Okategoriserade

Julafton!

Äntligen! Dagen D som i dopparedagen!

Vad jag vet har jag doppat nåt bröd i nåt flottigt skinkspad när jag var väldigt liten, antar att det är själva dopp i grytan?

Smakade flott och salt, vad jag minns:)

I alla fall!

Dagen var lång men inte så stressig. Skönt!

Började fint med att jag fick sms att ett paket jag trodde skulle komma efter jul, nu fanns att hämta:) Så då gjorde jag det. Passade på att hämta syrran också och sen körde vi en runda. Vi skulle köpa en blomma, handla på Ica och leverera en korg från Tomten.

Solen strålade från en klarblå himmel!! Wow❤️Man blir nästan religös och helt klart lycklig i själen. Tänk vad det gör mycket med vackert väder:) Normalt är det jobbigt att köra med solen i fejset men nu njöt jag bara. Tänkte att tallkottkörteln fick lite solsken nu😂 Solskyddet nervinklat och hade jag haft en cab hade jag cabbat ner, garanterat:)

Det är så länge sen som solen visade sig, det har bara varit grått och tungt. Så dagens strålande sol gjorde underverk:)

Ica var smällfullt så där körde jag bara en runda på parkeringen och bestämde att handla senare. Blomman samma sak, men leveransen gick fint.

Det var en korg vi gjort till Jimpa. Världens bästa Jimpa som hjälpt oss alla så mycket i år:)

Vi hade tänkt ställa den utanför hans dörr men det kändes lite osäkert. Lite för enkelt för nån att bara norpa åt sig det hela. Men väl där så började hjärnan funka när jag såg kodlåset:) Den koden har jag ju fått och eftersom siffrorna lyckats fastna i huvudet så öppnade vi och klev in😂

Kändes väldigt busigt:)

Han gillar Dr Pepper ja🙈

Både Corrinda Och Patricia har också köpt julklappar som tack för hans hjälp:)

När vi hörde att han inte hade nån gran så skaffade vi genast en liten bordsvariant. Ingen gran? Så dumt:)

Så kul att leka jultomte 🙂

.

Så åkte vi hemåt, och där var det städa och röja. Det blir liksom aldrig klart. Nu för tiden ligger min ribba typ på golvet och det är jäkligt skönt. Tjejerna gjorde julgodis, jag laddade crocpot med risgrynsgröt och sen grejade vi på. Jag fick mess om att ett paket jag tidigare fått veta skulle komma efter jul, låg hos DHL ombudet nu. Där jag hämtat paket några timmar tidigare och då precis fick de paketleveransen:) Alltså Najs!! Och när jag hämtade posten låg ett paket jag pratat med kundtjänst om, då det blivit fel i leveransen, och det skulle definitivt komma efter jul, men ibland så:)

Alla de tre sista sakerna jag väntade på dök alltså upp:)

Jag passade på att hämta Patricia på jobbet när jag ändå skulle ut och åka. Väl hemma var maten precis klar, kycklingkebab. Jag äter inte sånt, utan skulle käka gröt:) men den var inte klar. Så då drog jag och Doris på långpromenad.

Minusgrader ute, om än kanske bara en halv eller så, men det var en tunn ishinna på vattenpölarna. Vi travade en runda, sen hem. Men där höll de på att skura golven så jag fick inte komma in😂Så då gick vi en vända till.

Sen har jag pysslat på. Slagit in de där sista klapparna. Lagt på nån duk, skurat golv, bäddat rent, rimmat lite:) och sånt där.

Granen barrar. Och paketen ligger där under. Och på sidan om, utanför bild. Janelle och Simon och Jack firar inte julafton med oss i år, (vartannat år här/ hos Simons familj) utan kommer på juldagen och deras paket ligger i en egen kasse bakom en gardin. Mamma och pappas ligger i en annan kasse.

Vi ska åka upp med dem dit i morgon:)

Nu ska jag krypa ner i nybäddad säng, och läsa lite.

Jag och hela familjen önskar Er Alla en Riktigt God Jul ❤️🎄

Gör det bästa av den.

Vill man kolla Netflix och käka popcorn hela julen så gör det! Vill man skogspromenera så gör det. Passa på att göra nåt annorlunda i år kanske, det är rätt år för det. Vi som alltid firar midsommar på traditionsenligt vis, drog iväg och badade i somras. Det var supernajs.

Om ni badar ute i morgon får ni guldstjärna av mig⭐️

Ta hand om er❤️Det är ändå det viktigaste.

Vi hörs snart igen 😘Natti natti

Kommentarer

  1. Ylva

    God jul till dig och din fina familj ☃️✨
    Själv har jag äntligen lagt mig i soffan och här blir jag kvar resten av kvällen 😌

  2. Vanessa Johansson

    God jul! Titta på sista bilden i inlägget på dig. Du ser ut att ha klippt dig (typ en lång paige) sååå fint! Kanske testa att klippa så nån gång?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting