Okategoriserade

En bra dag!

Innehåller reklam för Sudio

.

Sol ute sol i sinne:)

Jag är verkligen otroligt beroende av vädret för att må bra. Det är inte jättekul att inse, men det är bara att gilla läget. Nu har solen strålat hela dagen idag och jag har fått gjort saker som jag dragit på i flera dagar bara för det:D

Började med ett träningspass, ett högintensivt sådant. Av någon anledning tyckte vår ledare att jag skulle byta plats och stå precis vid honom, ”Måste ju hålla koll på dig” 😉 så i stället för min vanliga plats i bakre ledet, hamnade jag längst fram. Bara jag och spegeln liksom;) Men om de fick mig att jobba hårdare vet jag inte, men antagligen lite … Haha. Ögontjänare som man ju är, fast man är 50+

Men, fast jag flåsade som en gris så känns det att konditionen är bättre än vad den varit, kanske någonsin. Inte topptopp för det är jag för lat för, men helt ok.

Igår gick det inte det minsta bra att träna, allt var tungt och jobbigt, men idag gick det himla finemang:)

Då blir man ju glad av endorfiner och lite adrenalin och kanske lite allmän energiboost, så resten av dagen hade redan fått en knuff i rätt riktning.

Åkte hem och käkade, duschade och sen hann jag med en supersnabb kaffe innan det var dags att dra i väg.

Hit:

Bilprovningen. Jag h a t a r  att besikta bilen. Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra, det sitter djupt. Traumat att få nedslag på alltid svindyra saker är svårt att komma över. Jag har ju kört en VW-buss och precis allt på den är jävligt dyrt.

Jimpa messade igår och sa att jag skulle lägga fram varningstriangeln, och jag suckade. Seriöst? Den ligger i bak, aldrig att jag håller på att fjäska med sånt. Han tyckte absolut att det var nödvändigt, och jag har ALDRIG varit med om att de vill kolla på den. Jag vet att jag har en, det får duga:) Vill de se den får de väl öppna bakluckan.

Det första killen frågade efter, eller först frågade han om jag kunde låta nycklarna sitta i;) var om varningstriangeln låg i bakluckan? Eh, okey:D  En millisekund fick jag lite panik när jag inte kunde komma på vilken sida den satt på, men sen ordnade det upp sig: )

Jag har ingen lucka eller så i bakluckan, utan mina prylar sitter helt synliga i förvaringsfickor av nät på var sida i bak. Han öppnade min illorangea påse där triangeln ligger och plockade ut den och kollade på den. Jag blev mest amazed över att jag hade minst två gula reflexvästar där i också, de har jag inget minne av att jag lagt i. Låg säkert är från början;)

Nåväl, jag fick kliva ut i solen och stå ute och vänta, ville jag fick jag vara kvar inne också men valde solen. Såklart. Nervöst stod jag där och det tog givetvis tusen år. Han provkörde min pärla runt ett varv och sen försvann den igen. Men till sist kom han ut och sa att det var verkligen en fin bil det där, inget att anmärka på alls:D

Då betalar man glatt de där hundralapparna det kostar, haha. Samma när man är hos tandläkaren och bara behöver betala för en undersökning, allt annat är fint. Känns lite som att man vunnit på lotto:D

Glad i hågen fortsatte jag till Citygross för att handla. Med ljudbok i öronen blir det enbart trevligt. Jag vet dock att jag är väldigt med i handlingen. Så pass att jag ofta drar efter andan när det är spännande, kanske håller andan, suckar och pustar när det går dåligt och gör diverse konstiga grimaser, ibland pratar jag högt också;) Kepler har verkligen vissa favorituttryck, väldigt många går till exempel in i ”cirkulatorisk chock” och Jonas Malmsjö som läser, säger det ofta med nästan viskande röst och l å n g s a m t.  Haha så idag, vid disken för pizzadeg och risgrynsgröt väste jag samtidigt med Malmsjö –

”C i r k u l a t o r i s k   c  h  o  c  k…”  😉

Ja, killen med skägg, hästsvans och munskydd tittade snett på mig. Shit happens;)

.

Sen hem, packa upp och trycka in allt i kylen och frysen. Jag ska städa min kyl, och möblera om i den, men har inte orkat ta tag i det, så tills den lusten infinner sig är det skohorn som gäller.

Nu var jag trött, och kaffe i solen lockade, så det fick det bli. Samtidigt passade jag på att fota ett samarbete. Ni får kika in på min instagram för att läsa mer!

Men, om ni vill ha 15% på Sudios sortiment så kan ni ange Carola så får ni det:)

Jag har flera lurar och den här högtalaren älskar jag, skitsnygg dessutom ♥

På fredag kommer en livestreamad konsert med Sandro Cavazza från självaste Dalhalla, helt gratis för alla som vill och man kan även vinna fina priser:) Mer på instagram som sagt.

.

Kaffet tog slut, solen försvann och det blev lite kallt, så jag gick in.

För några dagar sen tog jag ut filtret till ventilationen och spolade rent det, och sen orkade jag aldrig sätta tillbaka det så den har varit avstängd i några dagar. Eller orkade… jag hade ingen lust att frysa! Det var svinkallt, och Corrinda har ställt massa, typ två, kartonger i vägen så det är inte så lätt att komma åt. Filtret sitter i garaget. Idag fanns det ingen anledning att inte göra det, och då fixade jag:) Ska städa garaget sen när det blir varmt. När ventilationen är av så blir det så tyst i huset. Jättejobbigt, och väldigt ovant. Man hör massa andra ljud plötsligt, haha. Det märks väldigt stor skillnad också, speciellt när jag går in i mitt sovrum där ungarna sitter och spelar dator. Pust vad svettigt och varmt det är om den inte är igång, men nu så:)

Till middag blev det bakade potatisar, med skinkröra. Alltså creme fraîche, purjolök och skinka, serverades kall för det är så jäkla gott. Het potatis, kall röra – bästa kombon:D

Sen röja kök och sätta sig och kika på Robinson. Det är ju mitt favoritprogram men tack och lov är jag inte där i år! Annars brukar jag ju oftast önska att jag vare det, men alltså – ösregn, storm och svinkallt  och garanterat mygg också – nej tack. Vilka jäka kämpar de är! Kul ändå, och jag hoppas nu att det kan bli TVÅ Robinson i fortsättningen, en i Sverige och en på Fidji. Jag söker till Fidji:D

Nu ska jag skriva essä, så vi får höras i morgon!

Natti natti:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing