Okategoriserade

Året med Zcooly❤️

I annonssamarbete med Zcooly

.

Jag är så stolt över att få samarbeta med Zcooly 🤗 Ni vet kanske vad det är vid det här laget, men för er som inte gör det :

Zcooly är lärande spel inom matematik.

De följer läroplanen, är primärt för barn mellan 5-12 är, men alltså … mina äldre tjejer tycker också det är kul! Och jag, med min dyskalkuli har jag fullt sjå:)

Många skolor använder faktiskt de här spelen i undervisningen, vilket känns tryggt. En annan sak är att de utvecklas i nära samarbete med erfarna pedagoger.

Så det är riktigt bra grejor😍

Mina killar älskar det, och jag med, för Zcooly hjälper mig att hjälpa dem med matte.

I år har barnen varit hemma ”för säkerhets skull” ganska mycket. Piggelina men kanske lite snoriga, då har Zcooly varit suveränt. Inte bara i lärande syfte utan även som underhållning.

Skärmtid som är meningsfull ⭐️

Jordan har övat mycket på divison/multiplikation och Jamie på talföljd, de fyra räknesätten och klockan.

Det funkar utmärkt på både mobil och surfplatta 👍

Jag behöver sällan sitta med och förklara för det är otroligt bra instruktioner till alla spelen. Zcooly är uppbyggt som en ö, där de olika platserna på ön är ett eget spel där man lär sig olika saker inom matematik. Ju mer man spelar ju roligare blir det, man får belöningar och utmärkelser:)

Jag som förälder uppskattar att alla spel är lugna, aldrig någon hets utan man får den tid man behöver för att tänka ut svaret. Sen är figurerna väldigt söta och själva spelen är kul utformade.

Det märks att det är genomtänkt in i minsta detalj!

Här hemma brukar killarna spela en stund nästan varje dag. Det kan vara vid mellis eller efter maten.

Som med allt, om något är roligt är det enklare att lära sig det.

Och genom att öva, öva, öva blir man bättre på det man övar på.

Det säger ju sig själv då att eftersom Zcooly är kul så spelar killarna ofta och lär sig massor 👌🏼

Under året som gått har de utvecklats mycket, vilket jag också kan se på Föräldrasidan:)

Jag kan varmt från hjärtat rekommendera Zcooly! Och jag vill tacka för att de hjälpt mig ge mina pojkar värdefull kunskap hela året 🤗❤️

Nu kan ni testa själva, en månad helt utan kostnad, ni bara klickar HÄR så kommer ni dit. Ni kan även använde koden: carolawetterholm

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting