Okategoriserade

Nejmen så typiskt :)

När det varvar med helgdagar och vanliga lördagar och söndagar och vardagar så är det inte alltid så enkelt. Lägg till att det ju måste vara den tid på året då mycket står ganska stilla, så inget är som vanligt.

Med det i åtanke är det kanske inte jättekonstigt att jag missade att det ju är nån slags halvdag idag. Trettondagsafton. Glad i hågen åkte jag med Lovelia till Gränby köpcentrum för att byta ett par jeans hon fick i julklapp. Valde tidpunkt med omsorg, det är väldigt lite folk där på kvällarna. Men, idag stängde H&M som vi skulle till redan klockan sex. Kanske, för de har lite knasiga öppettider nu. Vi var där halv sju. Jorrå. Så det blir till att göra samma vända i morgon igen😳

Eller torsdag. Innan skolan börjar i alla fall. Hon måste verkligen prova ut ett nytt par, och att hålla på att chansa och beställa nya känns så jobbigt. Det kommer bli fel, kanske flera gånger innan det blir rätt.

.

Idag har solen visat sig ☀️

Luften var hög och klar och solen strålade. Sen försvann den, men jag hann ut med Doris och ungarna och leka lite:)

Hon älskar mig 😂

Doris älskar att spela fotboll, man ska ta bollen av henne och gärna skjuta iväg den så hon får rusa efter. Det är roligt och jobbigt för hon är snabb som en iller. En fotboll kan hon inte springa iväg med som hon gör med mindre bollar. Då är det enbart aptrist att leka med henne. Man kastar bollen, hon hämtar och vill sen att man ska jaga henne. Tjena, det går ju inte att få tag i henne 😂

Man blir på gott humör av sådana här dagar. De ger hopp. Ibland tänker jag att det vore bättre att bo uppåt landet, där det är snö på vintern. För snö är kul! Jag gillar att åka slalom och pulka. Jag tycker det är vackert och det blir ljust. Om det sen håller sig stadigt på minus och snö så blir man inte så gruvligt besviken när det slaskar som man alltid blir här. Det kommer snö och det är samma hets som när det är sol på sommaren, man MÅSTE UT! Passa på för fan innan det försvinner.

Men sen hejdar jag mig. Det är kortare sommar där uppe. Så, ska jag röra på mig kommer det inte bli norröver. Snarare väldigt Mkt söderöver. Som i medelhavet;) Egentligen Hawaii då😁

Jag fick tio Trisslotter av Robban i julklapp, så kanske är jag miljonär. Det underlättar 🙂

Jag har skrapat en.

Och det här är jag när jag skrapar lotter:

Jag skrapar i ett slumpmässigt mönster, eller så kör jag alla hörn först, eller nåt som känns bra. Nu fick jag en 30kr sen en miljon och så en miljon till. Då tänker jag att eftersom jag har sex(?) rutor kvar så är chansen att det finns en miljon till stor. Mycket större än om jag bara har en enda kvar 🙈😂

Jag vet. Jag är en idiot. Men jag vet om det i alla fall 😁

.

Jag har en fråga också.

Vad skulle ni vilja se här inne i år? Rent så kan jag ju anpassa mig ganska bra, så skulle ni vilja att jag red in unghästar bakochfram (och har ni nån kontakt som kan fixa hästarna kanske) så skulle jag kunna göra det. Vill ni att jag ska testa saker kan jag göra det. Ska jag resa( hahaha… sen alltså, eller möjligen till Norberg) Ska jag starta onlinekurs i ölbryggning eller akvarellmålning? Lära mig måla med tårna, eller starta en podd, intervjua Johnny Depp, eller vinterbada? Vlogga, bli en kärringyoutuber? Vill ni bara ha det vanliga bladdret så kan jag fortsätta med det:)

Ibland så kommer ni med önskemål, men jag glömmer bort dem, eller så passade det inte just då. Så kom gärna med förslag och önskemål:) En önskan från mig är att ni mer än gärna får hjälpa mig nå ut till fler🙏🏻. Dela gärna mina inlägg, och rekommendera bloggen/instagram. Om ni gillar dem vill säga 🙈

Och eftersom jag älskar att bara svamla och dela med mig av högt och lågt så kommer de ”vanliga” inläggen såklart överväga.

Men det är kul med nya utmaningar:)

.

Jaha, i morgon ( idag) trettondagen. Tretton dagar efter jul, antar jag. Jag vet att vi varit i kyrkan på julgransplundringar ungefär då, men här kommer ingen gran plundras i morgon. Godiset däremot, det kan vi kanske plundra:) Så det är slut sen, och jag kan fokusera på mitt nya hälsosamma liv. Det går inte när huset är fullt av godis, jag måste göra mig av med det, och sen inte handla hem mer 🙈

Ja, kanske kass karaktär. Men vad sjutton, det är långt till beach 21.

Och som jag läste i nån kul meme – tänk att den mest åtråvärda kroppen till beachen i år är antikroppen 🙂

Så är det, och så får det bli.

Nu ska jag läsa!

Vi hörs i morgon 😘😘

Natti natti

Kommentarer

  1. Carola P

    Du skulle ju lära dig att stå och gå på händerna, börja med det så kommer du nog på fler saker att lära dig framöver

  2. Johanna

    Går du över till vlogg eller liknande slutar jag lösa. Avskyr klipp och ljud. En blogg kan man läsa i lugn och ro. Men ett klipp måste man ha ljud på, inga hörlurar, alla undrar vad man ser på etc etc etcetera. Jag kanske är märklig men jag avskyr klipp överhuvudtaget.

  3. Karolin

    Fortsätt med bladdret. Det är underbart! Älskar att det är långt och innehåller allt mellan himmel och jord. Jag ser fram emot när du släpper din bok😉 den vill jag läsa!

  4. Sara Uppsala

    Blogg att läsa= Bäst av slla bloggar. Kollar varje dag och blir lika glad när det kommit nytt inlägg. Blir som egentid. Familj och hemmapyssel är det jag helst vill läsa

  5. Lilian

    Tycker du ska fortsätta som hittills. Gillar dina långa inlägg utom en sak. Jag tycker du skriver alldeles för mycket och detaljerat om träningen. Det blir tjatigt.Gärna lite mer om barnen, men dom kanske inte vill det nu när dom är äldre.

  6. Viveca

    Håller med de flesta andra kommentatorerna – fortsätt skriva som du har gjort hela tiden. Vardagen och livet så som det är!

  7. Monica

    Fortsätt precis som du gör. Så skönt att läsa verkligen avskyr vloggar ok en kort stund tex utspring på skolavslutning men inte hela din dag såsom du skriver. Gå påå som vanligt så blir det toppen.

  8. K

    Jag är väl egentligen inget fan av långa inlägg ( som ju gärna dina blir) och speciellt inte när det redovisas in i minsta detalj om träningspass osv.
    Men… bortsett från det så är din blogg numer den mest givande av de jag läser.
    Finns inte direkt nåt speciellt jag vill du ska ta upp så fortsätt precis som nu.
    Du är ju snart sagt den enda som bloggar ordentligt.
    Gå INTE över till live eller vlogg eller youtube !!
    Förstår mig inte på de som orkar sitta och lyssna på fullkomligt meningslösa live i timmar.
    Näe, Carola. Jag LÄSER gärna om ditt liv i stort och smått så fortsätt precis som nu.
    Trevlig fortsättning på 2021

  9. Jubella

    Jag önska fortsatt bladder, om allt och ingenting. Det är därför jag läser din blogg. För att den känns äkta. Inte tillgjord med uträknat ”content” och tillhörande stylade bilder där alla är i samma färgskala.
    Jag behöver inga youtubefilmer eller poddande. Det räcker fint med bloggen. Om jag får önska något så är det att vi får läsa ditt skrivande. Kanske som en ”kalender”, ett kapitel/en del om dagen. Under påsken, sommaren eller i december kanske.

  10. Camilla

    Jag gillar som du skriver nu så fortsätt med det. Men gärna fler vloggar, gillade när du la ut det i somras när ni campade. Brukar kolla på den flera gånger.

  11. Mumintrollet

    Jag älskar ditt vanliga ”vardagsbladder”, men skulle önska veta lite mer om barnen. Bara allmänt om intressen, vad de vill bli etc., men förstår om de vill hålla sig utanför.

  12. Niobarnsmamman

    Kör på med din egen stil på bloggandet. Det är just din förmåga att berätta utbroderat om vardagliga händelser som lockar mig att läsa.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting