Okategoriserade

Kör Marvel i kväll:)

Idag gick dagen snabbt!

Jag fixade fransarna hos bästaste Dau där man alltså är en enda kund plus Dau som har munskydd, så inget tjafs om det nu tack 🙂 Nu sa ju klagotanten att hon skulle sluta kolla in här så kanske kan det bli lugn och ro. Det är skönt, det är så jäkla jobbigt att ha folk som hela tiden ska vara negativa. I allt. De kan inte ha det så kul tänker jag. För glada positiva människor har inget behov att att ideligen klanka ner på andra. De är glada och positiva 🙂

Jag älskar att gå till Dau, för hon bjuder alltid på massa snicksnack och förutom att fransarna blir gorgeous så får själen lite frid av den härliga miljön och omvårdnaden. ❤️

Precis där man går in till Dau Makeup så finns en liten källarglugg, som är bebodd.

Jag har sett den förr men idag var jag tvungen att stanna och kika ordentligt. Den ligger precis vid Guntherska konditoriet och tydligen så är detta Musbageriet, och de hör ihop. Man kunde scanna den lilla Qr-koden på fönstret så kom man till Youtube. Funkade alltså att scanna från fotot:)

Så gulligt! Sånt här gillar jag, och hade jag ett centralt beläget källarfönster/glugg så hade jag hittat på nåt kul:) Vill jag tro i alla fall🙈😂 Risken att jag skulle göra något som sen blev dammigt och gammalt utan att uppdateras finns;)

Sen hann jag möta upp Jimpa för ett träningspass som satt som en smäck:) Skönt att röra på sig. Jag upptäckte när jag klädde av mig i går att jag har ett stort fult blåmärke på sidan av låret, som minne av det hala väglaget på juldagen 😳 Inte konstigt det gör ont. Handleden får jag lov att ha handledsskydd på, och ryggen blir sakteliga bättre. I kväll har det inte strålat ner sådär i rumpan och benen som det gjort tidigare så det är positivt:)

Hemma så käkade jag risgrynsgröt till middag, Lovelia och Novalie hängde på, medan övriga fick prinskorvar och kycklingköttbullar. Sen äntligen testade vi Loppans donutmaskin:)

Små minisar, som vi vände i strösocker och sen försökte ringla vit choklad över.

De med stora högar av choklad har jag gjort🙈Jag var värdelös på att ringla:)

Nu ska vi testa oss fram till det bästa receptet. Det idag var gott men det skulle kunna få vara mer sött och krispigt:)

Efter köksröj och sånt så blev det Avengers

Först Infinity war, och sen Captain Marvel

Corrinda har kollat igenom alla filmerna i ordning och var nu på Infinity war, så jag kollade med henne. Jag gillar ju Avengers:)

Captain Marvel hade jag inte sett tidigare men oj så cool hon var! Nu får jag lov att se End game också även om jag inte tycker om den. Jag gillar ju inte avslut, och definitivt inte dåliga avslut. Jag tycker den är helt galet fel nämligen 🙈

Nu har jag ont i huvudet, nacken som spökar som vanligt. Inte ens Ipren, Spikkudde, vetekudde och liniment hjälper😳. Helt värdelöst, men kanske hjälper det att sova lite.

Jag testar! Och så hörs vi i morgon 🙂

Natti natti, eller God morgon 😘

Kommentarer

 1. Jessica Karlsson

  Hej! Måste bara fråga om det är du som godkänt reklamen som dyker upp här, papistop, eller dyker den upp av sig själv. Usch tycker att det kryllar av osmakliga reklamer. Speciellt den där om dålig andedräkt och bilden på något äckligt man plockat ut mellan tänderna.
  Den här var ju bara på födelsemärken, men känns ändå sådär…
  menar inget illa. Vill bara fråga😊

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Nej. Reklam som jag gör annonsmarkerar jag med ”innehåller reklam och annonslänk för xxx”
   Övrigt är sådant som går via min portal och jag kan inte styra över det alls. Vare sig vad det är eller var i inlägget det kommer. Jag är inte överförtjust i att den numera är mitt i inläggen, som blir fula 🙈😂 men kan inte göra något åt dem.
   Ingen fara, fråga på bara 🤗

 2. Kitta

  Ringla choklad är lätt som en plätt!
  Man låter en gryta vatten koka upp, eller, d ska ju bara sjuda förstås, samtidigt som man lägger några rutor valfri choklad i en plastpåse.
  Knyt ihop påsen ordentligt och lägg den i ytterligare en plastpåse, den behöver inte knytas.
  Lägg ner påsarna i grytan med sjudande vatten och väääänta…..
  När chokladen smält, lyft ur påsen med choklad ur ytterpåsen, klipp bort ett litet, litet, hörn på chokladpåsen.
  Och börja sen ringla chokladen!
  Man kan även använda påsen som en ’penna’ och skriva på tårtor till födelsedagar, funkar finfint!
  Och, påsarna smälter inte i det sjudande vattnet😊
  Åtminstone har jag inte råkat ut för det de senaste 35 åren, är väl bäst att tillägga…😏

 3. Petra

  Du har inte testat massagepistol för nacken? Kanske inte direkt på nacken då men axlar och skuldror hjälper mig när min nacke krånglar

 4. Niobarnsmamman

  Ett tips: Använd extra fint strösocker på donutsarna så hålls sockret bättre på och det blir godare. Kanske ni gör det redan, der syns inte så bra på bild, men om inte, så testa!

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Nope det
   Var vanligt socker! Kanske måste man pensla munkarna med nåt för de var väldigt oflottiga så det fastnade inte så bra 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting