Okategoriserade

Alla hjärtans dag ♥

Jag bryr mig inte speciellt mycket om att jag är singel, det är liksom inget jag går och funderar på. Det är som det är, och jag har ingen önskan att ändra på det heller:)

Jag trivs ypperligt i mitt egna sällskap och tänker inte på mig själv som singel. För sjutton, jag har nio barn! De ser till att jag har att göra ändå liksom. Jag definierar mig inte som singel, på samma sätt som jag inte definierade mig som gift när jag var det. Jag är jag:)

För mig är det inte aktuellt att dejta, jag ids verkligen inte engagera mig tillräckligt;) Alla får göra som de vill såklart, men för mig är det oviktigt att försöka hitta ”någon”. Vem fan vill ha en ”någon” för det första;)? OM jag skulle ens överväga det så skulle det behöva till en superspeciell person, som motsvarar allt jag möjligen kan vilja ha hos en man. Och let´s face it – den mannen finns inte:D

Om jag har högt uppskruvade förväntningar? Ja, absolut. Men varför inte?

Män som jag tycker mycket om däremot finns det i mitt liv, en del är singlar de med, andra är gifta, eller i någon form av förhållande, en del letar efter en partner, andra inte. Mig kvittar det, för jag ser dem inte som potentiella partners, de är mina vänner.  De ser på mig på samma sätt, och det är en jäkla tur:)

Jag har varit ensam i åtta år nu. ÅTTA. Det finns inte en enda man som kommit i min väg som jag känt skulle vara värt besväret att ändra på det:)

Jag vill ha vänner, som är pålitliga och finns där. Som är raka och ärliga och inte håller på att tramsa. Vilket kön de sen är av är högst sekundärt:)

Jag hörde att man i Finland kallar den här dagen för Vänskapsdagen?

Det gillar jag, så till alla mina vänner vill jag skicka en varm kram ♥

Till er som läser här med, såklart ♥♥

 

På instagram så har jag idag scrollar igenom ett flöde av Alla hjärtansdag-tävlande. Vem får den finaste buketten, flest rosor, mest ballonger, vem blir uppvaktad med hemliga kärleksresor, hotell, blomblad strösslade över golv och säng(Vem fan gör så??Jag skulle få råpanik över att trampa runt i sånt, och bara tanken på att behöva dammsuga upp allt glitter och skit sen får det att krulla sig under tårna;) ) vem har bakat den finaste kakan, vem hittar på det charmigaste skämtet, vem har en man som tänder två miljoner ljus i sovrummet dit de där rosenbladen leder? Och så vidare.

Jag är fullt medveten om att jag låter som Häxan Surtant här:D

Återigen så får alla göra som de vill, och det ÄR fantastiskt med kärlek men jag pallar fan inte med det. Jag lämnar walkover:)

Men, jag lagade mat till barnen, ansträngde mig till och med, de fick ugnsstekt fläskfilé med pommes frites och en skitgod gräddsås gjord på skyn. Till efterrätt fick de nån slags oreo-glasstårta som jag köpte på Lidl. Älskar Lidl när det kommer till roliga frysta tårtor av olika slag:) Jag åker ofta dit till de här högtiderna som kräver någon form av dessert.

De var goda:) men jag pimpade dem lite extra med snöflingor och de där färgglada prickarna. Alldeles för tråkiga annars.

Jag kanska ska skrapa en av mina Trisslotter jag fick av Robban i julklapp? Så det blir som på den där radioreklamen;) Har ni hört den? Ni som vet ni vet.

Annars har min dag enbart bestått av att sitta och skriva. Eller glo på sidan, för så värst mycket hamnade inte där. Jag vet vad jag ska skriva men kan inte få till formuleringarna. Snark.

Sellman hjälpte inte till:)

sellman

Och jajamen, det är pyjamasbrallor på:) Jag har inte varit utanför dörren idag, om sanningen ska fram. Jag känner mig låg.

Det får vara så, det kanske blir en bättre dag i morgon.

Som om det inte räckte med vad som hänt för att man ska känna sig ledsen, så har också den stora tröttheten slagit till nu. Lite senare än vanligt ändå, jag brukar vara som en björn i sitt ide från nångång efter jul, men nu klarade jag mig hela vägen till februari. Det är rätt ok ändå. Kanske det faktum att jag ÄTIT de där D-vitaminerna i stället för att bara titta på dem hjälpte? Ibland i alla fall;)

.

Jag vill så gärna åka skidor! Jag vill åka till fjällen. Jag vet att man inte borde, men på det sättet som jag och syrran åker skidor så är det helt coronasäkert. Vi är ju inte på after-ski, vi handlar knappt mat utan har med oss, vi vill inte trängas utan väljer alltid backarna med minst folk.

Under alla år jag åkt slalom har jag aldrig gjort illa mig. Inte hon heller. Vi finlirar mer än vad vi åker aggressivt, så risken att behöva vård pga skador i backen bör inte vara så stor. Ta i trä.

Så kanske att vi gör det! Kungsberget hör väl till C-läns upptagningsområde? Vi kanske kan ta en dagstur dit i alla fall. Funderar vidare på det. Antar att ni kanske har åsikter också:)

.

Annars då? Jo veckan som kommer är ganska tom. Novalie har distansskola, och jag ska träna, men annars inte så mycket. Eller jo, jag har workshop med skolan på tisdag! Det ser jag fram emot så mycket, det är så jäkla kul:) Och jag har även två andra zoommöten med skolan, det ena är ett författarbesök och det andra ett förläggarbesök. Det brukar alltid vara väldigt intressant och ge massa inspiration.

Inspiration som jag just nu behöver, för i morgon är det deadline och jag måste producera några sidor till. Jag tror jag tar och gör det nu!

Vi hörs snart igen, natti natti ♥

 

Kommentarer

  1. tant H

    Du är enastående! Det finns tyvärr fortfarande många som tror att en singel liksom bara väntar på att inte behöva vara det…det är ett gott val för väldigt många att titulera sig singel…en ynnest att ha kraften att göra det bästa av livet rent av! Ingen köper väl en sämre bil än de haft heller……Friheten har sitt pris och Lycka till med allt Carola/ Kram

  2. Anneli

    Ett litet tips om ni ska åka till Kungsberget; de har infört en maxgräns för antalet besökare nu så man måste boka sitt liftkort på nätet i förväg innan man åker dit. Jag tänker så att ni inte åker dit och så får ni inte åka något. Det vore surt!

  3. Camilla

    Åk efter sportloven så är trängseln mindre i liftköerna.Annars kan du väl åka längd det är många som väljer bort utförs till förmån för längd just för köandet.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha längd 😂 jag åker inte på längden. Det är inte ens i närheten av att vara roligt 🙈och absolut inte ett substitut för utför.
      Dessutom kan jag inte med min fot😂vilket just här är kanon att skylla på:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting