Okategoriserade

Fyndiq:)

Innehåller reklam för Fyndiq

Jag har en favoritsida när det gäller allt. Alltså ALLT 🤗

Det är Fyndiq, och den är verkligen fyndig för där hittar jag allt jag söker. Till exempel: alla mina mobilskal köper jag där. De har tusentals från alla möjliga märken, och till vettiga priser, så varför ska man leta nån annanstans? Och betala mer? Nope. Inte min grej:) Dessutom … jag vill ha roliga mobilskal och det måste vara plånboksskal! Jag har hittills, ta i trä, inte spräckt skärmen en enda gång, tack vare att den alltid är skyddad 🙂

Den här har jag haft länge men till sist hade den gjort sitt :/

Det finns nåt för alla, fotbollsfanset ex 😉

Skyddsglas till mobilskärmen skulle det absolut inte falla mig in att köpa någon annanstans, för det vore dålig ekonomi:)

Till jul så hittar jag oftast väldigt många av kidsens önskningar där och när jag inte vet vad jag ska köpa till någon så scrollar jag runt där en stund 👌🏼Den här fick Robban i julas🙈 Ett dyrkset👌🏼

Han undrade lite försynt om det var så att jag gav honom ett okej på en alternativ försörjningsväg eller vad som var tanken 🙈😂 Jag som gillar Elementary tyckte bara det var kul:)

Så, vad är då Fyndiq? Jo det är en gigantisk marknadsplats som samlar tusentals olika handlare under ett och samma tak. Fast ett virtuellt tak:) Det är webbshoppar och butiker, nya fina grejor såklart, ingen andrahandsmarknad.

De har snabba leveranser och av allt jag beställt där under åren så har jag aldrig behövt reklamera något, det tycker jag är väldigt talade.

Så är det så att ni behöver något, vad det än vara månde, kanske skor, kläder, pyssel, smycken, mobiler och tillbehör, träningsgrejor osv… så kolla in på Fyndiq först. Jag kan nästan lova att du hittar det du vill ha, lite billigare oftast:)

Här hittar du FYNDIQ

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing