Okategoriserade

Pussla och spela :)

Innehåller annonslänk och reklam för Matsmart

.

Hörrni, jag älskar ju Matsmart, det vet ni:) Men vet ni vad mycket de faktiskt har? Inte bara mat utan dels det mesta annat man behöver till den dagliga skötseln av hemmet/personerna som bor där:) som diskmedel och schampo och sånt.

Men även olika kampanjer, som nu till exempel med spel och pussel🙂

Jag köpte flera stycken före jul som ungarna fick i julklapp:)

De här till exempel 🙂

Jag älskar frågespel, allra helst de som man är bra på såklart 😂men man lär sig massa kul och ofta oviktiga saker:)

Vi är ju ofta många så vi brukar dela in oss två och två, en stor och en liten person. De mindre ungarna som annars kanske skulle ha svårt med många frågor tycker det är superkul att man diskuterar viskande med dem innan man ger sitt svar 🙂

När vi samlas hela familjen som till jul, eller bara en tacofredag när ingen har bråttom till något, som datorn eller så;) är det ofta som vi spelar spel. Enklast för oss är ju frågespel nästan eftersom det är få spel annars man kan vara fler än 5-6 deltagare.

Jag köper alltid spel när jag hittar de till bra priser, för de är ju rätt så dyra.

Det här har jag funderat på:

Och kolla vilken härlig bonus, man sparar massor av kosing 🙂

Spelen ligger på ända upp till 90% rabatt !!

De är i princip gratis 🙂

Sådana här kampanjer finns det alltid, men de varierar så man gör bäst i att hålla koll regelbundet. Jag ska försöka tipsa er om vad som finns, för jag håller ju gärna koll åt er 🙂

Matsmart alltså:) ❤️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing