Okategoriserade

Middag klockan halv tolv… på kvällen

Så kan det bli ibland🤷🏼‍♀️

Jag hann ändå slänga i mig två ägg efter träningen på eftermiddagen så helt utan mat är jag ju inte.

Syrran och jag skjutsade mamma till sjukhuset så hon fick hälsa på pappa, och vi satt kvar nere i entrén. Hon tycker sig se en aning förbättring så det hoppas vi stämmer. Idag hade han det väldigt jobbigt med massor av slem som behövde komma upp, men det är ju faktiskt positivt. Det ska upp. I lungorna gör det bara skada.

Vi fortsätter hålla tummarna och inser också att det kommer att ta tid.

När vi kom hem var klockan runt åtta men då hade jag massa deadlines att fixa innan midnatt 🙈 Jag har inte kunnat koncentrera mig alls sista tiden, så ligger lite efter nu. Därav den sena middagen, jag ville blir klar.

.

I förmiddags var jag ute med Doris. Det var ett tag sen jag var ute med henne på dagtid, för barnen har tagit de prommisarna när de varit hemma. Novalie som haft distansskola i evigheter har hittat en bra rutin med hundpromenader som bensträckare. Solen strålade och det var en tio minusgrader eller så❄️

Min mössa låg kvar i syrrans bil🙈men med nedfällt hår gick det bra ändå.

Okej, ni som har hundar. Älskar de också hästbajs?

Det gör Doris:) Jag har förstått att hästbajs är väldigt bra för deras magar, så är de risiga i kistan passar det fint med en kur sånt;) Tur man inte är hund😂

Hon har starka preferenser. Helst ska det vara färskt så det ryker, eller möjligen en dag gammalt. Men idag insåg jag att grädden på moset tydligen var fruset hästbajs👌🏼 Alltså jag trodde hon skulle kväva sig själv när hon smaskade loss. Jodå jag försökte pilla ut det men hon rörde inte en fena, bara stod där och bet ihop käkarna så gott hon kunde med en stor klutt frusen delikatess i munnen. När jag slutade försöka så mumsade hon i sig det.

Jojo:)

Sen drog jag och tränade. Tunga lyft.

Slog till med en trea i marklyft på personbästa💪🏼 och det kändes ”lätt”. Tills lyft nummer fyra då var det som om golvet höll fast vikterna;)

Men fan, den vikten var helt omöjlig före jul 🌟😁 Bara att backa lite och nöta vidare.

.

Sen hem och så till sjukhuset. Duscha gjorde jag nyss.

Snart sova för annars kommer jag piggna till:)

.

När jag är deppig som nu, så funderar jag på allt möjligt.

Jag saknar så många!

Jag har flera fina vänner som jag väldigt sällan träffar. Det är dels avstånd, en av dem bor i England🙈, en annan tio mil bort, ytterligare andra lite närmare men ändå för långt bort för att ses ofta.

Min vän i England kan det gå åratal innan jag träffar, och vi hörs inte av egentligen alls mellan varven. Men ändå så är det bara att ta upp tråden där vi släppte den när vi ses. Det behövs inte så mycket ord eller förklaringar. Sist vi sågs körde jag till Katrineholm för några timmars häng och det var så värt det:)

När det kniper, när livet suger så finns vännerna alltid där. De har hört av sig med tumhållningar nu för pappa❤️ och de fanns alla där när jag mådde som sämst. Kanske inte i fysisk form för det kan man inte begära av folk med egna familjer och allt vad det är, men de fanns bara ett telefonsamtal bort. Behövde jag dem behövde jag bara lyfta luren. Natt som dag:) En av dem tog med kort varsel ledigt från sitt jobb för att sitta med mig i tingsrätten morgonen efter när jag insett att eftersom både mamma och syrran var kallade som vittnen fick de inte vara med i salen innan dess. Paniiiik! Att ensam möta honom hade jag inte klarat.

Jag är ju världsbäst på att märka ord 🙈 Därför är det kanske inte så konstigt att jag tycker det är en stor skillnad på Vän och Kompis.

Båda är viktiga men för att kalla någon vän, så krävs det en längre tids vänskap. Alltså det tar ett tag innan en kompis blir en vän:)

Haha, fast nu är jag för trött för att ens för mig själv kunna motivera det ena eller andra 😂

Oavsett, tack till er alla som hört av er med lyckönskningar och tummar! Både nu och tidigare❤️

Det värmer:)

Ni blev det djupt och svamligt, jag som bara var lite överfylld av känslor:)

I morgon ska jag skriva hela dagen. Massor av sidor förhoppningsvis för jag har inte tid med att sitta och bara glo på dokumentet:)

Träna. Inga maxlyft utan cardio.

Slipa Jamies skridskor, fast det kanske jag inte skulle förresten? Han ville nog ha med dem till skolan. Han skjuter på det hela tiden:)

Jag ska också handla, försöka hinna det innan alla andra eller också senare på kvällen kanske.

Äh, allt annat får stå åt sidan för prio ett, två och tre är att SKRIVA:)

Och nu ska jag sova 🙂

Natti natti ❤️

Kommentarer

  1. Maja

    Hej
    Tänkte bara på hästbajs och hund, det kan gå illa om hunden äter och hästen precis har blivit avmaskad. Min hund äter inte hästbajs men hon får aldrig vara med i stallet när jag har avmaskat mina hästar. Vår hyresgäst som oxå har hund säger jag alltid till då hennes vovvar älskar hästbajs.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Och tvärtom kanske? Eller? Det här var en väldigt konstig kommentar😳. Känns märkligt att ställa den frågan till mig efter att jag berättat hur sjuk min pappa är. I över två års tid har jag stått på ständig jour, natt som dag. Sista året har han lurat döden med en hårsmån ett antal gånger och just nu är det ovisst. Och du ställer en fråga om jag finns för någon annan? En kort fråga som låter väldigt likt ett anklagande dessutom.
      Jag finns alltid ett samtal eller sms bort. Alltid.

      1. Linda

        Håller med dig om att det var en jättekonstig kommentar. Ställa upp och finnas till måste gå båda vägar och alla har sina bekymmer att kämpa med. Förstår hur tufft det måste vara för er att din pappa varit dålig så länge och samtidigt hjälpa och vara ett stöd för er mamma, det är inte lätt. Hoppas du har någon som finns till för dig🙏🏻🌸

      1. K

        Jag tycker iofs inte att din fråga var SÅ konstig.
        Carola verkar vara en stark kvinna trots att pappan mår dåligt.
        Men Mirka mår dåligt och då är det ju inte konstigt om inte Mirka ringer
        Men Mirka har ju fått hjälp och stöd så det reder sig kanske på den punkten
        Men nämner inte vare sig Mirka eller Carola varann nån gång så är det väl kanske inte den där djupa vänskapen som gör att man i första hand vänder sig till varann när det krisar.
        Jag önskar Mirka allt gott och jag önskar för Carola att pappan kryar på sig så att både M och C får lite lugn i sina liv.
        Men jag tycker inte din fråga var så ”konstig” egentligen

        1. Linda

          Fast Carolas pappa har ju varit sjuk en tid och Mika har ju mått bra fram tills nu. Hon har ju suttit ock kvittrat och livat varje kväll och pratat med sina ” kompisar” som hon kallar sina följare. T.o.m på julafton var hon inne flera gånger och livade så t.o.m hennes barn sa ” varför livar du nu igen”😂 Det man har sett så är det Carola som varit en vän och funnits till. Hon har ju t.o.m lämnat sina egna barn hemma för att hjälpa Mika på resor med alla barnen både till utlandet och till Göteborg.
          Det kallar jag en vän och att finnas till🌸

  2. samps

    tänker nog lite som du med kompis vs vän, typ mina fd klasskompisar osv är ju bara ”kompisar” (knappt ens det om vi inte umgicks öht då såklart haha) och jag har/hade en rätt ytlig relation till dom, men så har jag en ”bästis” (på distans då, vi har pratat i typ 15 år men träffades först 2011 och rätt glest efter det, typ 3 gånger bara hittills pga studier osv, förutom konserter då) men hon är också en sån där som jag pratar med typ varje dag på messenger (innan dess gick msn varmt) om allt och inget, och hon är ju alla gånger en vän och inte ”bara” en kompis… 😀

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Japp vänner kommer i alla möjliga skepnader:)
      Jag träffade en jättenära vän på internet då vi väntade våra tvillingar samtidigt. Så häftigt att man kan utveckla så djup vänskap med någon innan man ens pratat. Sen tokklickade vi och har umgåtts mycket 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting