Okategoriserade

Tulpaner :)

Vad intressant det var att höra era tankar om icke-binära icke-problem 🙂

Jag erkänner villigt att jag inte fullt ut förstår alla de här variationerna, på precis samma sätt som jag inte kan förstå massor av annat. Jag vill faktiskt hävda att den som påstår sig förstå exakt, utan att vara i de skorna, den personen ljuger.

För det går inte att med bestämdhet veta hur någon annan människa tänker och känner. Inte ens om man är i samma sits behöver man tänka och tycka likadant.

Tänk på det:)

Jag fick blommor igår och det gjorde mig glad 🌷

Superlånga tulpaner:)

En annan sak jag fick igår var ett lusbesked😎

En unge med löss. En unge med jättelångt hår och löss. En unge med jättelångt, jättetjock hår med löss. Ni fattar vad kvällen ägnades åt?

Det här schampot är inget jag rekommenderar faktiskt, ta hellre lösningarna. Linicin är toppen bara inte just schampot, det är svårjobbat, löddrar inte och är omöjligt att se var man gnuggar in. Efter den här behandlingen kröp det minst en, kanske två levande löss ur håret när vi kammade.

Patricia kammade det mesta. Hon tyckte det var sjukt satisfying att få loss massa gnetter och skit😂

Efter schampo och kamning körde vi en lösningsbehandling också, och så en kamning till. Nu var det lusfritt 👌🏼

Bara resten av ungarna kvar… Det tar sån jäkla tid när de har långt tjockt hår! Timmar närmare bestämt. Om killarna får det åker rakapparaten fram:)

Tröstade oss med semla sen:)

Ber om ursäkt att det kliar i erat hår nu förresten 🙈

Nej, nu ska jag sova!

Vi hörs i morgon, natti natti 😘😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting