Okategoriserade

Oj wow, 75% rea:)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes 

.

Jag måste ju berätta att Cellbes nu har hela 75% rea! Det är väldigt väldigt roligt att handla då:)

Corrindas fina kappa kostar nu bara 199kr, förr 800:- Den har hon använt massor.

Samma med denna, en storfavorit, Patricia har den i rosa, lika fin då:)

Jag har en  svart softshelljacka, som jag använder hela tiden på sommar/vår/höst. Hittar ingen bild på den, men den är nästan gratis nu:)

.

Jag hämtade ut en beställning i förra veckan, med bland annat min termokjol. Men när jag satt och beställde så kom båda killarna och klagade över att de inte hade några bra vantar, så då letade jag reda på de här, reflekterande vantar 

https://adtr.co/9434sq

Jag tänkte att storlek small borde passa perfekt, och det gjorde de:)

Båda killarna har använt dem, och är helnöjda. Jag med eftersom de är väldigt bra i reflexen:)

Bilden under utan blixt,

https://adtr.co/9434sq

Dessutom var killarna väldigt nöjda med hur de satt åt runt handleden. Inte för att jag vet hur deras andra vantar sitter men det var tydligen väldigt bra. Nu har de fått stränga order om att inte sno varandras, och att hänga upp dem på tork. Få se hur det går:)

Men nu ska jag kolla rean!

Cellbes hittar ni här:) ←

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing