Okategoriserade

Återknyta bekantskapen:)

Alltså det där med att jag inte skulle sitta och glo på ett dokument idag… det gick ju sådär 😉

Totalt skrev jag EN sida, varav det mesta antagligen är skit och kommer raderas snart. Så blir det ibland, och hör väl till på ett sätt. Kreativitet är ibland svårt att bara få fram, kanske speciellt när det finns saker som ligger och skaver.

Jag är ändå lite förvånad för jag brukar kunna skriva ändå, bara jag börjar brukar det släppa och rinna på. Men inte nu. Stephen King, har ju skrivit några böcker;) och även handböcker i skrivande. Han säger att det får gå max en vecka utan att han skriver på sina alster, för då tappar man kontakten med dem. Helt sant. Jag skrev på den andra skönlitterära texten före jul, och den här i barnkursen innan sommaren. Det tar lite tid att återknyta bekantskapen:)

Jag hoppas att den är återknuten i morgon, för annars blir jag irriterad. Vad nu det hjälper;)

Det kan spela in att jag sov som en helt vanlig kratta i natt. Snark vad störigt det är när man är trött men ändå inte sover. Var är månen i för fas nu? Den verkar inte gå att lura helt klart. Sen har jag ett helt gäng med muskler som jag inte hade en aning om att de fanns, bak i ryggen minsann:)

De började ge sig till känna framåt natten, och nu känns det som att ha en korsett på sig:) Haha. Bara att jag inte har getingmidjan den brukar ge;) Jag har inte ont i ryggen utan det är ren träningsvärk.

Den botade jag, eller underhöll, med ett högintensivt pass idag, perfekt att köra igenom hela kroppen:)

.

Vi har också kört mamma till sjukhuset så hon kunnat sitta en stund hos pappa. Idag var det ännu lite bättre, det tyckte till och med personalen, men ännu vågar man verkligen inte tro att det ska gå vägen. Mindre slem, inte ens en sug inkopplad tydligen, vilket ju är mycket bra. Mamma försöker beskriva syrgasmasken han har och jag fattar verkligen inte hur den ser ut? Jag vet ju hur de såg ut för några år sen, men de verkar helt klart ha uppdaterats. Han är ganska störd av den, dessvärre men det är ju inget att göra åt.

En dag i taget. Tummar hålles.

.

Det är inte lika kallt ute idag, men det har snöat mer eller mindre hela dagen. Jippie, mer att skotta;) Herrgud, vem kunde tro att det skulle bli vinter i år? Nu har jag förvisso ett rätt selektivt minne men det känns som att det inte varit så här mycket vinter på flera år?

Det är härligt ändå:)

Jag kör på med lite ljus så det känns varmare:)

Barnen tycker det är ganska ok med snö, speciellt Jamie som inte ens kommer hem efter skolan, utan stannar kvar på isbanan. I morgon skulle de visst ha skridskodisco, vilket jag tycker lät hur gulligt som helst. Säg det högt – skridskodisco:)

 

Parantes!

Är det bara jag som blir irriterad så jag storknar på reklam som är helt fel i datum? Just precis nu kom det reklam för EM Homes MELLANDAGSREA?? Så ofantligt dåligt och oproffsigt ju. Suck.

Slut parantes:)

Och, förresten, när vi är inne på reklam – hur hypade var ni gällande nya Ica-Stig? Haha, jag älskar ju de reklamerna, men missade varenda en som hade en ledtråd i sig, och hade exakt noll aning. Men även om jag tycker det är sjukt töntigt av folk att vilja se en kvinna i rollen, så älskar jag Susanne Reuter! Och Björn Källman är ju lika härlig han:)

Jadå, jag satt där klockan 21.15, beredd:D Det här kan bli jättekul tänker jag, vad tror ni? Eller skiter ni högaktningsfullt i det? Nu har jag inte sett en enda reklam med dem, men det kanske inte varit nån? Eller??

.

Igår skulle jag använda mitt stativ till mobilen och hittade det som har en fjärr. Den måste jag ju testa, och varför jag inte använder den hela tiden är ju märkligt:) Så enkelt.

carola wetterholm

Idag har jag bytt tröja:D Jag har haft den på bilden i alldeles för många dagar, men den luktade inte illa så varför slösa tvätt;) Fast slösa är ju fel ord, generera mer tvätt är kanske mer korrekt.

.

Jag har hämtat ut ett paket idag, med en manick som jag har stora förhoppningar på:) Den ska jag packa upp i morgon, och sen testa.

Jag ska också skriva, såklart eftersom jag inte gjorde det idag.

Träna.

Men nu ska jag faktiskt läsa igenom eländet jag skrev och se om det finns något man kan bygga vidare på, eller om allt åker i soporna 😀

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Me

    Tycker det är smaklöst av er som spekulerar och ännu värre ni som beklagar sorgen. Även OM det är så att ni faktiskt vet något så kan ni väl respektera att Carola inte gått ut med något alls just nu.

    Skärp er!

      1. Lm

        Ja! Hennes dotter ja…
        det är ju inte här på bloggen det och inte alla har Insta och även om man har så kollar man väl kanske inte hela familjen.

      1. j.ohanna

        Inte jag heller. Carola var med sin familj i pulkabacken igår enligt dottern Janelles instagram. Det kan man väl i och för sig vara även om det hänt något, men det känns ju tveksamt.
        Varför skriver folk ”beklagar” utan att veta?

          1. Jenny

            Varför är det konstigt att de umgås som familj nu när de behöver varandra? Att de åker pulka betyder inte att de inte är ledsna över att ha förlorat en familjemedlem. Önskar att min familj hade gjort så när min pappa gick bort sommaren 2019. Istället gick alla undan och bearbetade sorgen ensamma pga att vi har svårt att prata om känslor och jobbiga saker. Det ångrar jag nu och att ha en så fin relation som Carola och hennes familj har är något positivt. Att åka iväg till pulkabacken lär inte göra någon skada, tvärtom. Varför ska man inte få ha roligt?

          2. Lm

            Jenny. Nu var det inte direkt så jag menade utan att det är bara EN enda i familjen som skrivit om morfars död.
            Tror nog att båda döttrarna skulle nämnt det.
            Men vi får väl se
            Carola skriver väl när hon vill och orkar

          3. j.ohanna

            För mig betyder en dag i pulkabacken ”tjo och tjim och glada tillrop”. Det skulle jag aldrig orka med insett sådant läge. Men som vi många gånger konstaterat, vi är olika som människor. Umgås med familjen absolut- men jag skulle föredra aktiviteter som inte är förknippat med ”skratt och glada skrik”

  2. j.ohanna

    Hon var i pulkabacken idag med flera av barnen plus janelles familj, detta enligt dottern janells insta så det är nog ingen fara!

  3. Karin

    Eftersom du inte brukar ha lflera dagars paus utan att först avisera om det tänker jag lite extra på er och hoppas att inte det värsta har hänt!

  4. Gamlan

    Tänker på dig ! Kan fortfarande känna igen oron när föräldrar är sjuka trots det är 20 år sedan ! Skönt att ha en syster att dela med !

  5. Carro

    Jag hoppas din pappa återhämtar sig.
    Nu vill jag inte skrämma upp dig, men min morfar fick också lunginflammation pga mat som hamnade fel. Rasade i vikt på sjukhuset, men blev bättre och fick komma hem. Han var dock inte upp ur sängen speciellt ofta. Låg i sjukhussäng i månader. Väl hemma var han också sängliggandes och slutade med att han fick en blodpropp och överlevde inte.
    Se till att han får blodförtunnande om han är mycket sängliggandes och så fort han är pigg nog så måste han upp och röra på sig. Jag hoppas för allt i världen att han klarar sig.

    1. Malin

      Fast det är ju det som du faktiskt gör! Jag förstår faktiskt inte varför du väljer att skriva din historia här, för allvarligt talat den hjälper inte C med familj just nu. Du spär bara på den rädsla de redan har! Det är jättetråkigt med din morfar, jag beklagar sorgen!

  6. Lotta

    Oj, lång bloggpaus för att vara dig. Hoppas att det inte hänt något allvarligt utan bara att u har fullt upp med skrivandet 🙂 💞

  7. samps

    nu vet jag inte vad han kan tänkas ha för syrgasmask men om det inte ser ut som ”en vanlig” (antingen en vanlig syrgasmask ”utan luftpåse”, eller en syrgasmask ”med påse aka ambulanstransports-syrgas/reservoirmask) skulle jag gissa på antingen en NIV (ser ut som typ en cpap) eller högflödesgrimma/optiflow? googla bilder så ser du hur dom ser ut 🙂

  8. Lena M som bor lite utanför Uppsala

    Carola, jag tänker ofta på dig och vad du gör, är osv. Extra mycket tankar på dig är när vi är och handlar i Uppsala.
    Jag håller också alla tummar och tår över att allt ska gå vägen med din pappa <3 Han är "seg" <3 och kommer att klara ut det här.
    Du skriver så väldigt bra och det känns som att man är "hos och med" dig i det du skriver.
    Jag gillar ICA reklamen som är den enda reklamen som jag tycker är kul. ICA Stig och ICA Stina ska bli kul att se i fortsättningen. Susanne Reuter gör ett toppenjobb i Fångarna på fortet 🙂 Gillar skarpt hur hon pratar med sina vänner ormarna

  9. Ulrika

    Tänkte inte en tanke på ICA men har sett den nu. Ledtrådarna som visades var ju ett skämt!
    Kan inte din mamma låna med sig din eller syrrans mobil (om hon inte har egen) upp till din pappa så kan hon ta några foton på käre far alternativt facetima lite?
    Hoppas han snart är helt återställd : )

  10. Jenny

    Tycker det är kul att det blev en kvinna med också då det finns många kvinnliga handlare 😊 Extra plus att det var Susanne, hon är grym 💪
    Skönt att din pappa verkar vara på bättringsvägen! Håller verkligen tummarna att han piggar på sig och får komma hem snart ❤️ Kram och tack för bästa bloggen ❤️

  11. Birgitta S

    Hej! Jag är en nattuggla precis som du. Nu skulle jag lägga mig men kikade in här för att se om du skrivit något. Läser varje dag sen flera år. Förstår precis oron över din pappa o vad skönt att du har en syster att dela det med . Jag vet hur det är att ha gamla föräldrar de blir sjuka o man måste ta hand om det . Jag är ensam barn o brukar tänka när jag läser din blogg skönt att de är flera o kan stötta varandra. Du gör ett toppenjobb med dina barn. Skriver bra på bloggen inte en massa trams om lyxliv med nya prylar o smink.
    Tack för en bra hoppas att det går bra med din pappa.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack snälla ❤️ Ja det är väldigt skönt att vara flera, det finns alltid någon att dela saker och tankar med:)
      😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting