Okategoriserade

Choklad och semla :)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Först innan jag glömmer igen, för jag skulle ju såklart haft med det här tidigare:)

Den här chokladen 😍

Jag har köpt upp hela min affärs sortiment när de reade ut den efter jul 😎 för 10kr/St. Men Matsmart har satt dem på Dagens deal och säljer tre stycken för 20kr.

Eftersom jag är löjligt förtjust i just den här chokladen så roffar jag åt mig några till 🙂

Jag vet faktiskt inte om Dagens deal är bara idag eller tills det tar slut..? Men jag chansar inte 🙂

Har massa annat jag ska beställa också för mina skåp är tomma. Jag vill alltid ha ett par av allt, minst, pallar inte åka och handla varenda dag 😉 men ibland låter jag lagren sina för att inget ska hamna längst bak och glömmas bort 🙂 Nu måste de fyllas på igen!

.

Nåväl!

Hur har eran dag varit? Min har varit produktiv på sitt vis. Först sovmorgon, det är ju sportlov, och sen ett gräsligt jobbigt HIT-pass. Högintensivt. Idag var det jobbigt så jag fick lov att stå och flåsa mellan varven. 😅

Sen hem, för att duscha och äta snabbt innan jag åkte för att fixa fransarna:)

Jag hade några fjuttiga strån kvar bara så skillnaden blev väldigt märkbar. Sådär så barnen reagerade när jag kom hem:)

”Vad fin du är idag mamma!”

Och just ja, som alltid så är det Dau och en enda kund på salongen och munskydd används. Lika bra att säga det för annars blir någon arg. Det jag längtar mest efter med att den här pandemin ska ta slut, eller en sak jag längtar mkt efter i alla fall, är att alla egenutnämnda ordningspoliser blir arbetsbefriade 😅 Det ska bli ljuvligt!

Tycker det är ganska talande att vi klarat oss hela vägen hit utan att bli sjuka. Vi gör rätt helt enkelt. Jo, Corrinda blev smittad av en kollega, så helt utan skuld är ju inte familjen, men nära på😂

Jag handlade på vägen, perfekt tid med få besökare på affären.

Jag klämde i mig en semla efter att fått nya fina fransar, och sen lagade jag mat till ungarna innan det var dags för att skjutsa Lovelia till träning. Eftersom jag har ledsnat på att åka fram och tillbaka och ändå inte hinna ett dugg hemma så har jag slutat med det 😁 I stället kör jag rena konditionspass. Jag hatar cardio men man blir bra på det man tränar så det är bara att nöta på. Pannbensträning på köpet 😅

Så med andra ord körde jag en timmes halvstadig fart på crosstrainern. Det är så tråkigt och jobbigt. Men med ljudbok i öronen är det nästan lite meditativt. Ibland så pass att jag glömmer bort att lyssna 😂

Nu inne på Kaninjägaren av Kepler. Lyssnade klart på den innan på några dagar, så det är ju najs att det bara är att ladda ner nästa.

Sen tjugo minuter på löpbandet, och sen hämta Lovelia.

Hem och äta lite, och så duscha igen och sen stoppade jag glatt i mig dagens andra semla :):):)

Nu ska jag skriva 🙂

Men först glo lite på Ncis Los Angeles, förvisso gamla avsnitt men de går att se igen, jag älskar de serierna. Kidsen har anpassat sig till sportlovsmode, med sovmorgnar och sena kvällar, precis min dygnsrytm 🙂

Ute ser det ut som skit. Bilen är som en lerhög, gräsmattan som en leråker, allt är smutsigt och tråkigt. På gatorna ligger ett tjockt lager av grus som följer med överallt. Och att ens tänka tanken på att låta barnen cykla är ju långt bort. Det kommer bara resultera i omkullkörningar med blodvite och trasiga kläder som resultat. Inte för att de tror det, men så är det 😎

Jag tror jag måste en sväng till återvinningen med sopor, en unge som har städat sitt rum. Äntligen 😂

Nej, nu lite fokus på tv:N.

Vi hörs snart 😘😘

Kommentarer

  1. Malin

    Om du vill köpa mer av den chokladen kan jag tipsa om att titta vid Rusta i Gränbystaden. I helgen hade de för 10 kr. Håller med om att den är riktigt god!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing