, men än så länge har jag inte haft nån lycka:)

Jaja. Jag är vansinnigt sugen på Sushi! Sådär så det liksom bara dyker upp bilder på sushi var jag än tittar:)

sushi

Det här är bästa sorten:) Jag har ätit fin sushi på fanwypancy restauranger och det är också väldigt gott såklart, men en så här ↑ här lite som en burgare på McD, man vet exakt vad man får:)

Jag kanske faktiskt ska åka och köpa det i morgon, för jag fyller ju faktiskt år:) Det kan man väl få i present av sig själv? En familjesize så man kan äta tills man spricker:D

 

carolaJajamen, födelsedag hela dagen.

Tänker inte fira speciellt alls, mer än med sushi då och kanske lite fika på kvällen:) Det är ganska lagom ändå. Jag gillar ju ändå fika, kanske kan köpa de där vansinnigt goda wienerbröden. Eller glass? Hm… ja det tål att funderas på:)

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig och läsa! Det får bli en tidig present till mig själv, lite tid ihop med Jack Reacher 🙂

Natti natti ♥

Kommentarer

  1. danielson charlotta

    Naprapat är ju bra! Men en undran, hur överlever du ekonomiskt? Bloggen kan ju inte dra in så mkt pengar. Studiebidrag/barnbidrag?

  2. Ylva

    Stort grattis på födelsedagen 🥳
    Alla dessa kommentarer nu alltså. Att du hjälper dina föräldrar istället för att de alltid ska träffa X antal andra vårdpersonal. Dessutom måste man ju få skämta även i dessa tider. Jisses alltså!
    Vi gör så gott vi kan för att hantera vardagen.
    Kram på dig!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack snälla! Ja det är fantastiskt att alla plötsligt är små helgon som är helt felfria men jag är värsta boven 😆Men så blir det när man inte fattar vad man läser. Det dras egna slutsater av saker jag tycker jag är helt solklar med. Ibland undrar jag om jag bara har förstaklassare som
      läser, nivån tyder på det😂
      Så stort tack 😘😘

  3. Yvette

    Ps.Du förekommer på Bloggbevakning idag ! Inte så snälla kommentarer hittills,folk som inte förstår skämt…… hoppas att det inte förstör din dag.🙂🙂🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jaha. Ja skvallerbyttor finns det gott om 😂Ni vet viskleken? Exakt så är det att läsa kommentarerna där.
      Jag vet att folk som skriver där är helt rabiata och det skrämmer mig att de går lösa i samhället. Så mycket hat! Mot folk de inte känner, ofta vet de Inte ens vem den de hatar på är. Jag har seriöst läst meningen om mig själv ”Vem är hon? Hon är ju helt sjuk i huvudet!”
      Snark. Noll koll.
      Jag VET att jag följer reglerna mer än de flesta och det har jag gjort från första stund. Sen har jag följt våra lokala restriktioner, som man ska, och de var annorlunda. Det enda som möjligen kan uppröra om man är sann är Friskis. Men jag får skit för allt möjligt som inte är sant. Det är
      Rena hittepå men det är vad som kommer sitta i folks hjärnor sen. Påhitt. Dels för att de själva är korkade då;)
      Men även för att de tror på lögner utan att kolla fakta. Det är bara pinsamt. Bara pinsamt 🥵
      Tack för varningen !!! Och alltså… visst passar jag och Martin Melin snyggt ihop ändå 😂

      1. Maria

        Fast Nej du följer inte reglerna öht Hur mycket du än försöker intala det.

        Och problemet med er så kallade influencers är att ni influerar, och att andra tar efter och väljer att fira med släkt de INTE bör ihop med.

        Så vem är det som är korkad

  4. G C Hemdal

    Superstor grattis på 51 årsdagen önskar Gilla Thomas Cassandra Oliver COSMO Isabelle Adam Wilhelm Pauline och Atena!! Så fort Cards by Cassie har ritat kortet jag beställt av henne kommer du få posten jag lovat dig. Jag har också följt sen dagen i 📺 då han döptes till Napoleon tyckte sååå om er familj. Då blev jag nästan avundsjuk namnen tyckte jag var sagonamn!! Förlåt att hon inte ritar i tid. Kramar Gilla ❤️

  5. Jenny

    Stort grattis!! 🎈
    Hoppas din dag blir fin 😍 Jag älskar också sån plain sushi, hatar när man får massa såser och jox uppepå 🤣
    Kram och tack för bästa bloggen ❤️

  6. Åsa

    Stort grattis🎈🎁💕 Här hemma har vi också firande idag, dottern fyller 20 och maken 46. Smidigt att ha flera som fyller samma dag,😇
    Vill härmed också tacka för en superbra blogg, har identifierat mig med dig många gånger under åren, då maken ”ligger ute på jobb” och huset varit fyllt av 5 barn, en hel hög med hundar, några katter och i stort sett ingen som kunnat avlasta mig. Men det bevisar bara att Kvinnor kan💪🏻🤩
    Ha en superbra dag😍🎂🎉

  7. Agnethe

    Grattis från Oslo! Takk for verdens beste blogg! Jeg har fulgt deg helt fra tv-tiden. Verdens beste blogg og verdens beste familie. Vi kan sove når vi blir gamle.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha sant, då sover vi! Tack snälla och vad kul att du är med sen dess! Så Hörligt med folk som känner en 🙂
      ❤️❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting