Okategoriserade

Gardiner!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Ok, kuggfråga:)

Jag har julgardinerna kvar🤗 för att … jag tycker de är så söta:

Och inte superjuliga utan mer vintriga, fåglarna har ju inte tomteluvor utan mössor:)

De kommer från Cellbes, som också har en vår-variant av samma gardin:

Den kunde jag såklart inte motstå utan har beställt hem:)

För övrigt – hur snabb leverans var det inte den här gången?? Beställde sent en onsdagkväll och de kom på fredagen👌🏼

Kuggfrågan är egentligen ingen kuggfråga men det lät bra:) frågan är kanske mer när ni sätter upp vårgardinerna?

Direkt efter jul? Till påsk? När snön är borta? Sista april? Eller nåt annat?

Spelar ju egentligen ingen roll men det är kul att se hur olika vi gör:) Jag kommer byta till mina när snön försvinner och mars blivit april, inte tidigare tror jag. Om det inte blir vår i mars förstås 😂

De här hissgardinerna har jag flera olika av, Cellbes har superbra pris på dem så man kan lugnt ha att byta mellan. Ofta har jag en grå variant med spetsrand. Finns fler färger.

Primärt har jag hissgardiner i sovrum och ett fönster i vardagsrummet. I det stora fönstret där har jag längder i samma grå:

Fast mina är några år och har knytband uppe. De finns också i flera färger. Älskar de här, och har fyra längder på dubbla gardinstänger för att kunna dra för när solen ligger på:)

Cellbes har också många olika mörkläggningsgardiner att välja på. Det har jag i de rum som inte har persienner eller där den som bor i rummet vill ha kolsvart. Som jag:) Fast jag har sängen för fönstret så det funkar inte med längder så jag har en rullgardin. Plus persienner:)

Nu får man 100kr rabatt för varje 500kr man handlar för, ange kod 2107

⬇️

Jag har mer att visa från min senaste beställning:) men det tar vi sen:)

Nu måste jag åka och handla!

Hörs snart:)

Och Cellbes hittar ni här 🤗

Kommentarer

 1. Camilla

  Jag sätter alltid upp vita gardiner efter jul. Blir ljust och fräscht. I slutet på mars åker vårgardiner upp, ev att jag byter ut några till sommaren. I september blir det höstgardiner och till 1 advent julgardiner 😊

 2. Birgitta S

  Hej! Jag är värdelös på gardiner. Bytte till jul o från jul tidigare men sen ca 10 år ha jag lagt ner. Byter inte alls dvs samma gardiner i kök sovrum o vardagsrum lika länge i princip. Kör ett svep med dammsugaren på dem. Men nu skall jag ta itu med saken men blir helt förvirrad när jag läser o öglor kitsch band osv att hänga i. Så att du har julgardiner ? Inget problem du har i varje fall bytt eller hur?
  Tack för en bra blogg ! Inget trams på den.

   1. Sandra

    Det räcker att vädra gardinerna/dammsuga av de och eventuellt tvätta någon gång per år för att ha de rena. De samlar ju mest damm och inte blir svettiga/skitiga av användningen.

 3. carina

  I september sätter jag upp höstgardiner,byter sedan till julgardiner till 1:a advent. Byter sedan tillbaka till höstgardinerna efter nyår,och till sommargardiner någon gång i april,sedan börjar det om på hösten:-)

 4. Carolina

  Usch och fy för gardiner, det tycker jag inte alls om. Det ska vara stora härliga fönster som släpper in en massa ljus, gärna svarta karmar och foder då blir jag lycklig 😜

 5. Helena

  Jag tar bort julgardinerna direkt efter jul, sätter upp murriga vinter gardiner efter det. Dom får sitta till mitten på mars då åker vår gardinerna upp som får sitta till midsommar då åker sommargardinerna upp som får sitta till månadsskiftet september/oktober då åker höstgardinerna upp som får sitta till julgardinerna åker upp till första advent

  1. familjenannorlunda

   Har inga gardiner i köket av den anledningen men i övriga rum har jag gärna. Tycker det känns kallt och öde utan:)

   1. Karin

    Jag har mycket växter och så här års är fönstren fulla av sådder, tomater och andra grönsaker som ska ut i växthus och land senare.

    1. G C Hemdal

     Man måste ha godkännande av Förvaltaren /Gode Mannen till sådant och det kan man ju absolut glömma när primo ett nu tycker jag är att jag fått kallbrand av att inte ha fått MOONBOOTS!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing