Okategoriserade

Hjälp? 🙈

Alltså jag kan inte Word. Nu har en jäkla vit ruta dykt upp. Den sitter där, går inte att flytta på eller ta bort.

Vad jag vet har jag inte gjort något, men det har jag såklart, men inget mer än snubblat på tangenterna. Inget medvetet, inget jag inte brukar göra.

Den stör mig så jag håller på att bli tokig😂Mest för att den hånar mig.

”Du kan inte ta bort mig…😛”

Den sitter kvar på startskärmen tills jag klickar nån annanstans då försvinner den för att sen uppenbara sig när jag öppnar word.

Hjälp? Nån som är bra på sånt här och helst kan förklara steg för steg på nivå – dummies 😅🙈

Kommentarer

    1. Sofia

      Ser så ut. Ställ dig på rutan, högerklicka på musen och se om du får upp en meny där ”Ta bort” är ett alternativ. Om inte försök markera rutan och tryck ”delete”.

  1. Ewi

    Alla dumma grejer man pyttsat in kan tas bort genom att trycka på backa knappen. Bara gör det direkt och skriv inte mer då allt det också försvinner i så fall. Den ser ut som en bakvänd snurrande pil och finns oftast uppe till vänster.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting