Okategoriserade

Lördag

Jag är som vanligt ett under av gnäll när det kommer till mello. Skräp överlag. Och ändå… nog fan ska jag sitta och klaga 😂

Det KAN bero på att godiset ställs fram tills dess iofs men alltså … det är SÅ DÅLIGT. Förra veckan var det ändå rätt kul programledare men ikväll är det så trist. Artisterna sitter och läser ur en bok om sig själva. Snark .

Jaja, jag avbröt min städning av killarnas rum för att äta godis och klaga, och orkar inte flytta på mig nu😂

Igår hämtade jag lilla skruttet Jack på förskolan. Sa jag det?? Nä?

I alla fall. När jag klev in på dagis så kom jag på att jag inte visste om Janelle sagt att det var jag som skulle hämta. De är ju inte så sugna på att lämna ut kids till random människor, tacksamt nog:) men när Jack ställde sig och bara tittade högst misstänksamt på mig från håll, så tänkte jag att jag nog skulle behöva ringa Janelle 🙂

Jack stod en lång stund och bara tittade under lugg och jag kände hur jag blev en aning svettig i nacken 🙂 Jag kände inte igen personalen, för jag har slutat spara sånt i hårddisken tydligen. Folk som jag inte behöver ha koll på får inte plats 🤷🏼‍♀️

Jack fortsatte blänga.

Men så sken han upp och började babbla och skuttade fram, ställde sig vid grinden i dörren och väntade på att jag skulle öppna, och tog sen ledningen till sina kläder. Han har sån koll:) Vid utgången står en gunghäst och den måste man tydligen gunga en stund på.

Sen gick vi hem och levererade gossen till hans mamma. Janelle är lite deppig över att inte kunna hämta sin egen unge, men med ena handen i bandage, och fem stygn i handflatan är det inte så lätt. Och vad sjutton, man hjälps ju åt❤️ Ensam är långt ifrån stark:)

Att be om hjälp är starkt. Något jag själv fått lära mig med åren, för jag har verkligen inte varit den som frågat efter hjälp eller stöd. För mig handlade det mest om att inte vilja besvära andra med min problem. Men, livet handlar ju om att ge och ta. Ibland kan man vara den som hjälper och ibland den som behöver hjälp. Med rätt folk omkring sig så jämnar det ut sig i slutändan 🙂

Att späka sig, försöka klona sig och vara alla till lags är bara korkat🙈😂 Nä men allvarlig, det straffar sig oftast i slutänden, och det är bättre att stämma i ån:)

.

Jag ska hjälpa lite i morgon med:) men det känns mer som en ynnest. Jag ska hämta Jack och åka och babysimma med honom:)

Lite nervöst för jag hittade knappt dit förra gången;) och nu får man en kvart på sig före och en kvart efter, då ska man hinna byta om och duscha. Inga problem för mig ensam, men det är ju en liten en som ska ha hjälp också. Men det går ju bra:) Tydligen har de ordnat med flera omklädningsrum och man får bara vara en vuxen per unge.

Kanske måste hyvla bort lite vinterpäls inför morgondagen då😂

.

Idag har jag kört Lovelia fram och tillbaka till basket och medan hon spelade så hann jag till Biltema och köpa en glödlampa som Corrinda behövde byta ut.

Vädret idag var K A T A S T R O F😳

Regn. Hopplöst att köra, allt blir skitigt och att ta en promenad som förra lördagen var helt otänkbart:/

Måtte det töa bort helt och hållet nu, så det inte fryser på och blir nåt elände av det.

Nu är det snart slut på mello för idag… då ska jag kolla på nån engelsk/skotsk serie och sen skriva lite.

Jordan och Jamies rum får stå till sig till i morgon 😂 Jag har dammsugit, skurat golvet och plockat undan det mesta. Jag funderar på en liten rockad därför vill jag inte krångla med det nu. Tar det i morgon 🙂

Vi hörs snart igen !!

Natti natti ❤️

Kommentarer

 1. Camilla

  Evigheter sen jag kollade på Mello. Urtrist med alla deltävlingar. Gillade det mycket bättre förr, 10 artister, alla sjöng på svenska och levande orkester. Nostalgi

 2. Karin

  Jag har aldrig tittat på Mello, tycker det är alldeles för fånigt och långdraget med alla dessa deltävlingar.
  Eurovision däremot älskar jag och den veckan i maj varje år är helig!

 3. Jenny

  Mysigt att passa barnbarn lite ❤️ Här i Stockholm får man inte gå in på förskolan utan bara lämna och hämta utomhus. Lite meckigt men jobbigast för personalen tror jag. Håller med, har slutat kolla mello. Kram och tack för bästa bloggen ❤️

  1. Elin

   Det är olika från förskola till förskola! På förskolan jag jobbar på så får det vara en förälder åt gången i hallen!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing