Okategoriserade

Torsdag och tatuering:)

Vilket härligt väder vi har! Regn och typ fem fina plusgrader😬

Hör ni hur jag försöker vara positiv? Funkar det 🙈😂

Jag tänkte att jag skulle skyffla bort all sörja från uppfarten men fan, inte i ösregn. Det regnar väl bort vad det lider, inga frysgrader i sikte än på några dagar.

Jag duckade i stället och backade ut och körde för att köpa en hockeyklubba till Jamie. Mina barn ber ytterst sällan om saker, jag vet inte riktigt varför men de tycker att de har det de behöver. Om de verkligen behöver något så säger de såklart till, men aldrig massa tjat om tjafs. Småkillarna ber om att få köpa uppdateringar och vad det kan vara i Fortnite mellan varven, men då frågar de alltid vad de ska göra i utbyte 🙈😂 Jag har fostrat dem väl:)

Igår frågade han försynt om det kanske möjligen var så att han kunde få köpa en klubba för egna pengar? Jag tycker inte att det är något man ska behöva lägga sina egna stålars på, så då åkte jag och skaffade en.

Var inte helt lätt, för alla jäklar ska tydligen vara ute nu för tiden? Fattar inte varför 😅😇 Jag behövde även en helt vanlig hockeyhjälm, till de större tjejerna, och det var tokslut.

Men, affär nummer två hade klubba och puck.

Hem lagom till han kom från skolan så han kunde testa. Men isen kommer ju smälta bort nu, så jag kommer väl få lov att göra min moderliga plikt och åka till Studenternas med honom. Men då får det fan inte regna:)

Nån måtta får det vara.

Vad sägs om det här då? Inte klart, alla skuggningar och allt vitt kvar och även en del av motivet.

Så fin!!

Skissen är grym, så det här kommer bli så rackarns stiligt när det är klart👌🏼 Jag tycker den är superfin som den är just nu också 🙂

Det är en Krigargudinna, och den sitter på Patricias arm.

Ja, jag blir otroligt sugen på att tatuera mig, men jag är väldigt noga. Jag har inte tänkt klart än:) Den här har Patricia pratat om och funderat på i flera år, och så tycker jag att det ska få vara.

Jag skulle inte göra en stor tatuering utan en tanke bakom, för mig måste det symbolisera något, betyda något. En liten däremot känns inte lika ”noga”. Där har jag några motiv jag kan göra på stående fot men bara inte kommit till skott än:)

Det här är typiskt mig, jag är inte rädd för att ångra mig, men det ska vara rätt. Jag vill känna efter om det är Jag, om jag kan stå för den helt enkelt. Jag vill inte ha nåt som inte talar till mig. Som inte betyder något.

Sen vill jag också längta efter den:)

Alla trender hoppar jag över, så det innebär att tribaler på armen eller i svanken går fetbort 😂 Inte heller vill jag ha Dia de Muertos ansikten, eller en tiger på låret. Eller Mandalas under bysten (eh, vilken byst för den första 😂🙈) eller nån annanstans för den delen. Sådana där som jag nu tappat ordet på, men vafan…? Tidsur? Tidsvändare? Sandur?

Måste googla!

TIMGLAS😂😂

Jag säger absolut inte att något är fult eller fel eller något negativt alls, men det är inte rätt för mig. Och eftersom det är på min kropp den ska sitta så ska den kännas rätt för mig. Och bara för mig. Och därför tar det en evig tid innan jag bestämt mig 😂🙈

Jag har också varit omgiven av rabiata tatueringsmotståndare. Min exman sa aldrig något överhuvdtaget om mina små delfiner jag gjorde på överarmen. Han bara ignorerade dem.

Min pappa är öppet kritisk och tror att tatuerade människor plötsligt en dag vaknar upp och är gamla och ångrar sina tatueringar. Det tror jag få människor gör:)

Om man valde med omsorg från början då:)

Jag älskar min tatuering på ryggen, den står för så mycket personligt. Det enda felet den har är placeringen för jag själv ser den aldrig😳😂

Men nu börjar det bli dags. Jag ska bara fundera lite till sen kör vi:)

Och nej, jag tycker inte att tatueringar har någon ålder, inget bäst före datum. Man får göra dem när man vill.

Han som gjort Patricias, berättade om att hans äldsta kund som kom för sin första tatuering var 81 år gammal:)

Love it! Jag har tid på mig 🙂

Jag har hunnit träna idag också, det var väldigt jobbigt idag. Veckans tidigare tunga pass känns i kroppen, men snart är det helg och vila:)

Handla har jag gjort också, och nu ska jag vara lite produktiv i att skriva lite skönlitterärt:)

Det blir kul!

Vi hörs snart igen, men för nu – natti natti 😘

Kommentarer

 1. Charlotte

  Jag har en tatuering, gjorde den när jag var 22. Idag hade jag inte gjort om den. Men den är en del av mig. Den symboliserar en bit av det som var jag. Som är jag. Det är helt ok. Även om jag inte gjort om den idag.

 2. Jessica

  Tatueringar är fint😀 Gjorde min första för snart 30 år se och den andra för 1 år sen. Nr 2 var en spontanare, står TANT på under armen. Vill ha fler men de måste vara ”mig”

 3. Karin

  En tiger på låret… Var det möjligtvis en liten pik till en viss annan flerbarnsammam som för ett par år sedan påbörjade en blaffig och oerhört tafflig sådan som mig veterligen aldrig blev klar (som allt annat)? 😉

  1. familjenannorlunda

   Haha vet vem du tänker på, men nej, faktiskt inte:) Den hade jag glömt helt bort, jag följer ju inte henne på något vis. Däremot så noterade jag det en sommar, att så många har sådana tatueringar på låret och det ser mest bara ut som en stor fet lårkaka😬. Det kommer en tjej, alltid en tjej, och blicken fastnar och tanken är: fan, vad har hon gjort stackarn? Tills hon kommer lite närmare och det går att se tigern😇
   Just en tiger är helt ok motiv, men placeringen fram på låret tycker jag personligen inte är fint. Benen överlag kräver en väldig finess för att bli snyggt, tycker jag:)

 4. Rille

  Ju äldre man är när man tatuerar sig, desto kortare tid behöver man ångra sig, tänker jag. 😉
  Jag känner ingen större längtan efter att tatuera mig, Vill man känna sig unik och speciell i dagens läge så ska man vara otatuerad, eftersom varenda jäkel tatuerar sig. I de flesta fall inte särskilt snyggt heller.
  Jag är ett stort fan av tecknade serier, så om jag skulle tatuera mig skulle jag kunna tänka mig att tatuera in mina favoritseriefigurer lite här och där på kroppen. Skulle nog börja med Moonbeam McSwine från Knallhatten. 🙂

  1. familjenannorlunda

   Sant:) helt rätt, en osnygg tatuering är inget att ha, därför man måste vara noga i valet av tatuerare:)
   Jag såg en sjukt snygg armtatuering nånstans på instagram, med seriefigurer, en hel sleeve med Marvelkaraktärer blandande med citat i fyrkantiga vita serierutor. Mkt snyggt!

 5. Elisabeth

  Jag tatuerade mig för två år sedan och då hade jag funderat i typ 20 år så det var inget förhastat beslut 😂. Har mina barns namn på armen.

   1. G C Hemdal

    Och har er GM godkänt 💴 💵 💷 💶 till sportprylar möjligen men tatueringar skulle han ju aldriiiiiiiig göra. Tatueringarna får bli de hudärr man fått av alla insektsbett de är unika och snygga, sjukhuset trodde det var brända cigarettmärken. Äldsta tjejen har sedan innan myndighetsdagen en piercing i naveln, det är snyggt och vi har köpt smycken till det!! 💍 💎 👑

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing