Okategoriserade

Fixat frisyren:)

Som ni vet så går Patricia en frisörutbildning, och ibland får man ställa upp som modell. Aka försöksobjekt. Men hittills har inga katastrofer skett:)

För nån vecka sen klippte hon topparna, och idag var det dags för slingor.

Jag stretade emot just slingor i somras, för mitt hår slingar sig själv fint i sommarsolen, men nu är det ett tag tills dess.

Jag tror, och det här är alltså på fullaste allvar, att jag är blond. Må hända mörkblond men ändock. Det för att jag varit det. Jag var blond som liten, sen en kort period blev håret mörkt för att sen bli naturliga slingor i ljust och mörkare blont. Sen blev det mörkare och mörkare för varje unge, men det har liksom inte gått in i min skalle:)

Jag är ju inte kolsvart, eller ens jättemörk men inte fan är det blont😂

Så här ser håret ut för jämnan, buckligt efter olika uppsättningar. Jag har alltid en hög hästsvans när jag tränar, typ fem dagar i veckan;) och annars blir det ofta en tofs i nacken eller en lös knut. Bara utsläppt och fixat händer allt för sällan. Jag har nåt slags liten fjolligt självfall, men det är inte mycket, mer så det bara inte är helt rakt. För att det ska bli fint behövs endast några drag med plattången eller att jag fönar det torrt. Men nejdå, jag låter det alltid självtorka och sen vara uppsatt:)

Patricia är inte helt nöjd med att håret är så obehandlat för det är svårt att jobba med då. Glider iväg och lossnar i uppsättningar osv. Jag har inte färgat eller gjort slingor i håret sen … Jesus gick i kortbrallor. Eller kanske strax efter det;)

Slingor…? Hm, ja, jag har haft rosa slingor som femtonåring, och olika nyanser av samma färg för nästan tjugo år sen. Färgat har jag aldrig gjort men tonat med hemmatoningar för många år sen. Ja. Inte så ofta, alltså.

Hårförlängningar – noll. Permanenter – många, på det glada nittiotalet:) Patricia ska göra permanent på examen och dagens är väldigt mycket finare än krullvarianten på dåtiden… men mitt hår är för långt säger hon. Inte för att permanenta, men för att hinna med på den korta tid de får till sitt förfogande. Så, inga pudellockar i sikte 🙂

.

Jag brukar säga åt Patricia att hon får hojta när det behöver börjas färgas över grått:) Idag konstaterade hon att jag hade ett fåtal gråa strån bara. Och nu syns de inte alls:)

Kanske får de spunk nu och börjar föröka sig;) Ta i trä.

Jag tycker att det här är min vanliga hårfärg😂Det är så här jag tänker mig mitt hår. Och tja, nu är det ju så:)

Japp:) 😍

Jag har INTE satt upp det.

Än🙈😂

Däremot känner jag inte riktigt igen mig när jag råkar kolla i spegeln, och barnen suckar. ”Nu har nästan alla tjejer i familjen likadant hår, det kommer att bli ännu svårare att skilja på er!” 😅

Patricia har en instagramsida, där kan man kolla mera, och andra bilder:)

.

Lilla skrutten Jack är här idag. Han vill bara leka med barnen, så Jamie, Jordan och Lovelia har varit lekkamrater idag:)

Jack har spelat biljard, lekt kurragömma-det är en favoritlek, kollat på tv, käkat pizza och smoothie, skorpor, och allt vad de nu hittat på.

Jag fick inte ens gå och lägga honom för det ville Lovelia göra, och det tog fem minuter så sov han. Som en stock:)

Snacka om att känna sig överflödig 🤗 Man får sno åt sig lite mys, han gillar att pussas så frågar man får man en sån:)

Jag älskar att barnen är så duktiga med honom, de älskar honom verkligen, och han dem.

Nu ska jag ta mitt blonda hår och rota efter nåt att äta, och sen se på film.

Vi hörs snart!

Natti natti ❤️

Kommentarer

 1. Malin

  Så lyxigt med en frisör i familjen! 😃 Och lyxigt för henne med en stor familj = Många försökskaniner! 😃 Superfin färg hon fixat i ditt hår! 👌

 2. K

  Jäddrars snyggt hår, men FÅR man påpeka att OM du inte sitter med böjd nacke eller rygg så borde det ”rättas” till lite, för det är längre på vänstra sidan på bilden…… kanske runda till det lite.
  Men ack,, om jag hade ditt hår OCH längden…

  1. familjenannorlunda

   Det är jag som sitter snett:) och har en stor bylsig tröja🙈. Jag insåg att det var ganska långt jag med nu. Hon kapade ju ändå av en bra bit för nån vecka sen😂

   1. jesper

    Det vackra man har fått som en gåva, ska man vara stolt över och vis. Snyggt är det ! Ha en fin fortsättning på helgen 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing