Okategoriserade

Vilken jäkla dag!

Innehåller reklam för SwissClinic

.

Jag har varit så sänkt. Ingen anledning alls vad jag vet, men energidepån nere på minus.

Det enda jag ville göra var att ligga i soffan och käka godis. 🤷🏼‍♀️🙈

Nu har jag gjort det och det känns bättre:)

Men jag vill fortfarande inte göra ett dugg. Tidigare idag längtande jag efter att få få gå och sova, men det har gått över. Såklart 🙈

Jag orkar inte öppna datorn och jag orkar inte leta reda på en ny bok att läsa. Jag orkar heller inte lyssna på boken jag lyssnar på, eller ens påbörja den fysiska boken jag har ligger och väntar.

Jag orkar inte städa, eller ens tvätta. Jag lagade middag men överlämnade sen köket till tjejerna:)

Jag är inte ledsen eller sur eller nåt sånt, bara låg.

Jack är här ❤️ och det är kul:)

Fast han har varit på ett ganska tjurigt humör han också 🙈kanske smittade av mig.

Jag duger ju inte när ungarna är hemma, och de har röjt hela dagen. Ute och inne:)

Mat ville han inte ha! Inte alls, bara grät och var sur. Han skulle ju sova efter det och på tom mage sover man dåligt, så det fick bli lite yoghurt och flingor 🙂 Det var EXAKT vad han ville ha, så han slevade i sig två skålar.

Kolla ungens ögonfransar!!!

Sen ville han se på tv och sen kunde han gå och sova 🙂 Han vet vad han vill, den lille rackaren:)

Nu ligger han mitt i min säng, lagom till jag ska sova kommer han att ha krupit ut på min sida så jag får flytta honom 🤗

Lördagsgodiset är uppätet.

Jag som inte ens är speciellt förtjust i de här sorterna har nog ätit mest av alla. Jag tror minsann att jag har sockerbrist😂😂

Haha nädå, jag skojar bara. Men ibland är det så, och jag tänker att i morgon är en annan dag. När man kan äta ännu mera godis😅

Man behöver inte vara så sträng mot sig själv alltid, utan ibland kan man få vara låg och ligga på soffan och tycka lite synd om sig själv utan anledning.

.

Vi har kollat på Let’s dance, Disneytema, hur vackert som helst och såklart har det varit tårar i ögonen. Jag vet, jag är en hopplös mes😂

Och en ambivalent romantiker😂För jag tycker det är väldigt romantiskt med så mycket men skulle storkna av att hamna i en sån situation själv. Bara tanken på att nån faller på knä framför en ger mig gåshud av obekvämhet;) om än i en dans.

Eller puttar fart på en gunga, eller strör rosenblad överallt, eller kysser på handen, eller värst av allt, ska mata med jordgubbar eller champagne 😂

Haha nä, jag är inte en sån slags person helt enkelt. Men jag tycker det är otroligt vackert att se när de dansar.

När det är slut ska jag se några avsnitt av Seal team som motvikt.

.

I morgon hoppas jag att min låga energi är borta och att jag istället är pigg och glad. Det är inget kul att vara nollställd. Inget kul alls.

Jag sa ju häromdagen att jag skaffat mig en ny hudvårdsrutin som tog lite tid.

Jag har numera en sådan här, en dermaroller eller microneedling mojäng.

Från SwissClinic

Vet ni vad microneedling är? Jag har läst massor om det för jag har varit sugen på att testa.

Jag har med åren fått ganska ojämn pigmentering i fejset, och har stora porer och acneärr. Speciellt vid höger tinning har jag många, huden är liksom gropig och ful där. Eftersom jag testat andra av SwissClinics produkter som är makalösa så bestämde jag mig till sist för att skaffa fakir-instrumentet😂

Massa sylvassa nålar som man ska rulla över huden, det låter ju inte helt skönt alltså.

Och ja, det gör lite ont men på ett skönt sätt! Det är lite av samma känsla som ”tusen nålar” fast nerskruvat på minimum. Det är skönt. Ont-skönt:)

Man ska rulla på kvällen i 3-5 dagar, sen ta paus lika länge och sen fortsätta så, i upp till två månader tror jag. Eller en? Måste kolla bruksanvisningen:)

Jag har rullat de första dagarna och har nu paus. Och, jag ser skillnad redan! Det trodde jag INTE. Men det är skillnad på acneärren. Jag tror inte att ni skulle se skillnad om jag visade bilder men jag ser själv en tydlig förbättring.

Hur kul är inte det då? Efter alla år.

Jag är ju inte så pampering, jag pysslar inte med mig själv så mycket. Jag går inte till Salong för behandlingar eller ens massage som jag verkligen skulle behöva 🙈

Så att man kan göra det här hemma med, vad som redan syns, fina resultat är coolt!

Jag har fått möjlighet att ge er 20% rabatt på hela sortimentet, ange kod: Carola20 👌🏼

Jag beställde setet med verktyget och serumet, och sen den antibakteriella sprayen för att rengöra.

Det finns även för kroppen och om det fortsätter i samma fina spår så ska jag nog skaffa även den, och jobba lite på bristningarna efter graviditeterna. De syns inte så farligt men de kliar ofta om jag har exempelvis jeans som skaver över dem. Mina bristningar sitter mestadels ovanför höfterna så det är rätt mycket skav där, som vore skönt att slippa:)

Om nån testat den så berätta gärna!!

SwissClinic kod Carola20

God kväll nu, nu är det resultat i Let’s dance!!

Kommentarer

 1. Anna

  Hej Jag var också låg och noll energi ville mest sova. Kan det var årstiden ? dock vet jag att min sjukdom gör att det kan bli så här efter en intensiv tid. Hoppas du mår bättre i dag. Det gör jag 🙂

  1. familjenannorlunda

   Tror på årstiden! Skyller alltid på vädret 🙂 Enklast så, skönt att du mår bättre, det gör jag med!! Än så länge iaf 🙂

 2. Ellinor Blomqvist

  Förstår att du är trött och låg,det har varit mycket för dig.Sorg är knepigt.Ibland kan soffan och godispåsen vara en snuttefilt och sedan kommer känslan att nu får det vara nog och lite ork och glädje kommer tillbaka💪🏾Vi är bara små människor,inte robotar!Ta hand om dig 🤗

  1. tant H

   Jag är en tant och ingen expert men jag känner igen det där väldigt väl! I bland måste även den starkaste bara få vara…bara få finnas till lite kravlöst! Helt enkelt på sitt eget sätt ladda batterierna och Du vet att jag tycker Du är enastående på alla vis och vem skulle ha orkat ro den där båten som du gjort…Kvinnor kan! Kram på Dig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing