Okategoriserade

Läs läs läs!

I annonssamarbete med Readly

.

Läsa bör man:) Jag älskar det som bekant, och läser mer och mer. Det beror på två saker, dels att barnen är stora och jag kan få läsa i lite lugn och ro. Och dels för att det är så enkelt att läsa med Readly!

Nu kan ni få testa själva, och det i hela två månader, hur bra är det!? Suveränt bra:)

Två månader Readly helt utan kostnad alltså🤗

Ni vet vad det är? Det är en app som samlat ihop mängder av tidningar och magasin, både svenska och internationella. Man kan läsa tusentals! Så många man bara hinner. Allt från serier till tidskrifter om rockmusik eller historia.

Man läser från sin mobil, dator eller surfplatta👌🏼 Jag använder mest plattan nu, men förr läste jag enbart på mobilen.

Surfplattan ligger ofta på köksbordet så det är enkelt att bara leta reda på vad man vill läsa just nu, och sen har man perfekt sällskap till kaffet. Eller te:)

Jag älskar inredningstidningar och att läsa om folks hem. Alltså hem där det faktiskt bor folk på riktigt. Det har jag alltid gjort så länge jag kan minnas. Att mitt eget hem kanske inte riktigt ser ut så…:) Jaja 🤗

Eftersom man kan göra olika profiler så har tjejerna en och småkillarna en.

Killarna läser ju mest serietidningar, men det hejar jag gärna på. All läsning är nämligen bra läsning. Och finns det något som väcker barndomsminnen som Kalle Anka, varm choklad och limpsmörgåsar🤗?

Jag erkänner villigt att jag är ganska så uppdaterad på vad som händer och sker i Ankeborg:)

Man kan bokmärka sidor, ladda ner för offlineläsning, och man kan till och med få ett blädderljud👌🏼 Något som jag kanske är ensam om att gilla är att man kan zooma, det gör jag hela tiden. Kollar in detaljer i bilder som jag blir nyfiken på🤗 Suveränt!

Det som jag gillar skarpt med att ha allt samlat så här är att jag hela tiden upptäcker nya tidningar.

Skvaller är alltid kul, och som sagt hem och inredning, men jag läser också mycket om hälsa. ⭐️

Jag tycker också om att det finns internationella magasin. Jag gillar ju inte att läsa böcker på engelska för jag är lite långsam, men en tidning går utmärkt. Sista jag läste, idag faktiskt, var om engelska hem:)

Jag vill ha en såndär öppen spis!! 😍

Förra året fick jag massa gjort med huset och trädgården, och den linjen kommer jag följa. Det finns så mycket att fixa med! Gissa var jag hittar inspirationen:) Tack Readly 😍 Ju närmare våren kommer ju mer kommer mitt fokus ligga på alla Trädgårdstidningar 👌🏼

Mest av allt älskar jag att krypa upp i min fåtölj och läsa en stund på kvällarna. Det är avkopplande och alltid lär man sig något nytt.

Det enda som är besvärligt med att ha tillgång till så mycket är att det är svårt att välja🙈 Kärt besvär 😁

Såklart ska ni prova det här!!

Testa Readly i TVÅ MÅNADER helt gratis,

klicka HÄR så kommer ni rätt🤗

Kommentarer

  1. Pia

    Ja du Carola! Bästa bloggen har du, följare är jag på många bloggar men din är bara bäst! Den är ärlig och känslosam! Fortsätt som du gör, tack för att du lättar upp tiłlvaron! Kram Pia

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing