Okategoriserade

Söndag solens dag ☀️

Vackert väder idag! Nästan all snö är borta, jag har saltat på uppfarten för att få bort det som är där också, för snart kommer det väl mer. Helt galet att det kan skilja så, uppåt landet är det ju (flera?)meterhög snö som fortsätter falla. Här har det regnat. 🤷🏼‍♀️

Olika falla ödets lott.

Pappa är på sjukhuset. Igen. Inte kul. Det är knöligt med informationen när mamma måste jaga runt efter den. Igår ägnade hon över en timme åt att lokalisera honom. Hon lämnade av honom i dörröppningen på akuten i fredags, hon fick inte komma längre. Bra, för smittrisk, dåligt för det är hon som har koll på allt gällande pappa. Han skulle få komma upp på en avdelning men först måste ju Coronatest vara negativt. Det var det och han flyttades i lördags förmiddag. Ingen info till mamma om var. Efter många samtal och såklart en stigande oro hittade hon honom på en avdelning han legat på förr.

Vad felet är? Högst oklart, som vanligt. Han får antibiotika. Om det är för att han har en bekräftad infektion nånstans eller för att det är nån standardbehandling vet ingen.

🤷🏼‍♀️

Jag och syrran har varit ute på långpromenad i några timmar. Försökt fylla på med dagsljusenergi:) Det funkar inte det minsta 😂 Jag är trött. Det är jag alltid så här års, men i år känns det även tröstlöst på ett annat vis. Förra året den här tiden började Corona oroa, så då fanns det en viss oro men nu är det mer av hopplös tröstlöshet. Ska skiten aldrig ta slut?

Ja, det är en aning motigt nu.

.

Jag har en deadline i morgon, så jag ska snart sätta mig med det:) Ska bara kolla klart på Elitstyrkans hemligheter först.

Inte helt nöjd med det programmet måste jag säga, en aning löjligt i situationerna där instruktörerna ska vara fåordigt balla och coola. Nu har jag inte gjort lumpen, men jag har sett massor av filmer och tv-serier och till och med där känns det mer trovärdigt än i programmet 🙈😂

Men annars, superkul att se:)

.

Igår var ju Jimpa här och fixade. Rätt vad det var så började han plocka ner ventilerna i taket, de behövde göras rent tyckte han. Jag stod som ett fån och bara ”eh va?? Kan man göra sådär??”

När ventilationen installerades fick jag stränga order av killarna att ABSOLUT INTE skruva på dem. Nähä? Så hur gör man ren dem då? Inget svar.

Jag har dammsugit och fjuttat med trasa och pillat och petat så gott det går.

Nu visade han hur man gör, och alltså… det kunde väl Bravida gjort tycker man. Så hade det sluppit fastna en hel bäver i den ovanför spisen. Idiotiskt ställe för en utsugsventil för det första, för gissa hur Mkt fett och flott som hamnar där?

Ja, det var väldigt mycket bättre drag i ventilationen efter Jimpa:)

Och jag fick lära mig nåt nytt så det var ju bra:)

Jaha. Ny vecka i morgon igen. Blinkar man är det fredag 😂 Det är lite nya bud, gymnasieskolorna, i alla fall Novalies, ska få gå i skolan var tredje vecka. Lovelia och Trixies skola tar bort alla skåp för det är så trångt runt dem, och det skulle till ändringar i matsalen, de fortsätter med varannan dag hemma / skolan. Alla kämpar på.

Jag ska träna. Den kommande veckan mer fysträning än ren styrka, och kanske faktiskt med en vilodag på torsdag:)

Jag ska skriva. Nu börjar den skönlitterära fasen, och det ska skrivas en essä, och två andra texter👌🏼Love it!

Jag ska läsa. Både läsa och lyssna. Just nu har jag tre böcker igång samtidigt 🙂

Lite så tänkte jag.

Men nu måste jag skriva!

Vi hör snart 🙂

.

Kommentarer

  1. K

    Elitstyrkan? Har undrat vad det är bra för och vem som ligger bakom ?
    Försvaret står ju inte bakom övningarna som görs i programmet och OM de vore militärer de där instruktörerna så borde de ju tilltalas med sin militära grad inte med ”inspektör”,
    Vidriga övningar men löjligt när de pratade med dem i den där boden,
    Hoppas din pappa blir bättre snart

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Mkt töntigt snack, håller helt med. Känns inte äkta alls🙈😂utan bara som ett försök att låta balla.
      Men jag älskar ju utmaningar, så kul!

  2. Lena

    Tråkigt att din pappa mår dåligt. Du skriver så fint, enkelt men ändå så intressant. Jag har följt er sen annorlunda familjer. Det enkla är det fina! Jag hoppas att du förstår vad jag menar. Hälsningar från ett snörikt och vackert Stockholm!

  3. Lola/Carola

    Här i Skellefteå har vi fullständigt snöat ÖVER, o mera på ingång .. 🙁

    Ifjol var väskan packad för Thailand just nu … Såå glad att vi hann åka!
    ETT flyg till gick iväg, sen totalstopp på resandet.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo jag ser på nyheterna 🙈helt galet ju!! Nu snöar det här med, men hoppas vi slipper era mängder. ✊🏻

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha författare är ju slutmålet:) På något vis. Jag vill helt enkelt utveckla mig inom mitt skrivande. Jag älskar ju det:)
      Men sen fattar ju alla att det dessvärre är svårt att ”jobba som författare” 😬men man får drömma:)

  4. Ekot

    Väldigt märkligt att ta bort alla skåp. Kunde ju pausa användningen till bättre tider, eller flytta hälften? Men såklart inte ditt beslut. Badrumsbild?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting