Okategoriserade

Sista chansen att fynda:)

Jag vill bara kika in och säga att idag är sista chansen på Cellbes kanonrea

Det är så mycket fint till så bra priser så jag tycker ni ska kolla in 🙂

Några favoriter ⬇️

Ni hittar Cellbes här ⬅️

Kommentarer

  1. eva

    du har en jättebra blogg och jag tycker det är fint att det blir lite känslor ocks…..vi är nog en hel del som läser här som inte kan ta in hur du haft det sen du blev lämnad….jag ville bara skicka dig pepp och en kram och tack för att du delar det med oss

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing