Okategoriserade

Oro

Som jag sa, så är jag orolig. Livrädd för att jinxa något också och vill helst bara stoppa huvudet i sanden.

Inte bra. Ha tålamod med mig och håll tummarna.

Men, igår så kom Jordan in med posten och kom in till mig i vardagsrummet där jag satt och försökte skriva. Jag hade fått paket:)

Med rynkad panna försökte jag komma på om jag beställt nåt men nä ? Kuvertet var stort och bulligt. Det såg snällt och bra ut:)

Och alltså ❤️❤️

Jag vet inte vad jag ska säga mer än Tusen tack! ❤️ Det värmer mitt hjärta så mycket, så mycket mer än vad ni förstår:)

Tack snälla rara Du!! 😘

Jag gick genast ut i köket och gjorde kaffe, de här kapslarna är makalöst goda! Funkar i Nespressomaskinen:)

Sellman gjorde mig sällskap, fina lilla(stora ) gubben😍

Han är värsta snackpåsen, går runt och jamar när han vill något, eller om han bara vill prata lite. Stumpan gör samma sak och ibland blir man ju tokig på dem, men oftast är det väldigt charmigt:)

De går ut och ska in direkt, och varje gång de kommer in måste de äta:) Jag köper kattmat i stora påsar och tänker att ”Ja, vad skönt nu räcker det ett tag”, bara för att en vecka senare hitta tomma påsar. Fem kilo, största som finns på Ica:) jag måste helt klart åka och köpa säckar.

En gång beställde jag från nån sida. Aldrig mer. Dels kostade det lika mycket, och sen tog det Skitlång tid innan det äntligen kom. Då till Ica fast de skulle köra hem det. När jag mailade och frågade så påstod de att leveransen varit här men att vi inte varit hemma. Vilket inte stämmer alls. Jag vet att jag personligen var hemma när leveransen skulle ha skett.

Så Istf att få den tunga säcken till dörren, som liksom var huvudsyftet med att beställa 😅 fick jag släpa den in och ut ur Ica och bilen. Då kan jag lika gärna åka och köpa direkt:)

Jag måste åka och handla idag, och försöka få Jamies skridskor slipade, så kanske ska jag ta kattmaten samtidigt.

Kanske 🙂

Skotta ska jag väl göra också, igår fick jag hjälp av syrran som ändå var här och det tog fem minuter. Lätt fin snö men det toksnöade fortfarande så det är bara till att göra om det igen. Plogbilen har säkert plogat upp en rejäl vall utanför också som måste skottas väck. Det är resten av gatans snö, för jag skottar bort allt mitt för att slippa vallen men får deras 😂😳Det är inte kul. Plogbilsförare är ett eget släkte helt klart, kört fort som sjutton och är sällan speciellt omtänksamma just gällande plogvallar. De skulle kunna, men det går snabbare att inte göra. Jag fattar, och skottar bort. Men försöker ändå, med en dåres envishet att fösa iväg snön över på andra sidan gatan. Där det är en stor gräsmatta så plogvallar inte gör något 🙂

Snö är fint när det är som det ska, några minus och fluffigt. Då är det vackert, väldigt ljuddämpande och mysigt:)

Idag är hela tjejtrion hemma, de var nyss i köket och åt lunch. Jag tror att Lovelia och Trixie återgår till att vara i skolan heltid igen från och med nästa vecka, medan Novalie går var tredje vecka och resten distans.

Det blir säkert bra:)

Nu mera kaffe och sen sätta lite fart 🙂

Ha det så bra, vi hörs snart 😘

Kommentarer

 1. Jenny

  Håller verkligen tummarna att din fina pappa mår bättre snart ❤️ Är hemskt att behöva oroa sig för sina nära och kära 💔
  Många kramar och tack för bästa bloggen ❤️

 2. eva

  jag är s imponerad av att du roddar en stor familj hekt själv….high five….men oro är hos oss alla föräldrar……det kommer lätta och bli ok….men du är ju ensam i allt och jag verkligen av hela mitt hjärta viil ge dig styrkekramar….

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Tack snälla ❤️ Just nu är det min pappa som är väldigt sjuk som oroar. Barnen är helt ok, ta i trä 🙂

 3. Sussi

  ”Plogbilsförare är ett eget släkte, helt klart”. Min man har kört plogbil i 25 år, så tycker faktiskt det är kränkande av dig, att uttrycka dig på det sättet. När man plogar, så blir det vallar, och, det är inte plogförarens ansvar att ta bort vallen framför din infart – det är ditt. Men, man får kanske ha förståelse för din inkompetens inom det området + att du inte är van vid snö, som vi norrbottningar är;) Här i Gällivare har vi fått skotta bort plogvallar, som blivit efter plogningen, x flera sedan i december. Har nu 112 cm snö, och mer lär det komma.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Men jag förutsätter att i län där det plogas varje år är kompetensen en annan😅 Klart att det blir vallar det kommer man inte undan, men när jag aktivt skottat bort all snö utanför mig så uppskattar jag inte en rejäl vall, som de kunnat släppa nånstans där det inte är utfart. Gatan innan mig är obebodd en lång sträcka på min sida med många ställen att valla upp.
   Här har vi inte som ni, på gott och ont 😉 och ont är väl då att kompetensen är sämre här. Och acceptansen med säkert 😅🙈
   Men, jag skottar snällt undan vallen varje gång, det är mer här jag pyser ut lite gnäll 😂

 4. Agnethe

  Kan din oro bero lite på fullmånen just nu? Vi har ju månfaserna i kroppen på nåt tokigt sätt, och det påverkar oss utan tvekan. Det går över!

 5. Angelica

  Jag beställer all min hund/kattmat på vetzoo dom har alltid levererat typ 3-4 dagar efter att jag lagt beställningen. Och jag bor ute på landet 🤗 skönt att slippa asa på tunga säckar i tid och otid!

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Det var den jag beställde från … tänker inte ge dem en ny chans 😂Jag har ju alla möjligheter att snabbt åka och köpa. Släpa är okey när det inte är längre än några meter 😅

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting