Okategoriserade

Dags för nya rutiner!

I annonssamarbete med @ww_viktvaktarna

.

Jag brinner för hälsa. Det är så mycket enklare att förebygga sjukdomar och skador än att åtgärda och behandla dem när man väl drabbats av dem.

Hälsa handlar om både kroppen, och knoppen. Det handlar om livsstil, att aktivt välja det mest hälsosamma.

Det handlar om att hela du ska må bra.

Att må bra i vardagen, med alla måsten och krav. Att orka och kunna göra det man vill:)

För något år sen kände jag att maten var helt åt skogen. Jag åt inte alls, eller så åt jag bara kvarg eller kanske bara godis. Antalet kalorier på en dag var ungefär samma men alltså – kvaliteten skiljde sig ju rejält åt;)

Det märks stor skillnad i vardagen på vad man stoppar i sig. Jag VET att bra mat är viktigt. Men… 🙂

Jag tycker verkligen inte att det är kul att laga mat. 🙈 Eller att äta. 😂 (Fika däremot…) Mat tar bara en massa tid. Att sen ha lagat barnens önskemål i så många år hjälper ju inte direkt upp det roliga.

Jag behövde inspiration!

Så då tog jag hjälp av WW ViktVäktarna för att få det:) Resultatet blev att jag stilade till hela mig. Jag åt bättre, och tack vare alla deras jättegoda recept som inte tar en evighet eller kräver massa konstiga ingredienser, så blev det roligare att laga mat. Och jag gick ner några onödiga kilon på köpet:) Det var dock inte prion utan jag ville åt att hitta tillbaka till det hälsosamma. Jag ville ge mig själv de bästa förutsättningarna till en god hälsa. Att känna mig stark, både i kropp och själ.

WW ViktVäktarna har ju en gedigen bakgrund, jag tror att alla hört talas om dem. Många har nog haft en vän, familjemedlem eller kollega som varit med. Deras fokus har följt med i tiden och där det förr låg mer på vikt, framför allt viktminskning, ligger fokus nu på helheten.

Hela du ska må bra!

Kost, motion, sömn och mindset – allt hänger ihop.

Och, inget ska vara förbjudet. Förbud skapar bara dåligt samvete.

Det handlar om att hitta en hälsosam livsstil, som man kan hålla hela livet.

Genom att gå med i WW ViktVäktarna, som jag kört igång med nu igen, (av samma anledning 🙈) så får man tillgång till så många bra redskap. Allt från massor av goda recept till att man reggar vad man äter och då får en bra insikt i vad man faktiskt stoppar i sig, och hur bra/dåligt det är. Att registrera maten är superenkelt! Jag har testat många varianter förr, och WW ViktVäktarnas är helt klart bäst. Jag funkar som så att när jag vet att jag ska regga maten, och att jag har ett visst antal points att spendera, så vill jag hålla mig inom dem. Annars förlorar jag i matchen mot mig själv 🤗 Inte okey:)

Som synes åt jag en Spansk potatistortilla, det receptet hittade jag på WW ViktVäktarna genom att använda en ny funktion –

Vad har du hemma?

Man klickar i vad man har och sen får man recept efter det👌🏼

WWViktVäktarna använder sig av SmartPoints, ett system som tar hänsyn till kalorier, protein, socker och mättat fett. Ju mer protein ju lägre SmartPoints och ju mer av socker och mättat fett ju högre SmartPoints blir det.

Exempelvis är en pizza 54 SmartPoints medan en kycklingfilé är 0. Ganska stor skillnad!

Det där kan ni läsa mer om HÄR.

Det är inget krångligt! Registrera så räknar appen:)

När man registrerar mat kan man använda en av de funktioner jag gillar allra bäst, som gör det så enkelt. Man scannar streckkoden på varan.

Det här kan man ju med fördel göra redan i affären.

Jag tränar ju regelbundet, och då tjänar man in AktivitetsPoints:)

I WW ViktVäktarnas app finns även massor av träningsprogram, både tuffa pass med redskap, som pass utformade för små utrymmen. Även mindsetövningar finns 👌🏼

Det är perfekt, inte minst just nu i dessa dagar! En hel träningsbank, bara att klicka upp något.

WW ViktVäktarnas app är verkligen heltäckande, för att man ska kunna ha så stor hjälp som det bara är möjligt att leva hälsosamt ⭐️

Det finns inga quickfix. Det finns inga mirakelkurer. Att välja sin hälsa gör man varje dag, genom att äta bra och röra på sig, och hålla även sinnet på gott humör.

.

För mig är WW ViktVäktarna ett suveränt hjälpmedel, de ger stor inspiration både gällande recept och motion. Det finns en community också där man kan peppa eller peppas 🤗

Jag tänker köra det här nu några månader för att få ordning på mitt tänk gällande mat. Om ni vill så har jag fått möjligheten att erbjuda er FYRA VECKORS TESTPERIOD HELT UTAN KOSTNAD 🤗

Vi kan peppa varandra eller så kör vi bara:)

Klicka HÄR ⬅️

Jag kan med handen på hjärtat säga att WW ViktVäktarna är superbra! Sen räcker det såklart inte bara med att vara medlem;) man måste göra jobbet också, men gör man det så kommer de finnas där som ett fantastiskt hjälpmedel 👌🏼

Kan ni inte berätta era Varför? Varför vill ni börja ett hälsosammare liv?

.

Det här är mitt största Varför ❤️

Familjen ❤️ Att orka hänga med i deras tempo, nu och tills jag är minst 125 år 🤗

Kommentarer

 1. Rebecka

  Jag har varit sugen länge, men iom att man inte kommer åt deras receptbank utan att registrera sig skulle jag vilja veta om de har mykt vegetariska alt veganska recept? Känns så onödigt att regga mig, även på en gratis provperiod om de mest/endast kör animalisk kost. Är det något du skulle kunna kolla upp med dem? 🙂 Mvh Rebecka

  1. familjenannorlunda

   Ja det har de, jag lagar väldigt mycket vegetariskt när jag är med:)
   Så jag tycker du kan testa, jag tror att du kommer bli nöjd😘

    1. familjenannorlunda

     Jag funderade lite på det, och inser nu att det mesta vegetariska jag lagat hemma ursprungligen kommer från WW 😁. Dels från apgamla kokböcker men mycket från appen. Så jag är nu övertygad om att du kommer bli nöjd:) Och du får så gärna tipsa om vegetariska rätter för jag har jättedålig koll🙈men tycker om det mesta 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing