Okategoriserade

Zoomar vidare :) med O’Callaghan

God eftermiddag på er ❤️

Jag har precis klickat ner dagens andra zoom ”möte”. Känner mig riktigt viktig och importantus😂

Tredje zoom på en vecka, men nu dröjer det ett tag till nästa. I morse var det en bokförläggare som berättade massa bra saker, och det var superintressant. För första gången hade jag inte varken bild eller ljud på, utan lyssnade och tittade bara. Vi var över hundra stycken så det var ju ingen som saknade en direkt och då kändes det mer ok att käka frukost och sen i slutet byta om till träningskläder 😅

När det var avslutat så drog jag och tränade, lite småseg efter gårdagens dubbla pass med först fokus ben och sen ren kondition på kvällen när jag väntade på Lovelia, men det gick bra 🙂

Det andra zoom var ett författarbesök och jag är nu uppe bland molnen och bara ler:)

Billy O’Callaghan, irländsk författare pratade om sitt författarskap. Jag kopplade upp mig i bilen hem, och kunde inte se utan bara höra. Och han hade kunnat prata om kärnfysik, eller livet i djuphaven eller om nån tråkig sport, bara han pratade liksom 😍 Irländska män har en klar fördel rent audiomässigt:) Jag är extremt svag för när de pratar, det låter som det finns en gömd melodi i rösten, som en kursare uttryckte det. Kvinnor är tyvärr inte lika tilltalande, av nån anledning, men det har säkert med tonläget att göra på nåt vis. Jag vet inte 🤷🏼‍♀️ Men vackert är det, på sitt lite grötiga vis 🙂

Han var otroligt bra, gick igenom rutan och kändes väldigt jordnära och kul:) Jag gillar ju inte att läsa på engelska men att lyssna när folk pratar är inga problem, och han använde inga knepiga ord över huvudtaget. Ingen slang eller högtravande, vilket gjorde det lika lätt som att lyssna på svenska 🙂

Nu måste jag läsa nåt av honom för det tror jag inte jag gjort.

Född i december, dagen före mig. Och några år yngre. Det hade jag aldrig gissat, för jag är usel på folks ålder🙈 Jag var övertygad om att han var … Ehum, en aning äldre än mig😅😁 Det är väl för att jag är så förbannat barnslig i sinnet forfarande, jag känner mig inte vuxen än:) och då blir alla andra äldre 🤗

Har ni läst något av honom?

.

Jag ska duscha nu, sen åka och handla och hämta Jack från förskolan och transportera honom hem till Janelle som ju är väldigt handikappad av sin skadade hand.

Hon kan inte klä av och på honom ju, så då rycker såklart mormor ut 🙂 Får man en stund med charmtrollet också 👌🏼

Ska hämta upp Corrinda på vägen hem och sen är det tacoooooos!! Jippie 🙂

Eller 🙂

Jaja, jag återkommer snart, ha en fin fredag 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing