Okategoriserade

Ingen bra dag

Idag är det en sån här dag:

Så jag har tränat. Två gånger. För att slippa tänka en liten stund.

Förutom det har jag oroat mig. Var snälla och håll tummar och tår några dagar ✊🏻

Men, som alltid så tjänar det inget till att oroa sig, det som sker det sker ändå, så det är bara att gilla läget. Inte min paradgren direkt:)

Träning är bra terapi men precis lika viktigt för mig är att få skriva. Det är genom det som jag bearbetar allt. Så därför är ni så viktiga 🙂

Den här tiden på året har blivit något av en ångestfylld tid, och jag går runt med en odefinierbar ”låghet”, det kan jag tacka min exman för. Det spelar ingen roll hur många år som går, känslan infinner sig nånstans runt jul och ökar sen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få bort det, för jag funkar likadant i allt. Om något dåligt hänt en viss tid/gång så förknippar jag det sen för alltid negativt. Som att Janelle hade ett visst nattlinne på sig en gång när hon blev sjuk och kräktes, det nattlinnet hade jag alltid dåliga vibbar av😂Hon var typ två år, alltså 25 år sen och jag har precis skickat iväg det till återvinningen. Eller ja för några år sen kanske 😅och känslan då var ”äntligen av med det” 🙂 Det var ett jättefint nattlinne och alla barnen, även pojkarna, har älskar det, och jag fick lov att försöka komma över det. Med tanke på hur bra det gick så anar jag att jag inte kommer komma över känslan av att vara låg och ångestfylld kring tiden för dumpningen. 🤷🏼‍♀️😂 Men det skulle kunna räcka med det tycker man ju ✊🏻

Jaja. Så med den långa inledningen går vi vidare:)

Jag hade ingen annan kul bild att stoppa in😂Men kan säga att stång+vikter väger 37 kilo, och är det minsta jag kör marklyft med. Och det bara när det är en miljon repetitioner 😂.

Så, efter första träningspasset råddade jag runt lite hemma, idag var det en distanspluggdag för Lovelia och Trixie så de var hemma och hade zoom-möten och satt och grejade med uppgifter. Det är ändå väldigt mysigt att ha dem hemma 🙂

Jag har mest förflyttat saker idag. Från ett ställe till ett annat, helt utan att det sen blev någon som helst förbättring. 🙈

Tvättat lite, röjt lite i köket och sånt där. Varit ute och tittat på vädret:) sen gick jag in igen. Satt med mina alster och glodde, blir så ibland 😉 drack massa kaffe och till sist skjutsade jag Lovelia till basketträning.

Då passade jag på med dagens andra pass, som gick bättre än det första, så tillvida att det är helt annorlunda upplagt. När hon slutade så hämtade jag upp henne igen, och vad det verkar så blir det samma vända i morgon.

Jag halkade ju och tog emot mig med högerhanden i julas, och det vill inte riktigt ge sig. Inget är allvarligt skadat och jag har inte ont, förutom när jag belastar handleden på vissa sätt. Jag har fått plocka fram mina gamla handledsskydd för att stabilisera och då gör det inte ont det minsta. Tänk vad lång tid det kan ta ibland att läka, när det tog en halv millisekund att dra på arslet.

Idag lagade jag inte deliciös middag, utan skickade in chickenbits i ugnen och laddade riskokaren. Beasås till det och en middag med mestadels fett och kolhydrater stod på bordet. Till barnen, de älskar det;) Jag åt fiskbullar direkt ur kastrullen, det älskar jag😎

Jamie behövde hjälp med läxa så vi övade på bråk. Jag lika mycket som han:)

Plötsligt var det sovdags för barnen och jag duschade och sen har jag inte gjort ett enda dugg. Jo, jag kallar det iofs för research;) när jag tittar på tv:) så det har jag gjort.

Nu ska jag ta mitt svammel och gå och krypa ner under täcket.

Vi hörs snart 😘 natti natti

Kommentarer

 1. Ellinor Blomqvist

  Det är störande när något skaver,jag är precis likadan.Önskar att saker kunde halka av bara men det sitter en liten jäkel i bakhuvudet som jag inte riktigt når.Jag har en sådan otäck känsla av att inte hinna hålla mig frisk innan vaccinet kommer och jag är så oerhört trött på avstånd och ensamhet men vågar ju inte gå någonstans,viruset tar människor som jag älskar och dödar hejdlöst och det skrämmer mig😢Du tränar och jag går med hunden,har iaf en vältränad hund👍🤗

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Ja, skaver är helt rätt ord! Hela tiden, lite som en lätt huvudvärk som inte ger sig. Så jobbigt, speciellt när man inte kan påverka det ett dugg.
   Jag tror ändå att om du hållit dig frisk så här länge så har du gjort rätt, så fortsätter du så är chanserna väldigt stora att du fortsätter hålla dig frisk✊🏻✊🏻

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting