Okategoriserade

En fantastisk dag!!

Dagen efter att jag har haft migrän, när man känner att den är borta – aldrig känns det så härligt 🙂

Bara att sitta vid matbordet idag var ljuvligt! Igår stoppade jag helt mekaniskt in mina potatisbullar, tuggade och återvände till sängen🙈 Inte kul!

Barnen garvade åt mitt val av födelsedagsmiddag – potatisbullar och korv😁Men alltså, korven kan jag vara utan iofs men potatisbullar är sjukt gott! Älskar dem:)

Idag blev det inte så många knop gjorda. Jag skriver det ofta och med tanke på språkförbistringarna här så kanske jag måste förtydliga mig även i det😂

När jag gör ”inte så mycket ” så är det alltså utöver de vanliga dagligen återkommande sysslorna. Tvätta, vika tvätt, röja köket, dammsuga, gå ut med Doris, läsa läxor Osv.

Vanligt stuff.

Idag åkte jag och handlade. Gjorde av förklarliga skäl det inte igår så idag var det ganska akut. Det gjorde jag på citygross strax efter lunch då det är väldigt lite folk där.

Jag hade med mig syrran som passade på att handla till mamma och pappa. Min syrra som alltså bor ensam och jobbar hemma och inte träffar andra än mig och barnen. Lite som en andra vuxen i familjen alltså. Fast med ännu mindre kontakter:)

Hon hade på något mirakulöst vis, (jag tror på PostNord eller DHL😂) fått min, och även hennes väldigt försenade födelsedagspresent ( hon fyller i mars) från mamma och pappa:)

De kan det där med att hitta på matchande presenter 🙂

Ett varsitt padelrack! Så nästa gång vi ska spela, när det nu kan tänkas bli, så behöver vi inte hyra rack:)

Lite intressant är ändå att ALLA padelbanor är fullbokade hela tiden? Nu när alla utom jag sitter inne och ugglar;)

Hela Globen är ju omgjord till padelbanor och bara under sommaren har det ploppat upp massor i Uppsala. Både inne och ute. Det är bara en fluga 😉 men en envis sådan. Zlatans padelzenter kommer snart också.

Men, snart kan man spela ute igen. Eller kanske kan man göra det nu med? Jag har ju faktiskt ingen koll, det är inte som att jag spelat mer än en gång, och det för jättelänge sen. Men det måste jag kolla! För utomhus kanske är ok? Eller ?

Nu måste vi ju spela regelbundet när vi har rack:) Vi har såklart provspelat inne i köket hemma och det gick asbra. Syrran använde kylskåpet som vägg och jag siktade in i killarnas rum:)

Det blir kanon! Till och med i Norberg finns det bana så vi kan spela även på semestern👌🏼Hoppas nu bara att det inte bara var kul en enda gång och sen dötrist;)

.

Vi fikade efter middagen idag, barnen gjorde det även igår när jag låg och tyckte synd om mig själv. När jag sen kom upp mitt i natten och öppnade kylskåpet så hade de ju sparat en pytteliten bit till mig 😂

Jamie hade skrivit en lapp ❤️

Jag hade köpt kladdkaka med pepparkakssmak. Allt med pepparkaka är gott nämligen och så var öven denna hära. Supergod! Jag köpte två för jag känner ungarna.

Barnen påstår att den var sådär bara men nja… jag tror de tyckte den var helt ok:)

I kväll åt jag en större bit:) och bullar och kakor och kolor och massa kaffe. Det gäller att ta igen det man missade igår🙈

.

Jag fick ju massa presenter också! Öppnade alla idag utom den jag fick på morgonen när barnen kom och sjöng för mig. Jag är kanske barnslig men oj vad jag tycker det är mysigt när de kommer in och sjunger med tända ljus och paket❤️

Jag fick en ren som ska stå ute och lysa upp vintermörkret. Eller de 6+ det var i kväll.

Sen fick jag påfyllning till min doftmojäng från Rituals och kroppsskrubb, Lindts chokladkulor och trisslotter, 1500g Polly 😋blommor, fina porslinsskålar, padelrack +bollar, och en aktivitetsklocka 🙂

Nu har jag laddat den och legat här och försökt lära mig den. Än så länge fattar jag. Min puls ligger på stadiga 60 och blodtrycket inom det normala. Syremättnaden är perfekt👌🏼 Jag har noll steg för jag har inte klivit upp sen jag satte på mig den:) och ingen annan kul data att visa. Den ska regga sömn så det får jag se i morgon hur det ser ut.

Jag gillar statistik, kanske lite otippat:)

.

I morgon då? Jo det ska städas. Åkas med kläder till återvinningen. Alltså en sån klädcontainer. Jag tror det skulle bakas lite.

Jag ska få hjälp att räta upp min garageport som åkt ur sitt spår så den inte går att stänga. Inte så bra med den på vid gavel. Inte alls bra med tanke på allt som står där inne. 🙈 När det regnar så kan det bli blött två meter in och snöar det så yr det tills något stoppar snön:) Det snöade idag så jag vet med bestämdhet hur långt in det hamnar. Snö som hade kunnat vara så vackert om det inte var så förbannat blött 🙂

Vad tror vi om vädret till jul? Jag tippar på +4 och regn.

Ja, vad mer kan lördagen bjuda på? En film kanske? Eller så skriver jag. Eller läser. Eller beställer julklappar. Eller så hinner jag allt 🙂

Ja, vad ska ni göra?

Oavsett vad så hoppas jag ni alla får en fin lördag ❤️

Natti natti nu 😘

Kommentarer

  1. Karin

    Så himla gulligt med lappen där vid den sparade kladdkakebiten 🥰
    Ett gott råd, spara dessa små lappar och meddelanden. Här hemma har det dykt upp lappar, på oväntade ställen, sen våra barn var små.
    Jag blir varm i hjärtat varje gång det händer, och önskar så att jag medvetet skulle ha sparat på de när de skrevs 🤗

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja det borde jag ju gjort! Men nån kastade hela fatet med lapp och allt i samma sekund som jag tog biten😆
      Jag önskar också att jag sparat mer små lappar!! Det är verkligen ett bra tips till alla med barn 🙂

  2. Ekot

    Skönt huvudvärk gick över! Hoppas ungdomar hjälper till med städandet, det blir oändligt mycket när alla är hemma hel a tiden. Roligt om du hinner ta kort på renen när den är på plats, och kanske garageport. Det verkar ha jobbats mycket utomhus hos dig.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja superskönt att huvudvärken är borta! Känns som att vinna på lotto:)
      Ja, det har jobbats otroligt Mkt ute i år, carport poolrummet både golv tak plåtar bord ett isolerat kylskåp m.m , massor i trädgården, grindar, på taket och i garaget :)Massor!!
      Saker som borde gjorts för länge sen men som jag inte kunnat själv😬
      Så himla skönt att få hjälp 🙂

  3. Monica

    Haha skrattar högt hoppas jag inte väcker någon, patient 😅😅
    👇🏾👇🏾👇🏾😂🤣😂🤣 👇🏾👇🏾👇🏾

    ” Lite intressant är ändå att ALLA padelbanor är fullbokade hela tiden? Nu när alla utom jag sitter inne och ugglar;) ”
    😂😂😂

    Å sen hur du förklarar dig för dina, läsare ( tror tyvärr inte dom fattar 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤣
    Vilket tålamod du har! Du svarar ju på varenda, kommentar också! Bra jobbat av dig! Själv skulle jag nog bara skriva OK eller inget 😂😂😂 kram i natten 👏🏾👏🏾👏🏾

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Hehe 🙂 Nä de har ju svårt med läsförståelsen så det gör de inte. 😎Men du har koll på humor och ironi 👌🏼
      Hoppas du inte väckte nån och fick extrajobb 🙈🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting