Okategoriserade

Hälsocheck:)

I annonssamarbete med ww@viktvaktarna

.

Nu har jag kört med WW ViktVäktarna i nästan två månader ✌🏼

Och vad ska jag säga? Att jag är supernöjd är liksom inte tillräckligt för jag är så mycket mer än supernöjd 😁

Mitt fokus har varit att få ordning på mina taskiga kostvanor. Jag vet hur man bör äta men jag gör det inte, så enkelt är det. Lite fånigt också eftersom jag faktiskt sitter på bra kunskaper just om kost😆

Jag äter, men för lite och inte optimalt. För mig är hälsan viktig, och då är bra mat en stor del. Jag önskar att fikabröd var optimalt men så kul är det tyvärr inte 🙈

Genom att registrera allt jag äter i WW ViktVäktarnas app så får jag ett visuellt hjälpmedel där jag enkelt ser, svart på vitt, när jag äter bra eller mindre bra.

Idag exempelvis – inte så där jättebra, även om jag nästan höll mig inom mina 23 SmartPoints.

Bra frukost, det är alltid samma. Sen ingen lunch, och en middag bestående av risgrynsgröt och limpmackor🤦‍♀️

Mellanmålet ägg var ju helt ok, och mackorna då hade ju mer än räckt för dagen:) Men jag hade inte tänkt idag, och det är då det failar. Barnen åt före mig för jag var och tränade och det var tydligen gott så det tog slut 🙂 Bra såklart men med ingen backup-plan blev inte min kost optimal.

Jämför med en tidigare dag :

Massa nyttig mat, betydligt mer mat men mindre SmartPoints som alltså visar att det lönar sig att välja klokt:)

Frukost, lunch, middag och mellanmål, perfekt för att hålla blodsocker och hunger/sug i schack.

För övrigt hittade jag den dagen ett recept som blev en stor favorit 🙂

Broccolimos ihop med lax är ännu lite godare, men torsk är ju ändå alltid supergott. Och tar lagom kort tid att laga till 👌🏼

Det finns över 4000 recept att välja på i deras app, man hinner inte ledsna i första taget. Dessutom kan man få förslag på mat om man skriver in vad man har för råvaror hemma. Det är som en slumpgenerator:) Man skriver in vad man har och vips får man massa recept.

Ni vet vad SmartPoints är eller hur?

Det är WW ViktVäktarnas behändiga sätt att omvandla kalorier till ett enklare system. De gör det helt enkelt enklare att välja de mest hälsosamma livsmedlen. Ju lägre Smartpoints ju bättre. Ju mer protein ju lägre SmartPoints och ju mer socker, och mättat fett ju högre SmartPoints.

Det kanske låter krångligt men det är det inte. Grejen är att när man registrerar mat i appen så behöver man inte ens tänka. Man ser direkt om det är höga eller låga poäng och kan enkelt välja.

Jag får fortfarande en aha-vision av att jämföra kyckling = 0 SmartPoints och en helt vanlig pizza från pizzerian på hörnet, som är 54 SmartPoints😳

Pizza är gott, och man får såklart äta en sån mellan varven för WW ViktVäktarna kör inte med förbud. Allt är tillåtet, men kanske inte hela tiden 🙂 När man är medveten vad den där pizzan kostar i poäng så avstår jag ändå gärna:)

.

En av de fiffiga funktionerna i appen är streckkodsläsaren. Vare sig det handlar om att man vill kolla varan redan i butiken innan man köper, eller om man ska regga mat, eller bara vill veta hur många SmartPoints det är, så är det så enkelt.

Bara ta fram och scanna. Jag har flera gånger blivit lite förskräckt över hur många fler poäng än vad jag trodde som saker innehöll, och lagt tillbaka dem🙈

Det är lite jobbigt att en Marabou chokladkaka är snudd på lika mycket som en pizza…

Men som sagt – man får synbara bevis in your face. Det är gott med färska bär också 🙂

.

WW ViktVäktarna ser till hela kroppen. Kosten, motion, sömn, mindset. Allt hänger ihop. Allt är viktigt. Det handlar inte främst om att gå ner i vikt, utan om att skapa hälsosamma vanor. För quickfix funkar inte i längden. Det går såklart utmärkt att späka sig, kanske med nån strikt diet à la isbitar och bananer😂och tappa några kilon. Men, de kommer ju tillbaka när man börjar äta vanligt igen. Sabbar bara på flera plan.

Man måste skaffa sig en hälsosam livsstil. Hälsosamma vanor som man kan hålla livet igenom utan att behöva tänka så mycket. Där maten inte innebär förbud eller dåligt samvete. Där kan WW ViktVäktarna vara en suverän ledstjärna att hålla i handen🤗

Jag märker sån skillnad i träningen när jag äter bra. Jag kan öka i vikter och orkar mer.

Vill du prova gratis i fyra veckor?

Det tror jag, det finns bara fördelar med det – massa recept, massor av olika träningsprogram för alla möjliga tillfällen och ställen, stöd och pepp, kostregistrering på ett easypeasy sätt med en mängd funktionella verktyg, osv.

Testa bara!!

Klicka Här så kommer ni till WW ViktVäktarna och kan börja direkt 👌🏼

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing