Okategoriserade

Mys!!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

Igår satte jag på mig byxor 😎

Ja, alltså riktiga brallor och inte några mjukisvarianter;) Dessutom var det inte de gamla vanliga jeansen utan ett par helt andra. Jag vet, det var lite overkill 😅

Men grejen är ju att man är bara hemma hela tiden, eller så tränar jag, så det är antingen mjuka kläder eller träningskläder. Jag kan inte säga att jag klagar för det är ju bekvämt och mysigt. Inte heller har jag ju nån som skulle kunna misstycka, inte för att jag skulle bry mig förstås 😁 Men det har man ju hört att det ska vara så osexigt med mjukiskläder, att män klagar på sina kvinnor då. Det problemet har jag aldrig haft 🙂

For the record så är män i mjukiskläder inte så heta de heller 😉

Men, oavsett, jag älskar det! I många år hade jag alltid jeans. Om jag så var sjuk och låg på soffan så hade jag jeans. Fortfarande är det favoritplagget men inte hemma när man softar 🙂

Nu för tiden byter jag gärna om när jag kommer hem:)

Till det här just nu:

Tröjan och byxorna och de är supermjuka ❤️

De sitter inte åt någonstans och det känns knappt att man har något på sig. Patricia som är värsta mjukisälskaren har varit och klappat på dem flera gånger så jag misstänker att det kommer ett set i hennes storlek snart 🙂

Cellbes har fortfarande 100kr rabatt för varje 500kr man handlar för, ange bara koden 2107 👌🏼

Man kan även slå till på 25% på valfri vara och fri frakt, om man använder koden : 2010M

Givetvis finns det massor av vårnyheter på ingång 🙂 Finns inget som jag älskar så mkt som vårnyheter 😍😍

Cellbes ⬅️

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing