Okategoriserade

Skruvat lite, shoppat lite:)

Vilket underbart väder det varit idag! Och igår!

Jag måste skriva men prokrastinerar så hårt😂 Solen och värmen betyder så mycket för välmåendet och det spiller över på kreativiteten så … jag ser det som väl investerade timmar ☀️

I torsdags lämnade jag bilen på Bildemo för fyrhjulsmätning och skifte av däck. Något som alltid slår mig är hur jäkla trevliga de alltid är där! Aldrig en sur min utan ett leende och trevligt småprat. Men ut ett av garagen strömmade urkass musik 😂så något på minussidan har de iaf. Men mestadels plus:)

Jag fick plötsligt ett problem, för jag blev billös till träningen. Syrran satt fast i ”jobb” ( de har en mindfullnesskurs👌🏼) till precis innan vi måste åka, så jag tog apostlahästarna och promenerade till henne. Gjorde inte det minsta lilla faktiskt:)

Tränade ett högintensivt pass men var tvungen att modifiera ganska mycket. Jag har riktigt ont i en axel:/ Vissa rörelser går utmärkt och känns inte alls, medan andra gör svinont. Så då gör man inte de helt enkelt:) Istället för burpees som gör ont i själva pressen ner och upp från golvet, så gjorde jag halvburpees på bräda, då gjorde det inte ont.

Det ger sig så småningom, gäller att hålla igång rörligheten utan att överbelasta och vänta ut det onda.

Precis när vi satte oss i bilen så messade Bildemo att min bil var klar, så jag hann hämta den👌🏼

Hem och hämta Lovelia och sen köra till hennes träning. Hem igen för att äta. Duscha snabbt och så hämta henne. Då blev hon tvungen att åka med och handla, för det hade jag inte hunnit än. Men nästan tomt på Citygross den tiden så det är lugnt.

Hem och röja och sen äntligen slappa lite.

I fredags, igår alltså, känns som längre sen;) så skjutsade jag en unge på förmiddagen, sen träna och sen skulle jag göra massa annat men blev fast i solen.

Satt där tills Lovelia kom hem, och när hon ätit lite drog vi iväg på bikinijakt. De ska simma med skolan och hennes bikini är för liten. Vi valde Decathlon för det är min favoritbutik på allt som har med sport och aktivitet att göra. För ett tag sen var vi där och shoppade shorts och fotbollsstrumpor, och nu blev det badshorts till Jamie. Två par för Jordan har vuxit massor i vinter och plötsligt blivit både lång och kraftig. Han kunde inte alls ha den storleken jag köpt😂 De kostade 39kr så då orkar jag inte åka och byta. Lovelia hittade en bikini med rejäla delar, sportTop-modell på bh:n och boxershorts på byxorna. Och sen en trekantsöverdel med vanliga byxor till. Plus ett par badshorts. Så nu är hon kittad för både skolsim och stranden 🙂

Det var få kunder förutom oss på butiken. Typ fem till, i en gigantisk lokal.

.

Corrinda ringde precis när vi satte oss i bilen och undrade om jag möjligen kunde hämta henne på jobbet, så då tog vi den vägen hem. Sen var det en fredagkväll som alla andra. Med tacos, snack och socialt umgänge, så tillvida att alla äter samtidigt:)

.

Idag behövde syrran hjälp att skruva lite. Bland annat få upp sin Reda-hylla.

Hon har målat kaklet i köket, från brunt till vitt.

Luckorna står på tur att få ny färg.

Jag har inte plats för min sånhär hylla:/ Till min stora besvikelse. Tycker den är både snygg men framför allt så praktisk! Kanske att jag ska ta och fundera ett varv till. Men det går inte. Där den skulle kunna sitta i mitt kök har jag kaffemaskin och brödrost samt toastjärn på bänken och det blir för lågt.

Nåväl. 🤷🏼‍♀️

Sen virade vi upp hennes enorma gullranka på den ny-uppsatta gardinstången, hon har målat om det rummet nyss. Och så satte vi också upp tre stora tavlor och det blev så himla fint.

Kafferast!

Ute i solen och där blev vi sittandes i flera timmar och diskuterade livet, renoveringar och resor:)

Jag har köpt en nytt förtält. På Facebook

I Hässleholm. 😂

Så det ska hämtas. Sex och en halv timme enkel väg. Man kan säkert skicka det men det är ett Pensionärspar som säljer det och det kändes som överkurs att fråga dem, och… sanningen är att jag är sjukt sugen på att resa! Så sugen att en roadtrip på tretton timmar (minus felkörningar) lockar enormt😂

Vi stannar på vägen, fikar, kanske en avstickare till Växjö för att springa i deras fantastiska hinderbana 😅 och sen får vi nog sova en natt på hotell. Tråkigt. Eller inte 🙈

Så ni får gärna hålla tummarna att det är fint och att det passar. Det ska det göra enligt a-måttet men man vet aldrig. Husvagnen ska hämtas hem och rustas lite också. Fixas lite med färg och sånt. Nu börjar det dra i campingnerverna:)

Förra sommaren gick det utmärkt att hålla alla möjliga restriktioner på campingen. De som har moderna vagnar med både kök och badrum nyttjar knappt de gemensamma faciliteterna så min familj blir ganska ensamma där:)

Det är mängder av pensionärer som står säsong och de flesta av dem ska väl vara vaccinerade tills i sommar så det bör funka fint i år med.

Med lite tur blir det en härlig sommar med mycket tid där✊🏻Jag vet att jag kommer få åka fram och tillbaka, det blir alltid så för att få ihop allt. Kanske kommer man kunna se sommarens fotboll på lokal med vänner…? Isf kommer det styra en hel del 🙂

Oavsett så är vi snart där, jag har inte bråttom, för just nu ligger allt framför en, som en olöst bok. Bara lockar och väntar:)

.

Nu ska jag snart se slutet på Lets dance. Ikväll var det hyllningsdanser till personer som betytt mycket för deltagarna. Det innebär tårar och gråt här i soffan. För oj så vackert och sorgligt och rörande. ❤️

Jag är oerhört lättrörd, och det blir bara värre med åren. 🤷🏼‍♀️ Förr tyckte jag det var skitjobbigt att tårarna rann för ”fjantiga” saker, men nu bryr jag mig inte så värst. Ungarna vet hur jag är och antingen garvar de åt mig eller så bölar vi ihop 😂

Jag tänker att det ändå är bra att alla känslor är tillåtna. Lite typiskt bara att jag inte direkt är en såndär som gråter vackert. Nä, jag blir illröd och svullen och snorar och snörvlar, inte det minsta charmigt 😂

Nä, nu börjar det! Tittar ni??

Och kollar ni på The Masked Singer?

Tankar på det??

Hörs snart !

Kommentarer

  1. Petra

    Så fel jag läste…toastjärn blev toa-stjärn och jag funderade några sekunder vad det var och varför du hade något till toan på köksbänken som står där jämt… 🤪

  2. Helena

    Jag bor i Hässleholm och kan säkert hjälpa dig att skicka det. Annars skall vi köra till Uppsala i mitten på maj.

  3. Anna

    Har jättesvårt för Lets Dance, av någon anledning, men ÄLSKAR Masked Singer! Här är mina gissningar på de som är kvar:

    Godisapparaten: Daniel Norberg (velade ett tag mellan honom och Jimmy Jansson, men nu sist kom ledtråden att hjärtat finns i Västmanland = orten Norberg).
    Sjöbjörnen: Anders Bagge (100% säker – varenda ledtråd stämmer in, och det hörs på rösten).
    Monstret: Kicki Danielsson (fick känslan att det var Kicki redan första programmet, men har velat lite pga rösten – men nu stämmer alla ledtrådar in, så det måste vara Kicki).
    Enhörningen: Ellen Bergström (tvärsäker, framför allt då alkoholmissbruket lyftes fram under förra avsnittet).
    Draken: Johanna Nordström (tvärsäker här med – hennes röst är så unik och alla ledtrådar stämmer, från gurkan = Västerås till tatueringsmaskinen).
    Korpen: Robert Wells (osäker, tycker Korpen är svårast – men han har ju gjort OS-musik, och så gjorde han pianorörelsen med händerna).
    Roboten: Nasim Al Fakir (alla ledtrådar i första programmet stämmer, dock inte de i fredagens avsnitt – men det hörs ju att det är han).
    Vodoodockan: Hans Rosenfeldt (varenda ledtråd stämmer, och längden! Har skrivit Rederiet, Advokaterna, massor med referenser till Bron, lett Parlamentet m.m.).

  4. Ellinor Blomqvist

    Jag gillar The Masked Singer,svårt som attan att gissa men det är kul.Ser lite framåt nu,första sprutan tagen,andra om tre veckor,sedan kan jag nog börja leva lite försiktigt👍🤗

  5. Annelie

    Välkommen till Hässleholm. Dock är ju resan inget vidare barnens faster bodde i Myssinge innan och flyttade sen till Hallstavik så kört sträckan några gånger värst är biten mellan jönköping och markaryd.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting