Okategoriserade

Axel som bråkar :/

Bah! Jag har ont i axeln igen, samma som förut, vänster, och lite samma smärta fast mer på framsidan. Ska genast försöka ta det lite lugnare:)

Har känningar även i den andra och det kom helt plötsligt, så lite oklart vad jag gjort för att anstränga dem så.

Idag var jag och tränade, och avståndet kan man inte klaga på

Brädorna som står nära är min och Patricias sen är det långt till närmsta granne. Jag tycker det är fantastisk att Friskis lyckats ställa om och anpassa så att det går att fortsätta träna vidare på ett säkert sätt.:)

Efter träningen åkte jag hem och käkade och drack kaffe. Satt länge med Sellman i knät och försökte hitta orken att resa mig ut fåtöljen:)

Jag har en ny författare jag lyssnar på nu.

Alltså, uppläsare Katarina Ewerlöf 😍

Först höll jag på att stänga ner boken för jag irriterade mig så förbannat på henne;) Hon läser med inlevelse, suckar och stönar och flåsar andfått, gråter och snorar och gör alla röster olika:)

Jag som lyssnat på Jonas Malmsjö som läser väldigt neutralt, tyckte hon var asjobbig..

Men bestämde mig för att härda ut, en bok i alla fall. Och nu … jag älskar henne❤️

Boken är också bra:)

Jag har haft stressigt med deadlines så jag har bestämt att jag ska få vara ledig i några dagar:) Sen är det full spätta igen, typ i morgon.

Men idag skotade jag runt, tvättade en del, vek lite tvätt, fixade i köket, sopade lite ute, släckte julbelysningen 😂😂 och satt sen en stund i solen också, när den väl kom över de höga träden 🙂

Igår putsade jag två fönster, insidan endast men ändå, och flyttade runt saker i garaget.

Det samlas alltid massa skit där på vintern. Alla ställer ut saker och sen vet jag inte vad någonting är. Nu står det massa saker i vägen för typ allt. Patricias jäkla vinterdäck också, som måste få en anna plats. Det finns en stor anledning att jag har däckhotell och det är att jag på allvar avskyr däck som tar megastor plats och är svintunga att flytta på 😳

Måste städa överlag där inne, den har ni ju aldrig hört förr 🙂

När det blev kallt ute så gick jag in och lagade mat. Tortellini med en ostsås på fetaost och pesto. Mkt gott 🙂

Jag åt kanske tio tortellinis för sen skulle jag iväg på dagens andra pass.

Det gick utmärkt tills det skulle avslutas med burpees. Då kände jag hur de där tortellinisarna hoppade runt oroväckande mycket där nere 🤢

Jag gjorde några till innan jag kände att om de skulle hålla sig kvar så fick jag sluta. Avstod allt på nervarvningen som innebar att klämma ihop magen😂

.

På vägen hem sen så följde syrran med hit för att hämta sin bil som ju stått här. Först för att Patricia behövde låna den när hennes bil var på verkstad, och sen för att den inte startade. Men det är bökigt att ha tre bilar på uppfarten när en alltid står i vägen, så nu körde vi hem den till mamma. Syrran har deras bil, det var service och besiktning och nu däckbyte.

Jo, vi kör rockad på bilarna mellan varven:)

Nu har jag duschat och ätit kvarg och hallon och ligger och kollar på serie. Snart ska jag byta soffan mot sängen:)

I morgon är det ett löst schema, träna, skriva, kommentera kursare, kanske tvätta utsidan av fönstrens jag påbörjade 🤗😂

Vi får se!

Nu blir det natti natti 😘😘

Hörs snart igen 🤗

Kommentarer

  1. Viola

    Fönsterputs och krattning är jobbiga och slitna rörelser för axlar. Ta det lugnt!
    Ha en fortsatt bra kväll🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing