Okategoriserade

Det går så bra :)

I annonssamarbete med WW ViktVäktarna

.

Nu har jag använt mig av WW ViktVäktarna i lite drygt en månad👌🏼

Min största anledning att gå med var att få ordning på kosten. Egentligen kan och vet jag hur man ska äta för att må bra. Men ibland är det svårt att leva som man lär. Jag hamnar lätt i perioder av att äta väldigt lite mat. I stället kan man ju äta till exempel kexchoklad🙈

Oj då! 😳

Genom en snabb koll i WW ViktVäktarnas suveräna app, så kan man då konstatera att det är 14 SmartPoints. Det kan jämföras med en hel portion laxgryta med pressad potatis och massa grönt som innehåller 6 SmartPoints😂

Jag VET ju det här. Men ändå så är det så lätt att välja att göra fel. Jag tränar mycket och ”kommer undan” med att äta halvtaskigt, det händer inget på vågen. Men, mår kroppen bra på skrotbränsle då?

Nä. Det gör den ju inte.

WW ViktVäktarna tar ett helhetsgrepp om hälsan, och ser till att skapa de bästa förutsättningarna för att hela jag ska må bra:)

Vad är då SmartPoints? Jo, det är systemet som WW ViktVäktarna använder sig av som tar hänsyn till kalorier, protein, socker och mättat fett. Ju mer protein ju lägre SmartPoints och ju mer av socker och mättat fett ju högre SmartPoints blir det.

När man startar upp sitt medlemskap hos WW ViktVäktarna så får man göra en hälsocheck, svara på ett gäng frågor om matvanor och sömn och mindset osv. och utefter det placeras man i en plan. Det är för att få det så skräddarsytt som möjligt för just ens egna behov:)

Jag blev Blå💙

Kanske att jag råkade göra fel på grönsaksfrågan🙈

.

WW ViktVäktarna har hela hälsan i fokus. Det är inte någon quickfix bantningskur a la 80-talet😂 Långt ifrån! Det handlar om att leva hälsosamt hela livet. Det handlar om balansen mellan kost, sömn, träning och mindset. Allt är viktigt, och allt finns enkelt tillgängligt hos WW ViktVäktarna🙂

Det finns mängder av träningsprogram, med redskap, utan redskap, tillsammans med barnen, på kontoret, stretch, cardio, yoga osv. Bara att välja och klicka fram och träna på:)

Inte minst i den tid vi hamnat nu, där många jobbar hemma, är det dels viktigt att fortsätta röra på sig och att man kan göra det var som helst.

Min träning går bättre än någonsin, jag har ökat mitt personbästa i marklyft med fem kilo👌🏼Som sagt, med rätt bränsle mår kroppen bra och svarar bättre:)

Något jag använt mig en hel del av är att registrera sömnen. Jag tror inte jag kommer att komma ifrån sömnproblemen runt fullmåne men månaden har ju många andra nätter också 🙂

Jag blev rekommenderad att meditera en stund innan sängdags och det gör jag inte🙈. Men, jag har i stället lyssnat på en kort avslappning när jag krupit ner under täcket och det funkar bra.

.

Jag har fått ordning på kosten:) Enligt min plan ska jag äta 23 SmartPoints per dag, och det är ungefär där jag hamnar. Allt jäkla småätande är borta 😅 för när jag reggar allt jag äter så låter jag bli skräp. Så enkelt är det:)

Jag känner skillnad, magen mår mycket bättre, och jag tycker det är skönt att slippa sitta och tänka på vad jag ska hämta för något gott nu att smaska på 😁 Deras receptbank gör så att jag hittat lite glädje i att laga mat igen. Jag tycker inte det är kul, såklart, det kommer jag aldrig göra, men jag har fått flera nya rätter på menyn👌🏼

Vegetarisk lasagne till exempel 🙂

Med över 4000 recept har man att välja på. Jag använder mig jättemycket av deras funktion som heter : ”Vad har du hemma?”

Man klickar i vad man har för råvaror, en eller flera, och får förslag utefter det.

En annan sak jag uppskattar för det gör det så enkelt att regga maten, är att man kan scanna streckkoder.

Man kan göra det direkt i affären om man är osäker, men jag har fått bra koll på ungefär hur många SmartPoints saker och ting är. Vissa saker är noll, som kycklingfilé och broccoli till exempel 👌🏼

Jag har avstått saker som haft för många SmartPoints🙈 när jag använt den här funktionen, på godsaker oftast.😂

Inte värt det liksom:)

Det finns mängder av smarta funktioner, träningsprogram, mindsetövningar, sömntips osv att botanisera bland. Ju mer man lär sig ju enklare blir det att göra rätt:)

Jag tror att ni kommer tycka om WW ViktVäktarna ni också ! Prova och var dedikerade så kommer ni känna skillnad! Oavsett om det handlar om vikt, mindsetet eller kanske träning.

Här får ni FYRA VECKOR helt utan kostnad🤗

Kommentarer

  1. Anette

    Vad härligt att det går så bra med Viktväktarprogrammet, recept och matlagning! Tipsa gärna om recept som passar till barnfamiljer. Att du tar mer i marklyft är ju en klar bonus!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting