Okategoriserade

Jag fick inte … :)

… säga att jag skulle babysimma med Jack tydligen 🙂

För han är ingen baby längre 😂 ok, men jag har varit och simmat med honom i alla fall 🌟

Det är ju ett krångel med bilstol varje gång, jag har ju inte plats för att ha en sittandes i min bil permanent. Speciellt inte när det är så sällan som han åker. Så, det blir till att ta ut den ur deras och sätta in i min. Tacksamt nog har de ju uppdaterat själva fastsättningen sen tiden då det var spännband som gällde 🙂 Nu är det bara att klicka i de där hakarna som jag nu precis glömt vad de heter. Easyfix eller nåt? Nä.

Jag åkte hemifrån i god tid och satt en stund hemma hos Janelle för att få instruktioner. För även om jag simmat med alla mina, ofta ensam med två kids, så var det mina barn, mina aktiviteter, min vardag. Nu är det inte svårt men allt ändras ju. Saker som var självklart när jag gjorde det, kan nu vara helt ute 🙈

Som att dyka med bebisar exempelvis 🙂

Med rådande pandemi kommer ju dessutom ännu fler förhållningsorder så det var skönt att få en genomgång. Jag är en osäker typ, och gillar inte riktigt när jag inte har koll:)

Jack stod beredd i hallen och klev direkt i stövlarna när jag kom:) men fick vänta lite.

Vi gick ner och satte i bilstolen och sen Jack. Vinkade till Janelle och då blev han lite ledsen när han fattade att hon inte skulle med 😳 Men nappen löste det problemet 🙂

Givetvis var jag tvungen att leta efter simskolan. Samma visa varje gång, den ligger i industriområdet och där tappar jag lokalsinnet direkt av nån anledning.

Men vi hade gott om tid när vi parkerade. Pga pandemin får man inte gå in i omklädningsrummet förrän tidigast en kvart innan sin tid. Och samma efteråt, man har en kvart på sig att duscha och klä på sig.

Jag öppnade dörren och en strålande glad unge hoppade ut.

Han tog mig i handen och sen var det bara att följa med. Han har tvärkoll:)

In, gå till vänster, tvätta händerna, gå in i omklädningsrummet. Där gick han till det skåp de brukar ha men det var upptaget, så då blev han lite brydd 😉

Av med kläderna, in i duscharna och tvätta hår och kropp och sen … det krångliga … att ta på torra badkläder när man är blöt. Lika svårt att ta på blöta badkläder när man är blöt för den delen 😂

Jag känner mig alltid så jäkla avklädd i bikini på vintern. På sommaren är det ok, då har man mindre kläder överlag, men så här års är det ungefär som att gå naken.

In i bassängrummet och ner i vattnet. Exakt på sekunden när de började, som Janelle sagt att hon brukade göra:)

Annars fick man sitta på en bänk och vänta och det är ju öken. Fast kallt 😉

Jack älskar vatten. Vi badade ju en del ihop i somras så jag visste ju hur de gör ”nu för tiden” 😂 Det började med en hej och välkommen sång som jag struntade i att försöka sjunga med i, jag nöjde mig med att säga hans namn på rätt ställe 😉 sen skulle det bubblas och flytas på rygg och hoppa och vända på mage.

Jack visade exakt hur det skulle vara. Ormade sig runt i mina armar för att komma på mage till exempel. Sen hoppa från flytande madrass, det älskar han:) Då kommer han under vattnet och kunde inte bry sig mindre.

Sen då … de fick simfötter!! Aldrig ens sett så små, de blev lite som som Kalle Anka. Simringar på armarna och sen … drog han. Eh … hallå?? Vänta på mig !!

Jäklars vilken fart han fick 🙂

Det var så kul att få bada med honom!

När vi var klara så gick vi upp, in i duschen och där stod han mest och funderade men jag tvålade av honom i alla fall.

Hårtvätt och handdukstorkning, påklädning och ytterkläder. EXAKT på sekunden av vår tilldelade kvart var vi klara 🙂

Jag var snabbare än den andra mamman där inne, så jag kunde konstatera att de gamla takterna finns kvar:)

Bästa sällskapet ❤️❤️

Han är ett riktigt mönsterbarn, Janelle och Simon började med det enklaste 🙂

Hej då Simskolan!

In i bilen och köra hem Jack, plocka ur bilstolen och tacka för lånet av barnet och att fått njuta av honom 🙂

Det var dags för mat hemmavid så jag åkte hemåt, stannade på Willys och handlade snabbt, innan jag susade hem.

Idag pizza 🙂

De jäklarna blev riktigt vassa idag 🙂

Sen ringde mamma så vi pratade länge, och efter det har jag jobbat lite. Jag skulle ha skrivit också men det tar jag i morgon i stället 🙂

Nu ska jag hoppa i säng 🙂

Vi hörs snart igen, men nu är det natti natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing