Okategoriserade

Nu verkar det löst:)

Sådärja! Livet återgår kanske, för oj vad jobbigt det är när inte bloggen är med på noterna😂

Jag är inte säker på vad det var för fel men nu har den blivit som den brukar:)

Jag har massor att säga men kommer inte ihåg vad, men börjar med att säga att jag är vaken, uppe och iväg, och klockan är strax efter halv nio😂

Jag sitter modell för en långhårsuppsättning:)

Få se hur det blir när det är färdigt, om det är något man kan träna med;)

Man känner sig ju alltid som sitt snyggaste när man är hos frisören, vet inte vad det är? Eller jo det vet jag😂

Jag ska skicka iväg det här så jag ser att allt funkar!!

Hörs snart !

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing