Okategoriserade

Slut på veckan :)

Ja, det är några skälvande minuter kvar av söndagen men snart är ännu en vecka till ända. En ny börjar:)

Vad händer då tro? Jag får alltid konsultera min almanacka för att komma ihåg, jag har ett minne som en teflonpanna😂

I morgon är det nog inget mer än träna. Det är det alla vardagar i normala fall:)

Tisdag har jag besiktning av bilen, bah, jag avskyr det och har skjutit på det flera gånger. Det gör mig orolig och på dåligt humör 😉

Torsdag har jag ett utvecklingssamtal, jag på Teams hemifrån och Lovelia och hennes lärare från skolan. Eller som han tydligen sagt, från en stubbe i Slottsbacken 😉 Lovelia håller på att storkna vid tanken på att sitta på en stubbe och prata men jag tycker det är rätt charmigt 🙂

Jag har inte använt Teams så mycket, mera Zoom, så jag hoppas det löser sig bra.

Sen verkar det ju som våren tänker komma tillbaka, det kan man ju hoppas på. Fy bubblan så kallt det varit i några dagar nu. Dagtid rätt ok men kvällarna har varit så kyliga.

Jag längtar efter att sitta i solstolen ute och låta solen värma ända in till benen. Det är livskvalité för mig!

Om operationen blir av så kommer jag få en härligt fräsig bränna;) Det är tur att jag får färg snabbt så att förhoppningsvis kan även det benet komma ikapp sen. Ärr ska man ju inte sola, men jag har ju ett gäng sen tidigare så vem bryr sig om ett mindre på foten? Knappast jag när jag har ett från knävecket till rumpan, lite krokigt och givetvis sprack det upp när stygnen togs. En gång för …? Skitmånga år sen, det kan ha varit 1974 eller så;)

Fult som stryk. Sen ett fult och brett ärr på samma bens insida av vristen. Från under fotknölen till en dryg decimeter ovanför den. Och för att inte det andra benet skulle känna sig för snyggt så har jag fula ärr på var sida om knät:)

Jag har helt uppenbart taskigt läkkött för alla mina operationssår har spruckit upp när stygnen tagits. Det låter ju smärtsamt men känns inte det minsta. Men det blir fult.

Jag hade en … hm… bekant, en gång i tiden som var opererad i låret, en bencancer som de fick bort, men där ärret var väldigt stort. Han var snygg och snackig och hävdade bestämt att det var från en hajattack😂. Han såg ut som en surfare med långt blont ostyrigt hår, solbränd och atletisk, så det hade mycket väl kunnat vara så. Det var både en och två tjejer som gick på den historien 🙂 Nej, han var ingen kärlek, inte till mig i alla fall 😇

En annan, väldigt gammal, och väldigt obesvarad, kärlek fyller år idag. Varje jävla år kommer jag ihåg det, fast han aldrig bevärdigade mig med en blick 😂 Jag önskar att jag kunde rensa hjärnan på oviktig info som tar plats. Jag behöver mer utrymme på hårddisken:)

Sist jag såg honom var på en fest för 20+ år sen, då han faktiskt pratade med mig, kors i taket, men till hans försvar var han nog helt ovetande om min tonårscrush😎

.

Jag har ägnat hela dagen åt att jobba med utkast, ibland tar det evighetslång tid. Sen lagade jag middag, som blev svingod:)

Tiktok – pastan:)

Ni som vet, ni vet. Men det florerar på tiktok. Man lägger en fetaost i en ugnsform, strör ut minitomater runt, ringlar olja över och in i ugnen en tio minuter en kvart. Mosa ihop och blanda i pasta – klart.

Jag har modifierat den lite, så idag hade jag purjolök, tomater och feta i formen, ringlade över olivolja, in i ugnen. Samtidigt stekte jag skinka och kokade broccoli och sojabönor. Och pasta då.

Blandade ihop och det blev så galet gott 🙂

Jag vet att barnen inte gillar det gröna så det tog jag på sidan om:)

Det blir mäktigt.

Nu ska jag göra mig klar för sängen, och sen läsa!

Har längtat efter det hela dagen:)

Vi hörs i morgon!! Berätta gärna hur er vecka ser ut🤗

Natti natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting