Okategoriserade

Idag kör vi vilodag:)

Jajamen, vila bör man annars dör man. Eller kanske inte bokstavligt men vila och återhämtning är viktigt. För både kropp och själ. Man behöver vila från allt mellan varven: jobb, plugg, träning, krav, förhållande, barnen och kanske inte minst – sig själv😁

Jag brukar sällan ledsna på mig själv, vi trivs rätt bra ihop, jag och mina demoner. Men ibland är det skönt att bara ligga och läsa en hel dag, eller för all del för den som föredrar det, ha maratonserietittande. Kanske blir ordet snyggare om man vänder på det? Seriemaraton. Ja, det lät bättre:)

Jag tänker göra det idag. Ligga i sängen med kaffet nära och läsa. I alla fall i några timmar 🙂

Jag har tränat alla årets dagar, men idag, på dag sju blir det vila även från det. Kanske att det får bli en långpromenad med Doris sen, men ingen planerad träning. Det känns bra, jag får ingen panik av att inte träna. Jag vet att återhämtning är viktigt, speciellt när man kör maxvikter.

Fan, ni vet de där stora biffarna som sitter på gymmet, invid en skivstång laddad med hundratals kilo, gärna med en kopp kaffe i handen. De tar på lyftbälte och gör en hel föreställning av att gå fram till stången, ta exakt rätt grepp, sitta ner i huksitt och upp igen några gånger, pustar och drar ljudligt in andan. Och lyfter till sist upp stången, det är TUNGT, det går trögt, de kämpar och sliter, svetten bryter ut överallt och så fort de fått upp den så släpper de bara.

Pang bom tjoff! De släpper andan också och stönar och grymtar. Går några steg runt stången, kollar på den, kontrollräknar hur Mkt vikt det är och sen sätter de sig med sin kaffekopp igen. Och vilar i tio minuter, innan proceduren upprepas, kanske tre gånger, kanske fem, sen är de klara och går hem.

Exakt så! Gör jag inte 😂🙈Men plötsligt förstår jag dem lite mer.

Maxlyft kräver något helt annat än uthållighet, det är mer jävlar anamma råstyrka:)

Nåväl, ingen träning av något slag idag, möjligen handstående förstås, det får jag inte glömma! Jag filmade mig själv och inser helt var min stora utmaning ligger:) Jag måste hitta tyngdpunkten, idag går jag upp för snett, jag måste våga väga över mer bakåt. Good luck med det läskiga!

.

Vidare. Alltså igår? I USA.

Trump måste på riktigt vara den sämsta förloraren som någonsin existerat! Han kan bara inte ge sig, trots att det inte finns minsta lilla som pekar på valfusk så hävdar han sig blivit bestulen på sin andra mandatperiod. 😱

Han måste ju vara galen på riktigt.

Följande saxat från SVT:

Vidare har galningen till sist gått ut på Twitter, vilket verkar vara hans förstahandsval av att nå ut till folk, och bett folk gå hem. Men samtidigt sagt att ”Vi älskar er.” Och ”Ni är patrioter”

SVT:

Att olovandes ta sig in i en lokal, vilken som helst, är inte okey. Det kallas för inbrott eller intrång eller likande och är straffbart.

Att olovandes tränga sig in, med vapen, i en maktens boning, under pågående möte, slå sönder saker och hota eller slå folk som försöker hindra, det är inte patriotiskt. Det är enbart idiotiskt. Och jäkligt kriminellt. Sen kan man försöka rättfärdiga det med vad man vill men fakta kvarstår.

Allt för att de har en manipulativ åsna som ledare, tack och lov på väg ut, men de här fanatiska människorna finns ju kvar. 😳

Trump själv har tydligen sagt såhär :

SVT:

Nähä??? Jodå man kan få vara besviken och eftersom han tror att han är Guds gåva till mänskligheten så trodde han väl bergfast att han skulle sitta den maximala tiden på åtta år. Men nu blev det inte så!

Och då, om man är stor nog att vara president över ett helt land, med allt ansvar det innebär, så kan man inte bete sig som en trumpen (😏) femåring och vägra inse. Han har all tillgång till all möjlig vård, så kalla in ett gäng psykiatriker, psykologer, mentala coacher och så vidare, bryt ihop och gå vidare.

Lämna som en ledare, inte som en egoistisk dålig förlorare.

Så pinsamt.

Men i den positiva vågskålen ligger ändå att det borde vara tämligen omöjligt att ännu en sådan galning kommer till makten. Tämligen omöjligt alltså. Amerikaner är ett annorlunda folk med väldigt konstiga politiska spelregler, så man vet aldrig.

Jag tror att Trump har lite till att ge, många fler idiotiska uttalanden och garanterat ett massivt kampanjande för att återta det som rätteligen är hans, enligt honom själv då.

🤢

Ja, men så bra! Lite träning och lite politik så här på torsdagen 😂Jag tror bestämt jag slutar nu.

Vi hörs snart igen !!

😘

Kommentarer

 1. Loppan

  Narcissister:

  • har en storslagen bild av sin egen betydelse; är upptagna av tankar kring obegränsade framgångar, makt, storslagenhet, skönhet eller idealisk kärlek;

  • tror att de är ”speciella” och unika, och att de endast kan bli accepterade eller göra sig förstådda bland människor som är speciella eller befinner sig på hög nivå;

  • har ett överdrivet behov av att bli beundrade;

  • tror att de är berättigade till allt, förväntar sig att de utan anledning har rätt att få någon särskild förmånlig behandling och att deras önskemål automatiskt ska uppfyllas;

  • utnyttjar andra i ömsesidiga relationer, använder sig av andra för att uppnå sina egna mål;

  • saknar empati, är inte benägen att erkänna eller dela någon annans känslor eller behov;
  är ofta avundsjuk på andra och tror att andra är avundsjuka på dem;

  • använder sig av arroganta och högdragna attityder och beteenden.

  Sist men inte minst, narcissister söker sällan eller aldrig till någon form av självterapi då en narcissist inte kan se något annat än att det är omgivningen som har fel.

  Jag tror inte något annat land än the great America kan utse en narcissist till att leda landet då de flesta invånare i USA är individualister och mer eller mindre grandiosa i sina egna ögon.

  Trump har i sina egna ögon ännu inte misslyckats med något. Allt som ev har gått fel är såklart någon annans fel. Han kommer i sina egna ögon heller aldrig någonsin se att han misslyckats, det ingår tyvärr i narcissistens drag.

 2. Gunilla

  Nu var det inte Trump anhängare som stormade in utan AFA.
  Som dessutom är terroristklassade.
  Och dessutom så kom AFA dit i bussar som polisen skyddade och öppnade grindarna för.
  Allt finns på video om man letar.

 3. K

  Stormning av Capitolium skrev de
  Trots allt såg det ut som ett ganska lugnt intåg men dock av de värsta avarter till människor man kan hitta.
  Trump är inte klok men att hans anhängare bokstavligen gör som han säger bådar inte gott.
  Nu är han iallafall avstäng från Facebook och de plattformar som hör dit.
  Men han borde straffas för de människor som dött för utan hans uppmaning hade det inte hänt

  1. Em

   Lugnt? De slog sönder rutor osv… Sök upp klipp som är filmade inifrån innan de tagit sig in, förstår att de var livrädda där inne.

  1. Em

   Obama som person var supermysig, jag älskar han. Men vad han gjorde under sina år som president är ju katastrof. Så mycket blod på sina händer.
   Hans bästis blir ju president nu, så jag hoppas på vettigare politik men med samma attityd som Biden och Obama hade när de styrde tillsammans.

 4. Em

  Följde det live. Terrorister kallas det. Inte fan skulle vi säga att det var ett inbrott av kriminella om de stormade riksdagen under pågående röstning. Hade hetat pågående terrorbrott.
  Läste en kommentar om kvinnan som dog : ”Hon bröt sig in i Kapitolium och fick träffa 44 presidenter på samma dag.” 😬😬😬😬😬😬
  Tyckte först synd om henne men nej, bryter man sig in i en sån byggnad under ett sånt kaos får man räkna med att bli skjuten.

  1. familjenannorlunda

   Ja, jag menar inte att det de
   Gjorde är inbrott, utan det är vad det kallas rent allmänt att bryta sig in någonstans😅

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing