Okategoriserade

Sverige har blivit ett land av angivare…

Alltså, folk.

Personen som befann sig på Jula för att handla något, vad det nu kan ha varit, måste ha känt snålvattnet rinna till när han plötsligt fattade vem han skådade. Tänkte att nu jäklar!! Nu JÄÄKLAR alltså, vilket jäkla scoop!! Jag knäpper en bild och skickar till Aftonbladet, fatta!! Jag kanske får en tips-belöning!!

Lite lätt suddig bild för adrenalinet pumpade ju….! Fatta vad jag sitter på!!! Plus att det kanske kändes lite knepigt att smygfota nån…?

STOPPA PRESSARNA !!!

ANDERS TEGNELL HANDLAR PÅ JULA!

Borde inte han av alla människor sitta inlåst i en lufttät bunker? Leva som han lär? Aldrig göra som vanliga människor?

Eller, är det så att folk är jäkligt snabba på att slå sig för bröstet och anse sig lite bättre än andra? Till och med fast man själv var på Jula för att handla något säkerligen ganska för fortlevnanden oviktigt…så bara MÅSTE man skrika om att Tegnell var där.

Jag blir sjukt provocerad av folk som smygfotar. Alltså kom igen! Och om du smygfotar för att visa hemma att du sett den eller den skiter jag i, men att gå ut offentligt med det🤮 För att trycka till och avslöja någon med ett ”förbjudet” eller dåligt beteende.

New flash: vi får handla det vi behöver. Det var och en själva anser sig behöva faktiskt. Tegnell förordar inte total nedstängning utan att hålla avstånd, och tvätta händerna och hålla sig hemma vid minsta symtom osv. Ni vet.

Kan man hålla avstånd går det alldeles utmärkt att som frisk gå till vilken butik du vill. Även Jula för att köpa något så märkligt som sågkedjeolja, för att kunna fixa sin ved. Det fanns inte på matbutiken han besökte innan, så han kikade in på Jula, det såg tomt ut så så gick han in och köpte den. Helt enligt rekommendationerna. Precis så som tanken är att det ska fungera.

Och nån anonym snok fotade och tipsade Aftonbladet. 🤣

På samma vis görs det överallt. Sverige har blivit fullt av små snuskiga angivare.

Golare har inga polare. Kom ihåg det.

Här kan ni läsa själva, det är sandlådenivå på det, säg inte att jag inte varnade er:)

Tegnell är som vanligt saklig och konkret, jag tycker han sköter allt med bravur:)

Jag tycker på ett sätt att politiker och myndighets-höga -chefer får lov att ha exakt noll skelett i garderoben, för de är sitt yrke dygnet runt. De representerar något, de kan inte göra dumheter på sin fritid. På samma sätt som poliser är de på många sätt i tjänst dygnet runt. Men får säkert bättre betalt än polisen vilket bara det är dåligt. 😬🙈

Men i slutet av dagen så är vi alla människor. Vi gör de val vi gör för att de där och då kändes rätt.

Sen kan de vara fel. De kan vara rätt, det är de ju ändå oftast får man förmoda. Ibland helt åt helvete, och det är inte bra. Men ibland blir det bara fel. För alla.

Men det behövs inga små spioner. Vad är det för fasoner? Sluta bara.

Speciellt inte när folk följer rådande restriktioner. Sen kan man ha åsikter om huruvida man ändå ska avstå men det är liksom en annan diskussion.

.

Nu blev jag trött. 😆

Återkommer när jag skakat av mig irritationen 😁

Kommentarer

 1. Annika

  Pandemin har pågått så länge nu, nästan ett helt år, och den som inte besökt en enda butik under denna period kan ju kasta den första stenen tänker jag…

 2. Karin

  Jag var på väg att nysa idag inne på en affär, hant tänka shiiit alltså om jag nyser nu då blir jag väl lynchad 😆
  Jösses, ja kanske man hade blivit smygfotad också och uthängd i sociala medier som ”Kolla, hon nös inne i affärn!”
  Ska tillägga, jag nös inte och jag är helt symptomfri för övrigt 🤗

  1. K

   Nysningar är i sig inget symptom på Corona men folk reagerar !
   Tänk som det är för mig. Jag har astma och kronisk bronkit sen 15 år tillbaka och när tror ni man måste hosta? Jo, vid de sällsynta tillfällen man besöker en butik.
   Jag gör allt jag kan för att hålla igen så när jag kommer ut i luften igen är jag nästan halvdöd av att inte fått det ur sig.
   Jag får pusta och frusta och hosta då.
   Men att skicka bilder till Skvallerbladet ger väl nån krona i skvallerbelöning.
   Jag anser att både vår statsminister och Tegnell har samma rätt som alla andra att handla och besöka vilken butik de vill så länge de följer restriktioner.
   Att skvallra ger bara en massa otrevligheter så det tycker jag man slutar med

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing