Okategoriserade

Husvagnen på plats, poolrummet på G

Men se godkväll !!

Dagarna rinner snabbt nu, helt galet! Bara att hoppa på och hänga med. Det är så mycket som ska fixas, och till det massa grejor i skolorna för ungarna, och mig. Men det är ju ändå mestadels lättsamma saker. I lördags körde jag Jordan till Alnäs, ett ställe där skolorna ofta har aktiviteter. De hade velat åka till Gröna Lund som avslutning på sina år tillsammans, samma som Trixie ville göra med sin klass. Men eftersom det varit oklart så länge med vad man får, eller inte får, göra så fick de välja annat. Och båda hade kul!

Jag fortsatte sen lördagen med att packa i en del i husvagnen och sen köra upp den på plats. Nu får vissa spunk av att jag säger ”upp” om Norberg, och okeeey – det är typ samma våglängd men nu känns det som upp:)

Jimpa, mamma, Syrran och jag var ett bra team 🙂 Pappa var såklart saknad och det kändes jobbigt utan honom ❤️

Men det är som det är, bara att bita ihop och försöka göra det bästa av det.

Mamma tog tid medan syrran och jag drog på tältet på skenan. Det brukade ta en halvtimme minst, gummilist i en metallskena, svintungt förtält. Nu tog det exakt två minuter och tio sekunder 👌🏼😁

Sen tog det lite tid att fundera ut hur man bäst förankrar det i marken och sen lägga ut den nya mattan och sånt, men sen:

Nu står det där😍 Och jag längtar efter att åka dit !! Jimpa var såklart värsta klippan, han kan ju typ allt och fixar på nolltid. Han har aldrig campat 😱😱så han får lov att komma hit och testa i sommar:) Jag ska lära honom allt jag kan 😁 Ska se till att ha med ett vettigt tält i år, för vi kommer behöva det. Finns inte en sportmössa att vi ryms inne allihopa. Jag är ju lite sugen på att bo i tältet, men då vill jag ha ett ordentligt inte ett man måste kräla in i 🙂

Jag funderar på att ta med några av ungarnas kompisar också, och då behöver vi verkligen dela upp oss. Av många anledningar 🙂 Inte minst för att det luktar illa om snart tonåringar 😉

Nu är det bara att hålla tummarna att tältet är korrekt uppsatt, och inte samlar vatten på taket ✊🏻

Idag var det först möte på zoom med min kurs i att Skriva för barn, slutseminarium. Det är så härligt att få lyssna och prata om alla våra alster. Vi var verkligen indelade i bra grupper där vi skrivit liknande texter och då är det så värdefullt att kommentera varandra. Jag kommer sakna de här tjejerna!!! Finns killar också, tror jag. Fanns från början iaf, men ingen i min grupp i år.

Här skriver jag en Fantasy, och efter dagens snack är jag sugen på att skriva vidare. Jag har inte varit nån Fantasyfantast, trodde jag. Tills jag insåg att ungefär allt jag läste var Fantasy och ungdomsromaner:)

Men, fast jag tycker om min text så tvivlar jag på den. Ibland. Efter idag så känner jag att det är ändå en rätt bra historia 🙂 Tänk vad bra feedback kan göra 🙂

I andra kursen är magisterexamen inskickad i DIVA så den kan bli sökbar om några veckor 🙂

Jag bytte om och åkte och tränade tunga lyft. Idag gick knäböjen inte så bra, ont överallt 🙂 Men marklyften kändes ok, trots ont i ryggen 🙈Idag testade vi trapbar, en marklyftstång som man kliver i, och lyfter med händerna vid sidan av kroppen. Jag gillade den! Kanske köra mer med den:)

Sen åkte jag hem och Jimpa kom och trollade med en såg och en skruvdragare. Nu har jag pallsoffor i poolrummet!!

Kräftan hänger kvar sen i höstas, vägrar ge upp, och jag tänker inte döda den!

Lastpallen mitt i ska bli fotpall, och har hjul så man kan flytta runt den. Jag ska fixa dynor såklart. Och kanske ska de målas vita. Jag tror det.

Det kommer bli så fint här ute:) Jag kan se mig själv ligga där, läsa en bok och dricka vin😂

I morgon bitti ska Lovelia röntga sina knän, hon är lite nervös men det är ju en piece of cake. Värst att hitta parkering i närheten bara. Sen träna och köpa skor åt killarna.

Vi hörs också då!!

Men nu – natti natti 😘

Kommentarer

  1. Ekot

    Smart, snyggt och prisvärt med lastpallarna! Om man målar dem suger de i sig stora mängder färg, så kan bli dyrt, lika taggig yta ändå, så rätt ok ha dem som de är med. Loppis eller Rusta kan ha billiga trasmattor om man inte har dynor till hela, kan funka på fotpallen/bordet. Eller så finns det saker i gömmorna… Ha det gott i husvagnen <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing