Okategoriserade

GodkĂ€nt ? 😄

Okej, lite mer mÀnniska nu:)

Jag kunde inte sova riktigt i natt, och framĂ„t halv fyra-draget började smĂ„fĂ„glarna hĂ„lla serenad. Det Ă€r ju charmigt pĂ„ sitt sĂ€tt 🙂

NÀr jag sen kvicknade till sÄ gick dagen ut pÄ essÀskrivande. Jag tycker det Àr svÄrt för det Àr sÄ luddigt och grÀnslöst, samtidigt sÄ fastnar jag totalt för det Àr klurigt:)

Fasen vad jag tycker om att skriva! 😍

Ute sÄ var det först lite smÄmulet och trist men sen kom solen fram och hur ljuvligt Àr det inte!! Att det Àr för varmt för att ha jackan pÄ!

Jag ska försöka hinna med att ta fram utemöblerna, eller sĂ„ sĂ€tter jag kidsen pĂ„ det, för jag vill bli klar med essĂ€n. Den har prio ett, för det Ă€r deadline pĂ„ mĂ„ndag. Inte för att jag tror att de kollar pĂ„ den dĂ„ men sen Ă€r det ju planerad operation pĂ„ tisdag och Ă€ven om jag rĂ€knar med att ha en del ont efterĂ„t sĂ„ tror jag det blir överkomligt. Jag har inte sĂ„ bra kĂ€nsel i det benet🙈 Den Ă€r felkopplad pĂ„ nĂ„t vis, signalerna gĂ„r inte fram lika snabbt som de ska, eller nĂ„t. Men, jag rĂ€knar med ont och nĂ„gra dagars pĂ„tvingad ”vila”, Ă€ven frĂ„n skrivandet. Planera för det vĂ€rsta, hoppas pĂ„ det bĂ€sta đŸ‘ŒđŸŒ

SÄ! Allt mÄste vara klart innan, helst i morgon:)

Nu ser jag pĂ„ reklamen att de sĂ€nder Indiana Jonesfilmerna i pĂ„sk, det Ă€r ju Ă€ndĂ„ kul😁Älskar dem med alla fĂ„niga repliker och tramsiga grejor:)

Nu ska jag Àta lite till och sen hoppa i sÀng och lÀsa lite, ska vÀrma vetekudden ocksÄ, blir skönt pÄ nacken.

Fast sist men inte minst:)

Jag körde dubbla pass idag. Eller ska man vara helt Ă€rlig sĂ„ kan man nog rĂ€kna det som tre🙈Först ett styrka, sen trampa pĂ„ Cross i 45 minuter innan vi gick in och körde HIT.

Med grĂ€slig trĂ€ningsvĂ€rk sen igĂ„r kĂ€ndes det;) och det var rejĂ€lt tungt pĂ„ slutet. Men vafan, det som inte dödar hĂ€rdar. Jag kanske blir opererad pĂ„ tisdag och dĂ„ dröjer det innan jag kan maxa igen. đŸ™đŸ»

NĂ€r jag kom hem kastade jag mig i soffan(pĂ„ en filt😂) framför Robinson med en stor skĂ„l pasta och kyïżŒcklinggryta, och sen dusch. NĂ€r jag klĂ€dde av mig var tröjan genomblöt, byxorna genomblöta, och sport-bh:n genomblöt

BetĂ€nk att den Ă€r vadderad 😂🙈

Ja jösses. Men svettas Àr bra för nÄt antar jag:) GodkÀnt ÀndÄ va;)?

Very frĂ€sch đŸ‘ŒđŸŒ

Nu sova!!

Natti natti 😘

Kommentarer

  1. Ulrika

    Hej!
    TĂ€nker du dig försöka arbeta som författare eller dylikt efter avklarade kurser eller hur ser du pĂ„ framtida jobb? Tycker du Ă€r enastĂ„ende som klarar barn & ekonomi (inte för att jag sĂ„ klart Ă€r insatt i den men Ă€ndĂ„…) som du gör, imponerande!
    Vore kul med en pÄskvlogg : )

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag vet inteđŸ€—Ă€r det helt Ă€rliga svaret. Jag vill sĂ„klart bli framgĂ„ngsrik författare Ă  la LĂ€ckberg men det Ă€r fĂ„ förunnat att kunna leva pĂ„ enbart sina böcker. Jag har ju Ă€ndĂ„ ett hopp om att bli utgiven nĂ„gon gĂ„ng, Ă€ven om det Ă€r riktigt svĂ„rt det med.
      Jag hoppas pĂ„ att kunna fortsĂ€tta jobba med mina sociala medier och gĂ„r inte det sĂ„ har jag lite olika tankar. Kanske tillbaka till vĂ„rden? Eller förskola? Eller slĂ„ mig in som frilansjournalist? Eller gifta mig rikt😂😎

  2. Ekot

    Hoppas sÄ operation blir genomförd med gott resultat! Perfekt jobb för barn och ungdomar att sopa uteplats och ta fram utemöbler! Perfekt att ha under pÄsken och nÀrmsta halvÄret! Blir mindre stÀd inne nÀr ni kan hÀnga ute :), sÀkrare mot smittor ocksÄ! FÄr de unga lÄngtrÄkigt under pÄsk pÄ distans sÄ kan de ju alltid kratta i trÀdgÄrden, ni röjde ju sÄ bra i höstas sÄ kul att finslipa nu.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting