Okategoriserade

Examen

Godmorgon 🙂

Jag hade inte planerat att kliva upp före lunch, men universum ville annat. Klockan åtta väckte Trixie mig.

”Fl’t men jag försov mig, skulle du kunna skjutsa?”

Det händer ytterst sällan att någon försovit sig och gör de det så tar de bara nästa buss och får ta the walk of shame;)

Men idag skulle hon till Funbo. Det ligger en bit utanför stan och det går bussar men inte speciellt många, allra minst en lördagmorgon. Hon skulle åkt med en kompis annars. Så, då var det bara att ta sig upp ur sänghalmen:)

Plågsamt😂

Hon är ungdomsledare för konfirmander och de har nån helgträff idag så det var inte bara till en kompis hon skulle, då hade hon fått ta nästa buss.

Så dagen kommer att gå i bilåkandets tecken. Lovelia ska först coacha basket och idag ska Jamie med och spela. Han har haft fotbollsträning samtidigt annars men nu är den flyttad. Hon brukar åka buss men rent krasst så skjutsar jag hellre, det blir billigare än att de ska åka buss när de är två🙈 Så skjutsa och hämta och sen går Lovelia vidare till sin träning och där vet jag inte om jag hämtar, kanske. Det är två timmar i mellan. Sen ska eventuellt Trixie hämtas senare också:)

Nånstans där ska jag passa på att handla för det gjorde jag inte igår. Och kanske att jag promenerar när Jamie spelar för att slippa åka fram och tillbaka.

Jag hade lite planer på att träna men lägger det på hyllan och vilar. Jag är rätt sliten och nästa vecka bjuder på flera dubbla pass så då kan man behöva sin vila:)

.

Jamen det var dagens häftiga planer!!

Wow!

Man kan ju inget annat än att förundras över mitt balla liv😂

.

En väldigt väldigt kul sak är att Patricia klarade av sin examen med bravur och nu är klar med sin frisörutbildning 🌟

Det har varit extra motigt eftersom Corona kom precis när hon skulle ha tag i en praktikplats och alla kan ju fatta hur svårt det blev. Typ omöjligt. Men hon har kämpat på. Examen bestod av olika klippningar, herrklippning(ingen icke-binär😇) en gråhårsfärgning, en kreativ färgning, en festfrisyr, en långhårsuppsättning, en permanent och kanske mer som jag missat. Allt på tid och uppdelat på två dagar.

Hon fick toppbetyg🤗 Uppsättningen på mitt hår fick hon A på:) Den tog knappa halvtimmen att göra och sen skulle lärarna bedöma. Hennes utbildning är på distans tro det eller ej;) så lärarna satt på zoom och jag fick ruska på huvudet så jag blev alldeles yr:) Håret satt som gjutet.

Sen tog vi ut det direkt 🙈 och det kändes som att hon drog ur typ fem hårnålar och sen föll allt. Det var nog några fler men jäklar vad duktig hon är på att sätta upp hår:)

Jag har aldrig håret uppsatt så här, men det kändes väldigt bekvämt. Inget hår som behövdes flyttas på hela tiden:)

Nu ska hon väl då klippa alla de här tusentals timmarna som lärling antar jag.

Frisör är lite av ett släktyrke:) Min kusin, och några äldre släktingar på pappas sida har utövat det.

Kortet är avfotat och blir kanske fult därför, men bilden i sig har sån kvalitet! Man blir alldeles fascinerad över hur bra fotografier från förr är. Jämfört med skräpet som kom när jag var liten, färgfilmerna där själva färgerna bleknar bort 🤣

.

Annars då?

Jo jag är trött. Så ända in i märgen trött och liksom slut. Jag får inte så mycket gjort av det jag ska om jag inte är tvungen. Jag prokrastinerar det mesta.

Jag insåg när jag räknade sidorna jag skrivit att de är 48 stycken och D-uppsatsen ska vara 50, så där ligger jag finfint till:) Förra året fattades det tio sidor till sista inlämningen så jag fick skriva på slutet😎

Men sen har vi den där essän. Och en till essä. Och lite böcker att läsa och skriva om, och en fortsättningstext. Så jag har att göra men jag orkar inte. Så fort jag sätter mig somnar jag, typ;)

Gillar det inte, men det får vara så. Finns ju anledningar till det. Bara att liksom bryta ihop och komma igen:)

Det är ju fotboll snart! Nästa vecka:) och Zlatan är tillbaka i landslaget🇸🇪

Det kommer bli så sjukt jäkla kul att se, Zlatan är magisk och jag tror att hela laget kommer spela som de hade betalt för det:) Vilket de har såklart men ni fattar 😅

Folk som inte gillar Zlatan gnäller ju nu, men jag ser inget negativt med att en av världens bästa spelare är med i vårt landslag. Han är inte så divig som folk tror, fotboll är en lagsport och han vet mycket väl att han är en kugge i hjulet. Hade han varit en individualist hade han valt typ tennis😂

Nu ska jag göra mig klar för nästa körning.

Taxi var god dröj 😉

Hörs sen!!

Kommentarer

  1. Sara

    Så kul för Patricia! Verkligen stort grattis till henne! 💇‍♀️🙂❤️
    Måste bara fråga, vad är en essä som du skriver om ibland? Fattar ingenting! 😉

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ska jag vara helt ärlig vet jag inte riktigt 🙈Det är fritt och luddigt, men en friare form av diskuterande argumenterande. Man ska föra nåt slags resonemang, men behöver inte komma till en absolut slutsats. Det kan gärna vara personligt. Skitsvårt🤗

  2. K

    Att de fortsätter med basket och fotbollsträning är konstigt tycker jag
    Här är allt sånt ( tyvärr ) inställt pga Corona

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är under restriktioner, mindre grupper och såvidare:) Men det är märkligt att det skiljer så🥵

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting